Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nestalo se tu nekomu, ze by mu tel. hlasil, ze neni sd karta, takze nevidite fotky atd a pritom tam ta karta je???
@dani24687 staci restartovat telefon nebo sd kartu vytahni a dej zpet. ![]()
Ahoj, bohuzel tohle je velka bolest SG, take to tak mam:-( pokud nechces prijit o fotky tak je stahni pres redukci do PC a teprv potom v telefonu formatuj. Ale pry se da koupit jiny typ karty co tolik neblbne v tomto telefonu. Koukni na android forum ![]()
Nevyndavej ji ale natvrdo pri zapnuti, ja tak prisla o vsechny fotky
Ja uz zkpusela ji vyndat, vypnout tel. a nic.. @Kaja-kaja mam nastaveni, ale zapnout sd kartu tam nevidim?
Mam tam pripojit sd kartu a pod tim, ze sd karta chybi. a kdyz na to kliknu, tak bez reakce.?
![]()
Mrknu na to forum jak rikala @booa . jinak diky a kdyby vas neco napadlo, sem zde ![]()
Kartu nepřipojuj přes drát k PC, ale přes takovou tu plastovou redukci ( je to ve velikosti karty z foťáku, tu malou do toho vložíš a následně dáš do PC)
@booa presne to mi vcera rikal muz, ani jsem nevedela, ze neco takovyho je
mam na ni fotky z porodnice, ktere nikde jinde nemam a nechci o ne prijit… No a ono nejde ani fotit bez SD karty, co?
To bohužel ne
nebo si to teda myslím, nevím jestli by to nešlo přepnout na pamět z tel. karty…
ale jestli nemusíš řešit každou korunu, tak si dojdi do nějaké prodejny telefonů nebo PC, tam by ti to měli stáhnout na flash disk nebo na cdčko i na počkání.
Ahoj mam novu SD kartu a dam ju do samsungu s4 a stale sa mi tam ukazuje malo miesta a nechce sa mi nič stiahnut. viete mi poradit?