Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Můžeš si ho udělat doma, test pak vyfoť a doma výplň čestné prohlášení
@xsaleen píše:
A toto čerpáš z jakého zdroje? V oficiálním pokynu Ministerstva zdravotnictví o tom není ani zmínka https://covid.gov.cz/…zoven-sluzeb
@xsaleen píše:Zákazníci se nicméně nadále budou moci při návštěvě restaurací prokazovat také na místě provedeným samotestem na covid-19. Potvrdil to mluvčí ministerstva zdravotnictví Daniel Köppl.
Z toho podle mě jasně plyne, že doma vyplněný čestný prohlášení bude asi k ničemu.
@xsaleen píše:
Od 1.listopadu jsou jiná pravidla.
@Anonymní píše:
A jak tedy postupovat?
Díky bohu, že tyhle nesmysly nemusím vůbec řešit. Jen ukážu kód a podrbejte mě na zádech.
No můžeš mít s sebou koupenej nebo si koupit a udělat oboje v hospodě při příchodu. To je podle mě jedno a nikde jsem to neviděl striktně rozlišeny.
@Anonymní píše:
A jak tedy postupovat?
Nechej se naočkovat. A nebo si dál kupuj testy a testuj se na místě. Mimochodem z lékáren lidi komplet vykoupili všechny testy - alespoň u nás.
@Anonymní píše:
A jak tedy postupovat?
Máš tři možnosti. Nechat se naočkovat, dojít si na oficiální PCR nebo antigenní test a nebo přijít se svým testem do hospody a tam se u vstupu otestovat. No a nebo čtvrtá možnost - nechodit do hospody a popíjet doma.
@nozu píše:
Máš tři možnosti. Nechat se naočkovat, dojít si na oficiální PCR nebo antigenní test a nebo přijít se svým testem do hospody a tam se u vstupu otestovat. No a nebo čtvrtá možnost - nechodit do hospody a popíjet doma.
Ještě může pochlastávat u výdejního okénka, popř. v „restauraci“ v nákupním centru. Tam se testy nepožadují.
@Anonymní píše:
Zdravím, jelikož se chci ujistit, tak se raději zeptat. Pokud půjdu do restaurace, baru atd atd, tak si nohu udělat samotest, jak jsem pochopila. To znamená mít s sebou libovolný samotest, který si koupím a vstupu si ho udělat nebo jak? Upřímně si neumím představit, ze v baru si dělám samotest
Přijdeš do hospody, vyštouráš se a ukážeš výsledek. Co nemůžu pochopit je, že do hospody to stačí a na cvičení ne. Absurdní.
Snažím se to představit v reálu ![]()
Přijdu do hospody, vejdu. Za dveřmi vytahuji test, tam stojí nekdo z obsluhy, kdo ti kontroluje. Před ním se stouram v nose či plivu. Čekám 15 minut na výsledek. Vše u dveří hospody… Nebo se host může usadit a udělat test u stolu? Co když bude pozitivní? Pak cca 15 minut strávil v hospodě, kde je třeba dalších X lidi… Všichni jdou do karantény?
Je to sranda, ta naše opatření ![]()
@Fazulina píše:
Snažím se to představit v reálu![]()
Přijdu do hospody, vejdu. Za dveřmi vytahuji test, tam stojí nekdo z obsluhy, kdo ti kontroluje. Před ním se stouram v nose či plivu. Čekám 15 minut na výsledek. Vše u dveří hospody… Nebo se host může usadit a udělat test u stolu? Co když bude pozitivní? Pak cca 15 minut strávil v hospodě, kde je třeba dalších X lidi… Všichni jdou do karantény?
Je to sranda, ta naše opatření
V Rakousku jsem to v létě zažila dvakrát - v jedné restauraci měli testovací stolek bokem v takovém salonku, podruhé poslali paní udělat si test na parkoviště do auta, za 10 minut se vrátila s výsledkem
@ivašot. píše:
V Rakousku jsem to v létě zažila dvakrát - v jedné restauraci měli testovací stolek bokem v takovém salonku, podruhé poslali paní udělat si test na parkoviště do auta, za 10 minut se vrátila s výsledkem
Takze s tim teoreticky muze svindlovat stejně, jako kdyz si ho udela doma ![]()
Uděláš si test doma, sebou si vezmeš jeden novej. Otestuješ se jen jako. A ten původní budeš ukazovat všude.
Zdravím, jelikož se chci ujistit, tak se raději zeptat. Pokud půjdu do restaurace, baru atd atd, tak si nohu udělat samotest, jak jsem pochopila. To znamená mít s sebou libovolný samotest, který si koupím a vstupu si ho udělat nebo jak? Upřímně si neumím představit, ze v baru si dělám samotest