Šampon a kondicionér Wella

6578
13.3.14 18:19

Šampon a kondicionér Wella

Ahoj holky, nepoužívá některá z vás dlouhodobě vlasovou kosmetiku „WELLA PRO SERIES“? Jak jste s ní spokojeny? Já už ji používám cca 2 roky a pozoruji úbytek vlasů. :think: Tak nevím, jestli je to šamponem nebo tím, že si vlasy žehlím. Díky za vaše názory a zkušenosti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
13.3.14 18:22

Jestli je to takovej velkej šampon v červený flašce, tak ten je super, kondicoonér je v bílé flašce a ten mi nesedí, vlasů mám pořád stejně, ale nežehlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.3.14 18:27

@AstraG Jj, přesně ten myslím. Je jich více druhů na různé tipy vlasů. Používám i kondicionér, vlasy po něm mám docela v pohodě, jen právě nevím, jestli mi z něj ty vlasy nevypadávají. Žehlím si vlasy už asi 10 let, tak bych to spíš sváděla na ten šampon. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.3.14 18:29

@lovesmile ahojky, tak mám kamarádku která měla už hrozně zničené vlasy, nevyživené, tak jsem jí ostříhala a byly jsme nakoupit a koupila si tuto kosmetiku a je spokojená, jinak s tím žehlením pro vlasy to není moc dobré, a když už žehlíš tak doporučím tento produkt, dávej třeba jen na konečky http://cz.oriflame.com/…detail.jhtml?… no myslím že na ten úbytek vlasů by ten šampon neměl mít vliv, jinak za sebe mohu doporučit vlasovou kosmetiku od Yves Rocher, měla jsem dost špatné vlasy a teď asi 2 týdny používám nový šampón i kondicionér od Yves Rocher - když tak hodím odkaz a jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
13.3.14 18:30

@lovesmile takže pozoruješ ten úbytek až teď poslední dobou?

• Citovat
  • Upravit
6578
13.3.14 18:38

@MarkétkaBeruška Já ti nevím, jako po každém umytí je koupelna plná vlasů, no hrůza :roll:, ale až poslední dobou, cca 3 měsíce zpátky, jsem si všimla, že mi trošku jakoby prosvítá mezi vlasy pokožka hlavy. :nevim:

Příspěvek upraven 13.03.14 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.3.14 18:38

@MarkétkaBeruška Jinak ten odkaz mi prosím pošli, děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
13.3.14 18:41

Používám ho stejně dlouho jako ty s obcasnyma přestávkama.. Ten sampon je dobrý střídat občas, má silikony po kterých vlasy můžou padat a řídnout.. Jsem s ním ale spokojená, používám repair i kondicioner.. Jinak před zehlenim si vlasy strikam sprejem na žehlení a problémy nemám.. Zkus to opravdu prostridat, třeba to je těma silikonama, tu vlasy po čase zatěžují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.3.14 18:42

@lovesmile tak je to tato série, je šampón, kondicionér i ta maska, dávám první co jsem našla http://yves-rocher.cz/…vujici_maska jinak ještě doporučím pokud by si chtěla použít tuto řadu, tak není dobré kombinovat třeba kondicionér od této značky a šampon od jiné, ony by se ty účinky pak nějak rušily. Možná bych šla spíše cestou po té výživě vlasů…jinak mně asi před rokem také velice padaly ale teď už je to dobré…

• Citovat
  • Upravit
6578
13.3.14 18:46

@yasmine5 Díky, asi opravdu změním značku. :think:
To už jsem si v lékárně koupila i tablety na výživu vlasů Donna hair, tak zkusím pravidelně užívat, snad to bude mít nějaký účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.3.14 18:49

@MarkétkaBeruška Děkuji. A jsou dostupné i normálně v drogeriích nebo lékárnách? Kde to nakupuješ ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.3.14 18:53

@lovesmile odkud jsi? Pokud myslíš ty šampony tak já jsem členek klubu Yves Rocher a pravidelně tam tak 1× za měsíc jezdím a když ne já tak někdo jiný z ordiny či známých. Takže já nakupuji v Plzni nebo Karlových Varech

• Citovat
  • Upravit
20767
13.3.14 18:59

Používala jsem dřív, byla jsem spokojená, tuhle značku mám ráda. Ale také mi začaly padat vlasy, popravdě mě napadlo přisuzovat to šamponu až po přečtení tvého dotazu 8o :mrgreen: Tak nevím no, přestala jsem ho používat, protože jsem „nasadila“ přírodní, aby se vlasy daly dohromady a už jsem se k němu nevrátila. Ale možné to určitě je, tak ho zkus na nějakou dobu vyměnit a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.14 19:20

@lovesmile každopádně změň značku - není zdravé používat furt tu samou. Radši toč nějakým 5 oblíbených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.3.14 19:30

Mela jsem tuto radu asi pul roku a pak jsem koupila neco jineho. Kondicioner mi teda nesedel, mela jsem po nem hned druhy den mastne vlasy. Ale ted uplne cumim, protoze mne tehdy padaly chumace. vlasu a nenapadlo mne, ze by to bylo z toho 8o :think: Ale ja mam dlouhe a huste vlasy, tak mne to az tak nevadilo, jen jsem si myslela, ze mam nedostatek ejakeho vitaminu. Kazdoladne ted uz vlasy nepadaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí