Podvod na Bazos.cz, MMB atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3003
2.5.13 09:23

Podvod na Bazos.cz, MMB atd.

Ahoj holky, není to moc příjemné téma ale ze všech stran se na mě valí, že jsou nejen holky podvedeny na internetových bazarech protože dotyčné osobě věří a pošlou jí peníze. Dneska mi napsala na FB kamarádla která byla o5 okradena tak bych chtěla založit toto téma kde budeme dávat e-maily dotyčných osob a i popřípadě čísla účtů na které peníze opravdu neposílat. I já jsem se několikrát napálila :-( tak chci pomoci i dalším, aby jsme neměli oči jen pro pláč.

Tohle mi poslala kamarádka:
nikdy nenakupujte na netu, hlavne na bazos.cz od uzivatelky alena. *** a uz vubec nekupujte od uzivatelky pod e-mailem xXx. ELLISSA. ***… vzdy si napred dejte vyhledat uzivatele, protoze druha pani nebo pan nabizi kocarek a meni si jmena a mesta casteji nez ponozky… Číslo účtu je: ***

Příspěvek upraven administrátorem 25.1.2014 20:28 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
2.5.13 09:55

Nechápu jak to může někdo udělat… Taková zlodějina. Já bych asi předem na účet nic neposlala. To raději dobírka. Připlatim si a je to. A pokud by to byla větší vec. Kočarek, sedačka. Tak osobní odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.5.13 10:05

Já na bazosu nabízím několik věcí, stejně tak jsem si na fb vytvořila malinkej bazárak, který, až vše prodám zanikne, ale nikdy bych si nenechala poslat předem peníze. Já zboží posílám na odbírku za předem ujednanou cenu + poštovné dle dohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.5.13 10:22

Holky já jsem si taky nechala poslat na dobírku protože jsem na účet peníze dávat nechtěla a pán, že chce peníze předem, že se už několikrát spálil, že poslal balík a nikdo si to nepřevzal tak zbytečně vyhodil peníze… ale, že teda na dobírku ano! Poslal mi i podací číslo a najednou zaplatím balík, otevřu ho a byla jsem v…

Od té doby jen osobně a nebo si raději zajdu do nějakýho kamenýho obchodu a připlatím si - ale mám 100% jistotu, že mě nikdo nepodrazí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.5.13 14:25

Tak já třeba na dobírku nezasílám. prodávám na MMB, kde mám více jak 100 kladných hodncoení. Ano, není to směrodatné, protože jsme nakoupila u jedné paní, která si nastřádala 2é kladných hodnocení a až pak začala podvádět :pocitac:
A když prodávám na bazos.cz nebo někde, kde nemám hodnocení a nebo jen jedno, tak vždy píšu, že klidně pošlu odkaz na můj mmb, kde mě mohou kontaktovat a ověřit si to. Nikdo to ale nikdy neudělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.13 13:36

@petula.bir souhlasím a přidávám se - na 99% podvod - poslala jsem peníze a dostala jsem příšerné zboží, nic z toho co je na obrázku. Tak pozor! http://inzerat.i-bazar.cz/…ni-holcicku/

• Citovat
  • Upravit
3003
3.5.13 14:17
@Anonymní píše:
@petula.bir souhlasím a přidávám se - na 99% podvod - poslala jsem peníze a dostala jsem příšerné zboží, nic z toho co je na obrázku. Tak pozor! http://inzerat.i-bazar.cz/…ni-holcicku/

Dávám na FB, děkuji - a vyjádřila se paní nějak? To mi jako hlava opravdu nebere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.6.13 17:20

Ahoj holky, taky jsem nejspíš naletěla podvodnici, tedy po měsíci různých výmluv na nemoci, bouřky atp..mi paní prý údajně balíček poslala, ale kvůli drahému poštovnému jako obyčejný balík… už jej ale čekám další týden a stále nic. nevíte kolik má pošta času na doručení takového balíčku? A zda se dá nějak zjistit jestli jej paní fakt odeslala? Nereaguje totiž na sms ani na e-maily, takže už to moc nadějně nevidím. Samozřejmě jsem zaplatila předem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.6.13 21:38

@kyki
Ahoj, řekni si zda balíček opravdu poslala tak, že chceš podací číslo. To si pak zadáš na netu a uvidíš, kde balíček zrovna je. Pokud ti ho ale nedá asi bych se bohužel smířila s tím, že balíček ani peníze neuvidím.
Jinak bych pohrozila zveřejněním třeba na FB a dalších stránkách a nebo pak podle částky podat trestní oznámení za podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.6.13 22:18

No vzhledem k tomu, že se mi přestala ozývat, tak to taky moc nadějně nevidím, asi ještě týden vydržím a pak to začnu řešit hrozbama… částka je cca 1000Kč to na trestní oznámení není…zkusím jí ještě zavolat z jiného čísla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.6.13 08:55

@kyki
jj a nebo koukni zda něco neprodává a i na FB je skupina zub za zub tak ji tam zveřejni :-)) třeba nejsi sama a pokud to přesáhne těchb 5.000 tak už to budou řešit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
2.6.13 09:04
@kyki píše:
Ahoj holky, taky jsem nejspíš naletěla podvodnici, tedy po měsíci různých výmluv na nemoci, bouřky atp..mi paní prý údajně balíček poslala, ale kvůli drahému poštovnému jako obyčejný balík… už jej ale čekám další týden a stále nic. nevíte kolik má pošta času na doručení takového balíčku? A zda se dá nějak zjistit jestli jej paní fakt odeslala? Nereaguje totiž na sms ani na e-maily, takže už to moc nadějně nevidím. Samozřejmě jsem zaplatila předem:-(

Obyčejný balík nelze vyhledat na poště, nevyplňuje se podací lístek. Balíček za 1000 Kč by měl být poslán doporučeně a ještě pojištěný. Obyčejně posílám tak akorát bodyčka za dvacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.6.13 21:57

No já právě také posílám doporučeně… říkám si, že se jí hodilo mi napsat, že to poslala jako obyčejný balík… z její strany prý odešel a já nedokážu že nepřišel…:-( :-( a co teď s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.6.13 12:51

@kyki
a ona nedokáže, že ho poslala. Řekni, že půjdeš na PČR pokud balíček neodešle a nebo nepošle peníze zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.8.13 13:35

taky podvedena

Dobrý den, připojuji se k okradeným! Zaplatila jsem paní Alici 2.000,– za kočárek Prampol Zebra, který měla inzerovat přímo paní Barboře Frankové. Jelikož ale informace jí samou podávané, byly velmi zmatené a jiné, než jsem se dočetla od jiných, upozorňuji na obě dvě a varuji před nima. SOučasně VYZÝVÁM VŠECHNY, KTERÉ S OBĚMA MAJÍ PODOBNÉ ZKUŠENOSTI A MAJÍ DOKLADY /NAPŘ. VÝPISY Z ÚČTŮ, MAILOVÉ KORESPONDENCE/, aby se připojily do diskuze..jejich „utržená“ částka je jistě vyšší, než 5000,–, což je trestným činem. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová