Samovolný porod?

16
13.12.10 15:16

Samovolný porod?

Ahoj holky,mám dotaz…ve čt 9.12.jsem měla termín a pravda je,že s přítelem pomáháme malé na svět.Vždy po sexu mám pár hodin kontrakce,které nakonec ustanou..nicméně,myslím,že aspoň zapříčinily to,že za 3 dny jsem byla z CS7 otevřená na prst.To bylo v pátek,na ctg i zaznamenaly stahy při pohybech.V so opět kontrakce po souloži a zítra jdu zas na kontrolu.1.porod mi vyvolávali,ale znovu to nechci zažít.Na druhou stranu,vánoce se blíží,tak si říkám,kdyby stejně ta malá nechtěla sama ven,radši ji popoženu tabletou.Vědět tak,že je šance,že se do pátku rozjede klasický porod,ráda vydržím…máte některá zkušenost??Budu vděčná za jakýkoliv příspěvek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
13.12.10 15:30

Zkus čaj: čerstvý zázvor, celou skořici zaleješ horkou vodou, dosladíš medem a teplé vypít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
13.12.10 15:36

Kdo ví… může se to rozběhnout a nemusí… já mám malého přenášeného o 6 dní a otevřená na prst jsem byla od začátku 38 týdne, takže ani to nemusí nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.12.10 15:37

Ahojky, jen pro pořádek, určitě nejsi otevřená pro prst, ale máš hrdlo pro prst a to je něco zcela jiného :mrgreen: jinak k porodu ,to je opravdu nevyzpytatelné i kdybys měla třeba CS 5 můžeš do večera porodit, věř mi že porod se dokáže rozběhnout takovou rychlostí že nemusíš ani dojet do porodnice. Už jsem rodila dvakrát a něco o tom vím :-P porod se opravdu takhle dopředu odhadnout nedá a může to být pěknej fofr, já u druhého porodila za 1,5 h od prvních kontrakcí a šlo to tak rychle že nebýt toho že už jsem byla kvůli prasklé vodě v porodnici tak to nestihnu :mrgreen: Z hrdla pro prst jsem se otevřela k porodu za hodinu, u prvního za 19h :lol: a kamarádka mi odpoledne brečela do telefonu, že byla na kontrole nic se nechystá :-) a večer jela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.12.10 15:37
Jeva píše:
Zkus čaj: čerstvý zázvor, celou skořici zaleješ horkou vodou, dosladíš medem a teplé vypít.

Ještě možno přidat trochu hřebíčku :wink: A popíjet by se to mělo průběžně během dne, jednorázově to moc účinek nemá. Pak je ještě dobrá masáž dolní části zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.12.10 15:44

ivusko, no vidíš, to ani nevím. U mě a kámošky to zabralo i jako jednorázová dávka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.12.10 15:52

Ahoj. Mně pravidelné kontrakce vyvolala cesta po dlažebních kostkách :D . Ale já si myslím, že když miminko „nechce“, tak se porod neurychlí nijak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.10 15:58

je to stará pomoc ale funguje 100 krát vyběhni schody namoč se do vřelé vody a do večera začneš rodit :mrgreen: opravdu to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
13.12.10 16:57
Barunka maminka píše:
je to stará pomoc ale funguje 100 krát vyběhni schody namoč se do vřelé vody a do večera začneš rodit :mrgreen: opravdu to funguje

100× nevyběhnu schody ani jako netěhotná, a celkem ještě v kondici, to bych chtěla vidět zakladatelku ve 40.tt, jak to zmákne.. :lol: :lol: Upadne do bezvědomí a pak jí to radši při císaři vyndaj :lol: :lol: Nebo jaký schody jsi myslela?? :think: 100 schodů by snad ještě dala :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
101606
13.12.10 17:00

Tak já po schodech před porodem běhala hodně (no 100× to tedy nebylo) ale připravovala jsem věci pro mimčo a v patrovém domečku se po nich člověk hodně naběhá… a v horké vaně jsem skoro bydlela… ale na porod to nemělo sebemenší vliv, prostě malý šel, až když se rozhodl on sám. A musím říct, že pak tak rychle, že nebýt zrovna v porodnici na běžné kontrole, tak to nestihnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.10 17:47

tak méně 30 krát to zvládneš ale vážně to funguje teda aspoň pokaždé co segra byla těhu tak to tak udělala a pokažde ji to višlo no tak třeba to u tebe bude fungovat taky záleží jen na tobě no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
13.12.10 19:26

Ahoj skusenost nemam jen s vyvolavanym 1porodem 2 se rozebehl sam doma mala se narodila 4dny pred terminem den pred porodem jsem byla na kontrole a poslali mne domu zese nic nechysta ze jsem naprosto vporadku no a rano uz byla mala na svete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.12.10 19:35

Můžeš všechny rady spojit a třeba to klapne. Dej si vyháněcí čaj, projdi se po schodech a nalož do vany :lol: Ale já teda byla akční, drhla jsem ručně koberec, uklízela, chodila hodně a neměla jsem ani poslíky. Pak svařenej zázvor a druhý den jsem jela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.12.10 20:19

Ahoj masíruj si bradavky taky vyvolává porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.12.10 00:05

Vyprat a pověsit záclony, umýt podlahu, prostě předvánoční úklid. Vyvalovat těsto na cukroví.
Přeju brzký a rychlý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky