Šance těhotenství?

11
30.9.15 13:52

šance těhotenství?

Dotaz

Ahoj holky chtěla bych se zeptat na vas názor nebo co mam delat :-) ted o vikendu tomu bude mesic co jsem mela nechraneny sex s přítelem v te době byla i ovulace a nyní cca od včerejška bych mela mit ms ale zatím porad nic a test mi vychazi negativni.. před chvilkou jsem si ho udelala a jak se zacal zbarvovat vyjela první carka pak lehky stin druhé ale nevybarvil se hned zmizel takze po zazchnuti mam opet / myslite ze by mohlo byt tehotenstvi? jinak me poboliva v podbrisku (krecova bolest ) boleni a paleni bradavek a unava :think: v patek bych mela jit na rocni prevenci na gynekologii myslite ze by bylo mozne podle Ultrazvuku něco poznat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8040
30.9.15 13:58

Já myslím, že na UTZ takhle brzy nic vidět být nemůže a jinak těhotná být můžeš a nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.15 14:02

@carola dekuji no jsem taky prave taky vazkach zda jo ci ne :-/ ta druha // se ukazalaa hned zmizela a zustala jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
30.9.15 14:05

@anonym2520 počkej, je moc brzy, tak si zkus udělat test třeba za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 14:07

Týden po vynechani ms uz neco na utz bylo vidět, ale doktorka si nebyla jista jestli je to těhotenství nebo útvaru delozni sliznici. Udělala mi test a je to těhotenství.
Anonym, zatím to nikdo neví

• Citovat
  • Upravit
14396
30.9.15 14:10

Zajdi na krev na hCG. Můžeš i jako samoplátce. Jen krev je tutovka. Tedy, v této rané fázi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
30.9.15 14:11

@anonym2520 Ahojky maš to 50/50 stejně jako já. V sobotu měla přijít MS a do teď nic. V neděli byl test negativní. Ale už týden mě bolí v podbřišku a ddneska mám citlivé prsa. K dr. půjdu v pátek. Pokud jsem těhotná tak doufám že v 4+6 by něco málo mohl vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 14:12
@Anonymní píše:
Týden po vynechani ms uz neco na utz bylo vidět, ale doktorka si nebyla jista jestli je to těhotenství nebo útvaru delozni sliznici. Udělala mi test a je to těhotenství.
Anonym, zatím to nikdo neví

Udělala mi samozřejmě test z krve, to jsem zapomněla napsat.

• Citovat
  • Upravit
5178
30.9.15 14:16

Mně tedy nějak nesedí ty počty. Před měsícem sex i ovulace a teprve teď termín MS? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.15 15:19

@histep No asi tak.
Nechráněný sex před měsícem v době ovulace? Ovulac je cca 14 dní před menstruací, samozřejmě nějaká odchylka být může, ale ne dalších 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.9.15 15:25

Mesic od ovulace a sexu by test uz neco ukazal a na prohlidce bys byla skoro 7tt, takze by videt bylo neco i na UTZ. jenze ty pocty proste nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí