Samoživitelka v nouzi
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No asi vyřídit vše co půjde, poradí na socialce. Existují azylové domy pro matky s dětmi, kde se dá výrazně snížit náklady na bydlení, dokud se nepostavís na vlastní nohy. Potraviny v potravinové bance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávka mimořádné pomoci…zkus zažádat, jinak rodina, přátelé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě zde zmíněného bych kontaktovala majitele bytu, vysvětlila situaci a pokusila se dohodnout na odložení platby najmu.
A hned zítra na socialku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No co asi. Jít bydlet tam.,kde na to mám. K příbuzným, do azylaku… okamžitě hledat jakýkoliv přivýdělek a příště přemýšlet nejdřív mozkem než spodkem, než zadělám na mimiska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hulala dekuji moc za rady samozřejmě vše zmíněné jsem zkoušela dávka mimořádné pomoci nelze dokládají se příjmy zpětně a bere se este bývalého příjem mám to zkusit v lednu
Azylak určitě ne kvůli 3 měsícům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nefesh píše:
No asi vyřídit vše co půjde, poradí na socialce. Existují azylové domy pro matky s dětmi, kde se dá výrazně snížit náklady na bydlení, dokud se nepostavís na vlastní nohy. Potraviny v potravinové bance.
Super potravinové vánku zkusím děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hulala píše:
No co asi. Jít bydlet tam.,kde na to mám. K příbuzným, do azylaku… okamžitě hledat jakýkoliv přivýdělek a příště přemýšlet nejdřív mozkem než spodkem, než zadělám na mimiska.
Přivýdělek mám ale od ledna s dvouměsíčním miminem není lehké jen tak z fleku něco najít
ale vratim se zpet zčásti do svého zaměstnání na půl z domu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy195 píše:
Dobrý večer ač nerada ale já bych potřebovala požádat o pomoc jakou koliv blíží se vanoce a já jsem úplně v háji…Teď k mému příběhu..
Před třemi lety jsme se s dcerami odstěhovali do Mladé Boleslavi za partnerem a v tu dobu to začalo ta tyranie fyzického násilí kdy já už věřila že to dělá pro mě že mě bije pro moje dobro 3 roky mlácení strachu a to nemluvím o ponižování urazeni… 26.11 mě zbil znovu naposledy utekla jsem z domu a zavolala policii kdy on za asistence opustil pronajem bytu a už se sem nevrátil ale nedošlo mi že já to vlastně asi nezvládnu finančně než si vyřídím příspěvek na bydlení. Dcery mám v péči a syna mám v predbezne péči kdy naše příjmy jsou výživné na dcery a rodičovská na syna děkuji moc aspoň za přečtení a vyslechnuti našeho pribehu
Takže vás žádám o jakou koliv pomoc i radu co a jak jelikož příspěvek na bydlení celkem trvá vyridit :/
zkus se s pomocí obrátit třeba na dobrotety. O dobrotetách vím že operují v Liberci, Jablonci. třeba bude nějaká skupina i v Mladé Boleslavi. To nevím, i když jsem kousek od ní, neměl jsem potřebu se zajímat. držím palce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy195 píše:
Přivýdělek mám ale od ledna s dvouměsíčním miminem není lehké jen tak z fleku něco najít
ale vratim se zpet zčásti do svého zaměstnání na půl z domu
Tak na syna máš mateřskou, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy195 píše:
@schnulla no jasně ta nám pokryla najem
tak on ten nájem v MB je docela masakr, ségruša tam bydlí, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze existuje Šatník, pomáhají samozivitelkam. Můžeš si tam nabrat vše, co potřebuješ..jídlo, hračky, oblečení.
Pokud budeš mít cestu, není to zas tak daleko z MB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto jsem našel na stránkách města Boleslavi.
https://www.mb-net.cz/…lkam/d-69965
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy195 píše:
Dobrý večer ač nerada ale já bych potřebovala požádat o pomoc jakou koliv blíží se vanoce a já jsem úplně v háji…Teď k mému příběhu..
Před třemi lety jsme se s dcerami odstěhovali do Mladé Boleslavi za partnerem a v tu dobu to začalo ta tyranie fyzického násilí kdy já už věřila že to dělá pro mě že mě bije pro moje dobro 3 roky mlácení strachu a to nemluvím o ponižování urazeni… 26.11 mě zbil znovu naposledy utekla jsem z domu a zavolala policii kdy on za asistence opustil pronajem bytu a už se sem nevrátil ale nedošlo mi že já to vlastně asi nezvládnu finančně než si vyřídím příspěvek na bydlení. Dcery mám v péči a syna mám v predbezne péči kdy naše příjmy jsou výživné na dcery a rodičovská na syna děkuji moc aspoň za přečtení a vyslechnuti našeho pribehu
Takže vás žádám o jakou koliv pomoc i radu co a jak jelikož příspěvek na bydlení celkem trvá vyridit :/
Takže si se nastěhovala k někomu, kdo tě začal skoro hned mlátit a ponižovat, a i tak sis s ním pořídila mimino? Ach jo, kam si dala rozum. Máš nárok ještě na alimenty na syna + na sebe do dvou let dítěte. Pak možná hmotná nouze? Rodina by nepomohla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit