Samotářka-jsem divná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
9.3.10 16:24

já to mám přesně stejně taky mně občas napadlo jestli nejsem divná,ale vidím že nejsem sama.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 16:55

zakladatelko,není zač se stydět,jsem si nejdřív myslela,že jsem tuto diskuzi založila já,jak to na mě sedí!!!!!
Mateřská centra a podobně jsem nenavštěvovala,takovéto scházení se s ostatními mamkami mě spíše nervuje,necítím se tak dobře,jak psala Lizbeth s osypkami -to je přesný :palec:
Ani mě opravdu nebaví školní srazy-jsem byla jen na jednom a to každý ukazoval fotky,co kde dělá a má,mi to lezlo jedním uchem dovnitř a druhým ven a stejně se dělaly skupiny přesně jak kdysi ve škole-u jednoho stolu „intračky“,u druhého dojíždějící,třetí místní.Už nepůjdu,nic mi to neříká.
jsem ráda,že nejsem taková jen já,že je nás víc,kterým společnost moc nechybí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
9.3.10 16:57

Tak ja jsem to same.
Jsem sama s detmi spokojena - doma si hrajeme nebo neco vytvarime. Odpoledne jdeme na prochakzu nebo nakoupit. V lete jsme cely den na zahradce -a ja si pestuji kyticky Tomik mi pomaha jsme spokojeni.
Manzel porad chce, abych maleho brala do MC nebo aby byl mezi detmi - tkazeo bcas vyrazim, ale take to neni to prave pro me. Jo kdyz jsme na prochazce a potkam nejakou kamaradku tak rada pokecam, ale zase to nevidim jako nutnost.
Tak jsem rada, ze vidim, ze v tom nejsem sama :-)
No a me zajmy take nejsou zrovna in - cteni, historie, vazna hudba, zahradka a vysivani :-)
Takze si obcas take pripadam jak exot :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 17:05

a ještě se tu psalo o návštěvách,když přijde jednou za čas kámoška,tak jsem v pohodě,ale aby mi tu každý týden někdo lezlo-to neee!!!
Obdivuji maminy,které si pozvou jednu dvě kamarádky s dítětem,uvaří jim oběd,společně si hrají s dětmi a tak..příště se zas sejdou u další maminy a tak dokola,na to asik musí být povaha,nevím.
to bych nezvládla hlavně psychicky :lol:ale neberu jim to.
By se mi líbilo bydlet jak v tom seriálu „Ranč u zelené sedmy“,tam je nááádherněě a ten klid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 17:33
thea píše:
a ještě se tu psalo o návštěvách,když přijde jednou za čas kámoška,tak jsem v pohodě,ale aby mi tu každý týden někdo lezlo-to neee!!!
Obdivuji maminy,které si pozvou jednu dvě kamarádky s dítětem,uvaří jim oběd,společně si hrají s dětmi a tak..příště se zas sejdou u další maminy a tak dokola,na to asik musí být povaha,nevím.
to bych nezvládla hlavně psychicky :lol:ale neberu jim to.
By se mi líbilo bydlet jak v tom seriálu „Ranč u zelené sedmy“,tam je nááádherněě a ten klid!!!

Jo jo, sousedka je taky taková. Každý den u ní někdo je na návštěvě. Fakt denně. Zatím je na mateřské, ale ani víkendy nemají doma klid. Přijedou spolužačky na celý víkend a paří. Na tohle já taky nejsem. Návštěvy si nezvu, jeno občas, když se to „očekává“. Naštěstí je to málo, jsem taky divný patron..... :lol: :lol: .
Než byly děti, byla jsem od nevidím do nevidím v práci a nebyl ani čas lítat „drbech“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 17:41

radún,tak Ty takyyyy??? :hug: :hug:
moje ségra je přesně ten pařící typ-nechápe,že mě nebaví chodit po barech,nedám poslední korunu za hadry třeba,po kafíčkách a restauračkách mě to taky nebere,chjooo,se se mnou moc nepobaví a já s ní taky moc ne,máme jiné priority.
Ale dřív,za bezdětna jsem lítala po diskách,pařila do 5ti do rána,ale vybouřila jsem se,už to mám za sebou.
V sobotu má škola maškarní a to se mi vůbec nechce,ale vypadá to,že Viki bude v tomhle po mě,nemá ráda hromadné akce taky,tak pokud tam půjdem,tak na hodku,tyhle školní akce-to je něco pro mě :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 17:46

Jo, my máme v sobotu taky maškarák pro děti. Já asi ale budu doma. Ne, že bych nechtěla mezi lidi (nechcíííííííí :mrgreen: ), ale malá je zvyklá v dobu maškaráku (od 14:00) spát. Takže s tou starší půjde manžel a já asi dorazím, až se vyspí druhá princezna… :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 17:48

tak to máš dobrý,můj chlap by sám nešel ani za nic-je stejný jak já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.3.10 17:50

Jak píše zakladatelka:

„Obecní slavnosti a plesy mě docela stresujou…“

Tak pod to se podepisuju. Po návratu z vojny dvakrát diskotéka, jeden country bál, jedna vesnická zábava… a šmytec. Pak už jenom sem tam koncert - ale rozhodně ne v místě bydliště.

Časem jsem ale zjistil, v čem je to pro mě nebezpečné. Když se mezi chlapama melou nějaké informace o dobře placené práci nebo o tom, jak rodině ušetřit deseti- a statisíce, tak se to rozhodně neprobírá už v hospodě - tam to bylo za minulého režimu. Hádejte, kde je to dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.3.10 20:54

Taky jsen nejraději sama, jednou týdně jdu s kámoškou na prochajdu s kočíkama, a to jen proto abych „nezapomněla“ normálně mluvit. Jinak chodím sama se psem, pes se vyběhá a já se nemusím stresovat že někoho zašpiní atd.
Návštěvy nesnáším, jen představa že mi někdo naruší soukromí mne stresuje, natož uklidit a „zavděčit“ se pohoštěním. Akce a procházení po městě taky není pro mne, i na vesnici už každý čučí, co máte na sobě, a úplně nesnáším obhlížení značek kočárků!!!!
Na vysedávání v cukrárně nemám chuť a čas, a ty prachy raději investuji někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.3.10 21:01

Jé,to jsem ráda že v tom nejsem sama.Taky lidi zrovna nemusím.Jsem samotářský typ.Už jsem 8 rok doma s dětma,teď se třetím.A vyhovuje mi to.Hrozím se toho až jednou budu muset hledat práci.A už se to celkem blíží.Už za dva roky. :cry: Hrozná představa.A hlavně,kde mě vemou.Máma se třema malýma dětma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
9.3.10 21:23

Nejsi divná :lol: to určitě ne! :wink:
Já jsem na tom podobně. Dřív mi to nepřišlo. Byla jsem pořád v práci, jako stewardka jsem byla i 16h denně v jednom kole mezi lidma. Když jsem měla den volna, tak jsem lidi nechtěla ani vidět :mrgreen:
No a teď čekáme mimčo, jsem na nemocenský a vůbec nemám potřebu někam chodit. Stačí mi nákupy a jsem z těch lidí hotová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.10 21:34

Tak vás zdravím,zakladatelka zvládla bandu a má čas na net :-) Moc vám děkuju,holky a Juro :wink: ,fakt jste mi pomohli.Tolik spřízněných duší!
Mě znepokojují hlavně ty návštěvy,jak jsem psala,že asi působím nepohostinně.Ale jednak se občas překonám a někoho pozveme /spíš naše společné kamarády s manželem než než moje/ a jednak si říkám,že ti,kdo mě mají rádi,mě už znají a styky se mnou nepřerušili,tak jim to možná až tak nevadí.Aspoň se tím utěšuju :-) Ale fakt hledím,kolik vás je a díky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.10 21:35

Tak vás zdravím,zakladatelka zvládla bandu a má čas na net :-) Moc vám děkuju,holky a Juro :wink: ,fakt jste mi pomohli.Tolik spřízněných duší!
Mě znepokojují hlavně ty návštěvy,jak jsem psala,že asi působím nepohostinně.Ale jednak se občas překonám a někoho pozveme /spíš naše společné kamarády s manželem než než moje/ a jednak si říkám,že ti,kdo mě mají rádi,mě už znají a styky se mnou nepřerušili,tak jim to možná až tak nevadí.Aspoň se tím utěšuju :-) Ale fakt hledím,kolik vás je a díky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
12978
10.3.10 09:17

…no a proto všichni lezeme na emimino., odtud můžeme kdykoli vypadnout, ukončit diskuzi a nemusíme čekat až se návštěva vykýbluje, že??? :mrgreen:
chodíme si sem pro trochu té konverzace, ale nestojí nás to žádné sociální úsilí :lol:
My máme alespon rodiny, ale jako zoufalství mi připadá, když je někdo single a tráví čas na netu - komunikací a chatováním - proč nejde mězi lidi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí