Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
nosila si dve? Pripada i e leko protecou, tak snad je to jen muj pocit ![]()
Nosila jsem i tri. Oni delaji vic druhu, ja mela nejsilnejsi a nejdelsi.
I jsem je pouzivala misto rucniku po sprse na intimni partie.To mi o moc min vadilo na to siti.
Měla jsem a v pohodě. Nevím, jaký druh, víc mi nenabídli a stačila mi v poho i jedna…
U mě na houby…sehnala jsem jen mini, krou krátké, a pohodlnější pro mě byly vložky Batist Flower maxi, za 40kč ve zdrav. potřebách nebo lékárně. Využívala jsem je dlouho po porodu.
ano, ale nejlepší byly černé Kotex - velké, silné, prodyšné a s lepítkem dole (ale nejsou igelitové)
Samu- za mě spokojenost, mám je už nachystaný zas. Měla jsem max.tři, ale to bylo těsně po porodu.
Měla jsem a dobrý… využila jsem je i na první dvě MS, jak jsem to měla silný
![]()
Já byla taky spokojená, používala sem je docela dlouhoi doma, bo mi nic jinýho nevyhovovalo tak jako tyhle (já normálně vložky nepoužívám)…A používala sem teda jednu, ale často sem ju měnila, ze začátku i po půl hodině
Nechápu, proč mě nenapadlo si dát dvě
Blbka!
Za me take spokojenost, mela jsem ty mensi a i ty veliky-u tech jsem mela pocit, ze je mam az na zada, ale aspon byla jistota
Ty mensi jsem pouzivala dve a velky jenom jednu ![]()
Ja mela a docela spokojenost,jen jsem musela mit dve.Pak jsem presla na Batist Flover a max.spokojenost,vystacila jsem si s jednou.