Šampon proti lupům na barevné vlasy

Anonymní
22.1.19 08:26

sampon na lupy

Prosim, poradi nekdo dobry sampon na lupy na barveny vlasy? klidne muze byt i z lekarny. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
22.1.19 08:50

Nedam dopustit na Nizoral, vzdy zabral. Jinak ted pouzivam obycejny Head and Shoulders, mam rada ten s mentolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
22.1.19 09:04

Za mě i i zkušenosti z mého okolí je nejlepší koupit v nějaké obyč drogerce lopuchovou vodu. Stojí pár kaček, vydrží dlouho a funguje. Můj chlap zkoušel všelijaké šampony včetně Nizoralu a pomohla až lopuchová voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.1.19 09:20

Taky spíš záleží, zda máš suché nebo mastné lupy? Manžel měl problém se suchými lupy - prostě mu sněžilo z hlavy :) a dobře zabral šampon od Vichy přímo na lupy a již zmíněná lopuchová voda, ale musela být bez alkoholu. Když mu vymizely, začal používat a doteď používá obyčejné kopřivové nebo heřmánkové šampony nejlépe bez silikonů a zatím dobrý. Musím zaklepat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.1.19 09:21

Jinak ty drogérkové šampony většinou zabraly jen v tu chvíli a jakmile se vysadily, lupy byly zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.1.19 09:27

Bude to znit blbe ale na lupy zabira vyborne sampon pro psy.beze srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.1.19 10:01

Přesně jak už psaly holky head and shouders nebo lopuchova vodička od alpy. Z lékárny nemá smysl zkoušet, častokrát jsou sampony drahe a nezaberou. Časté střídání taky není dobre, takže já jdu na jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí