Samoživitelka v nouzi

43
17.12.23 22:48

.....

Neres

Příspěvek upraven 18.12.23 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
17.12.23 22:54

No asi vyřídit vše co půjde, poradí na socialce. Existují azylové domy pro matky s dětmi, kde se dá výrazně snížit náklady na bydlení, dokud se nepostavís na vlastní nohy. Potraviny v potravinové bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1982
17.12.23 23:05

Dávka mimořádné pomoci…zkus zažádat, jinak rodina, přátelé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.12.23 23:19

Kromě zde zmíněného bych kontaktovala majitele bytu, vysvětlila situaci a pokusila se dohodnout na odložení platby najmu.

A hned zítra na socialku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
18.12.23 00:34

No co asi. Jít bydlet tam.,kde na to mám. K příbuzným, do azylaku… okamžitě hledat jakýkoliv přivýdělek a příště přemýšlet nejdřív mozkem než spodkem, než zadělám na mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.12.23 01:53

@hulala dekuji moc za rady samozřejmě vše zmíněné jsem zkoušela dávka mimořádné pomoci nelze dokládají se příjmy zpětně a bere se este bývalého příjem mám to zkusit v lednu
Azylak určitě ne kvůli 3 měsícům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.12.23 01:56
@Nefesh píše:
No asi vyřídit vše co půjde, poradí na socialce. Existují azylové domy pro matky s dětmi, kde se dá výrazně snížit náklady na bydlení, dokud se nepostavís na vlastní nohy. Potraviny v potravinové bance.

Super potravinové vánku zkusím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.12.23 01:59
@hulala píše:
No co asi. Jít bydlet tam.,kde na to mám. K příbuzným, do azylaku… okamžitě hledat jakýkoliv přivýdělek a příště přemýšlet nejdřív mozkem než spodkem, než zadělám na mimiska.

Přivýdělek mám ale od ledna s dvouměsíčním miminem není lehké jen tak z fleku něco najít
ale vratim se zpet zčásti do svého zaměstnání na půl z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.12.23 03:14
@Lussy195 píše:
Dobrý večer ač nerada ale já bych potřebovala požádat o pomoc jakou koliv blíží se vanoce a já jsem úplně v háji…

Teď k mému příběhu..

Před třemi lety jsme se s dcerami odstěhovali do Mladé Boleslavi za partnerem a v tu dobu to začalo ta tyranie fyzického násilí kdy já už věřila že to dělá pro mě že mě bije pro moje dobro 3 roky mlácení strachu a to nemluvím o ponižování urazeni… 26.11 mě zbil znovu naposledy utekla jsem z domu a zavolala policii kdy on za asistence opustil pronajem bytu a už se sem nevrátil ale nedošlo mi že já to vlastně asi nezvládnu finančně než si vyřídím příspěvek na bydlení. Dcery mám v péči a syna mám v predbezne péči kdy naše příjmy jsou výživné na dcery a rodičovská na syna děkuji moc aspoň za přečtení a vyslechnuti našeho pribehu
Takže vás žádám o jakou koliv pomoc i radu co a jak jelikož příspěvek na bydlení celkem trvá vyridit :/

zkus se s pomocí obrátit třeba na dobrotety. O dobrotetách vím že operují v Liberci, Jablonci. třeba bude nějaká skupina i v Mladé Boleslavi. To nevím, i když jsem kousek od ní, neměl jsem potřebu se zajímat. držím palce :cert: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8583
18.12.23 03:47
@Lussy195 píše:
Přivýdělek mám ale od ledna s dvouměsíčním miminem není lehké jen tak z fleku něco najít
ale vratim se zpet zčásti do svého zaměstnání na půl z domu

Tak na syna máš mateřskou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.12.23 05:02

@schnulla no jasně ta nám pokryla najem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.12.23 05:34
@Lussy195 píše:
@schnulla no jasně ta nám pokryla najem

tak on ten nájem v MB je docela masakr, ségruša tam bydlí, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
18.12.23 05:57

V Praze existuje Šatník, pomáhají samozivitelkam. Můžeš si tam nabrat vše, co potřebuješ..jídlo, hračky, oblečení.
Pokud budeš mít cestu, není to zas tak daleko z MB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.12.23 06:01

Toto jsem našel na stránkách města Boleslavi.
https://www.mb-net.cz/…lkam/d-69965

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
18.12.23 07:25
@Lussy195 píše:
Dobrý večer ač nerada ale já bych potřebovala požádat o pomoc jakou koliv blíží se vanoce a já jsem úplně v háji…

Teď k mému příběhu..

Před třemi lety jsme se s dcerami odstěhovali do Mladé Boleslavi za partnerem a v tu dobu to začalo ta tyranie fyzického násilí kdy já už věřila že to dělá pro mě že mě bije pro moje dobro 3 roky mlácení strachu a to nemluvím o ponižování urazeni… 26.11 mě zbil znovu naposledy utekla jsem z domu a zavolala policii kdy on za asistence opustil pronajem bytu a už se sem nevrátil ale nedošlo mi že já to vlastně asi nezvládnu finančně než si vyřídím příspěvek na bydlení. Dcery mám v péči a syna mám v predbezne péči kdy naše příjmy jsou výživné na dcery a rodičovská na syna děkuji moc aspoň za přečtení a vyslechnuti našeho pribehu
Takže vás žádám o jakou koliv pomoc i radu co a jak jelikož příspěvek na bydlení celkem trvá vyridit :/

Takže si se nastěhovala k někomu, kdo tě začal skoro hned mlátit a ponižovat, a i tak sis s ním pořídila mimino? Ach jo, kam si dala rozum. Máš nárok ještě na alimenty na syna + na sebe do dvou let dítěte. Pak možná hmotná nouze? Rodina by nepomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí