Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nedam dopustit na Nizoral, vzdy zabral. Jinak ted pouzivam obycejny Head and Shoulders, mam rada ten s mentolem.
Za mě i i zkušenosti z mého okolí je nejlepší koupit v nějaké obyč drogerce lopuchovou vodu. Stojí pár kaček, vydrží dlouho a funguje. Můj chlap zkoušel všelijaké šampony včetně Nizoralu a pomohla až lopuchová voda.
Taky spíš záleží, zda máš suché nebo mastné lupy? Manžel měl problém se suchými lupy - prostě mu sněžilo z hlavy
a dobře zabral šampon od Vichy přímo na lupy a již zmíněná lopuchová voda, ale musela být bez alkoholu. Když mu vymizely, začal používat a doteď používá obyčejné kopřivové nebo heřmánkové šampony nejlépe bez silikonů a zatím dobrý. Musím zaklepat
.
Jinak ty drogérkové šampony většinou zabraly jen v tu chvíli a jakmile se vysadily, lupy byly zpět.
Bude to znit blbe ale na lupy zabira vyborne sampon pro psy.beze srandy
Přesně jak už psaly holky head and shouders nebo lopuchova vodička od alpy. Z lékárny nemá smysl zkoušet, častokrát jsou sampony drahe a nezaberou. Časté střídání taky není dobre, takže já jdu na jistotu.
Prosim, poradi nekdo dobry sampon na lupy na barveny vlasy? klidne muze byt i z lekarny. Diky