Na samotě u lesa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na samotě u lesa
Dobrý den, na samém začátku bych rád zdůraznil, že to není z mé strany forma inzerátu na seznámení.
Po rozvodu jsem se rozhodl, že si budu žít život podle svých představ. Jsem OSVČ a mám zázemí, ale vždy mě lákalo žít, tak trochu jinak a po svém. Opustil jsem přepych a koupil chatu na samotě. Stavím si zde domek a žiju v souladu s přírodou, tím nechci říct, že jsem neandrtálec, ale prostě mám rád klid a žití na této zemi.
Nechci to protahovat. Mám dvě super dcery, ale ty dospívají nějako rychleji než jsem čekal. Nejsem zastánce seznamek a podobného typu seznámení. Jen mám v hlavě otázku, protože zjišťuji, že to bude do vztahu velký problém.
Existují typy žen, co to mají nastavené stejně jako já? Trochu se obávám toho, že si život žiju dle svého, ale budu na to asi sám.
V.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě takové ženy existují. Mám takovou známou, žije s manželem v baráku na konci světa uprostřed lesa. Evidentně jim to vyhovuje, pracují oba z domu, děti nemají. Určitě nejsi sám na světě s touto zálibou, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděl jsem na seznamce pár takových žen, je jistě řada dalších, které seznamku nepotřebují, vím o jedné rodině, co takhle žije. Ale jak jsem tak vypozoroval, tak tyhle ženy, asi i muži, co žijí v souladu s přírodou, jsou náramně vztahové typy, takže jsou bezpečně zadaní a protože žijí prostě jinak, je dost malá pravděpodobnost, že se rozejdou… takže najít nějakou nezadanou bude nejspíš velký oříšek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak žila jsem skoro na samotě dvakrát a už opravdu nikdy. Všude je to daleko a to šílené ticho, tma v noci, to není pro mě. Ale určitě je dost lidí, co ma stresující práci třeba s lidmi a jsou rádi, když po práci nikoho nepotkají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je můj sen takto žít, bohužel se musím podřídit rodině, ale třeba jednou… Kdybych byla nezadana, už ti píšu
, tak hodně štěstí v hledání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě bydlení snů
určitě existují, co by ne
já bych ráda bydlela ve velkém městě…ale i na samotě… na samotě možná úplně nejraději… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisman píše:
Dobrý den, na samém začátku bych rád zdůraznil, že to není z mé strany forma inzerátu na seznámení.
Po rozvodu jsem se rozhodl, že si budu žít život podle svých představ. Jsem OSVČ a mám zázemí, ale vždy mě lákalo žít, tak trochu jinak a po svém. Opustil jsem přepych a koupil chatu na samotě. Stavím si zde domek a žiju v souladu s přírodou, tím nechci říct, že jsem neandrtálec, ale prostě mám rád klid a žití na této zemi.
Nechci to protahovat. Mám dvě super dcery, ale ty dospívají nějako rychleji než jsem čekal. Nejsem zastánce seznamek a podobného typu seznámení. Jen mám v hlavě otázku, protože zjišťuji, že to bude do vztahu velký problém.
Existují typy žen, co to mají nastavené stejně jako já? Trochu se obávám toho, že si život žiju dle svého, ale budu na to asi sám.
V.
Urcite existuji. Vidam je na tiktoku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisman píše:
V.
Mám to stejně. Já si přesně takto žiji. A je docela problém takovou ženu najít. Už jenom proto, že takové ženy si žijí taky podobně a na seznamky nechodí. Ale ženy co by přijaly takový život samozřejmě jsou a existují. Nevzdávej se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My takhle docela dlouho žili a bylo to super
. Možná se někdy vrátíme až děti odrostou. Teď jsme ve městě, ale roubenka, houkající sovy, myšáky nad hlavou, výhledy, poranní mráz, když je potřeba nanosit dřevo, chroupání koní… to vše mi šíleně chybí. I mé tělo bylo takové rezké, teď jsem dost změkla. Člověku je v silném těle o hodně líp.
- Citovat
- Upravit
@Capelucia píše:
My takhle docela dlouho žili a bylo to super. Možná se někdy vrátíme až děti odrostou. Teď jsme ve městě, ale roubenka, houkající sovy, myšáky nad hlavou, výhledy, poranní mráz, když je potřeba nanosit dřevo, chroupání koní… to vše mi šíleně chybí. I mé tělo bylo takové rezké, teď jsem dost změkla. Člověku je v silném těle o hodně líp.
a proč se tam nevrátit hned? Na co čekat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martasesek protože jsme se chtěli jít ještě podívat do zahraničí, než děti půjdou do školy. Pak se rozhodneme, kde zůstaneme.
- Citovat
- Upravit
@Capelucia píše:
@martasesek protože jsme se chtěli jít ještě podívat do zahraničí, než děti půjdou do školy. Pak se rozhodneme, kde zůstaneme.
tomu rozumím. uvidíte. držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je muj sen. Bohuzel, manzelova prace ani natura mi to asi nikdy nesplni. Kdybych bekoho takoveho v mladi potkala, jdu bez rozmysleni. Mam kupu deti a jsem spokojena - si myslim.
hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachlicka111 píše:
To je muj sen. Bohuzel, manzelova prace ani natura mi to asi nikdy nesplni. Kdybych bekoho takoveho v mladi potkala, jdu bez rozmysleni. Mam kupu deti a jsem spokojena - si myslim.hodne stesti
málokterá by do takové bydlení šla. Vidím to kolem sebe. Každá ofrňuje nos. Tedy skoro každá. Ale já jsem spokojen i když jsem tam sám. Doufám že jen zatím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martasesek píše:
málokterá by do takové bydlení šla. Vidím to kolem sebe. Každá ofrňuje nos. Tedy skoro každá. Ale já jsem spokojen i když jsem tam sám. Doufám že jen zatím.
Ja teda nevim, jestli bych to zvladla sama. To by mi bylo asi smutno, nevim. Ale mit rodinu nekde na samote, to je krasa predstava. Asi se zkusit zapojit do spolecenskeho zivota v okoli a treba se nekdo najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit