Samoživitelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.15 16:57

@MilijonDolarBej ano, to je pravda, to jsem toho svého přítele poznala dostatečně, až je mi z toho zle. Jsem v osmém měsíci. Jsme spolu sedm let. Mne je 30 let.

• Citovat
  • Upravit
30474
17.10.15 17:10
@Anonymní píše: @MilijonDolarBej ano, to je pravda, to jsem toho svého přítele poznala dostatečně, až je mi z toho zle. Jsem v osmém měsíci. Jsme spolu sedm let. Mne je 30 let.

Doufám, že se neptám nevhodně, ale jaké postižení dítěti hrozí? V osmém měsíci se už zdraví plodu dá zjistit celkem přesně. Znamená to, že dítě může být zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 17:14

Jo tak ty už máš před porodem :) ja myslela ze jsi nekde v začátku. A od začátku těhotenství se chova takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 17:50

@hanka.br hrozí mu špatná funkce mozku a opožděný vývoj, ale není to ještě jisté. Vše se uvidí, až po porodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.15 17:53

@MilijonDolarBej začal se tak chovat poslední dva měsíce. Začal být chladný, zlý a bezohledný a vůbec v ničem mi nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
brko
17.10.15 18:19

Pokud se tak začal chovat náhle bez zjevné příčiny, tak je to divny. Napadla mě milenka… ale nevím, vařím z vody. Každopádně se postarej, aby se dítě narodilo „do nového“..

• Citovat
  • Upravit
1614
17.10.15 18:36

To že chlap neunese narození postiženého dítěte a obrátí zklamání a zlost proti ženě a přímo dítěti není nic tak vyjimečného. Teda, nevím proč píšu chlap. Nicméně bych ti přála, aby to s dě´tátkem dopadlo co nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
17.10.15 19:02
@alun-ka píše:
To že chlap neunese narození postiženého dítěte a obrátí zklamání a zlost proti ženě a přímo dítěti není nic tak vyjimečného. Teda, nevím proč píšu chlap. Nicméně bych ti přála, aby to s dě´tátkem dopadlo co nejlíp.

Ano, myslím, že má obavy z postiženého dítěte. Tím ho rozhodně neomlouvám!

Zakladatelko, tak jak je to s tím bydlením? čí je ten byt?

• Citovat
  • Upravit
17.10.15 19:09
@brko píše:
Pokud se tak začal chovat náhle bez zjevné příčiny, tak je to divny. Napadla mě milenka… ale nevím, vařím z vody. Každopádně se postarej, aby se dítě narodilo „do nového“..

Milenka me taky napadla…
A nebo ma proste strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 21:02

@Everyone byt není ani můj a ani jeho, žijeme v pronájmu.

• Citovat
  • Upravit
brko
17.10.15 21:19
Takže tam máte trvale bydliště oba? Na koho je psaná nájemní smlouva?
@Anonymní píše:
@Everyone byt není ani můj a ani jeho, žijeme v pronájmu.
  • Citovat
  • Upravit
Everyone
18.10.15 11:38

Co si s ním nějak sednout v klidu bez dětí, rozumně si promluvit.

Předpokládám, že on se do tebe takhle naváží i před dětmi:(

Pokud se rozejdete, budeš to mít opravdu hodně těžké, se 3 dětmi. Co rodina, pomohla by ti?

Zvládnout se to ale dá, musela bys.

Urážet bych se nenechala, snažia bych se postavit na vlastní nohy. Máš nějaké úspory?
Od státu bys dostala příspěvek na bydlení, možná i něco dalšího. To by ss musela zeptat na sociálce.

Mně po rozchodu (malé byl rok, při odstěhování 2) paradoxně nejvíc pomohli bývalí tchánovci, stále s nimi mám skvělé vztahy. Dávali nám i peníze, nakupovali jídlo. Nijak závratné částky to nebyly, ale 500,– Kč měsíčně je k dobru. Já je navštěvuju, pomáhám na baráku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat