Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už druhy den mi nepřišla MS(jinak je jak hodinky), bolí mě prsa a v krizi. Navíc jsem pořad ospala a usinam nezvykle brzo… Dělala jsem si tt, ale vyšel negativni, jen na druhem byl vidět slabounky duch. Myslíte ze jsem tehu? ![]()
@Destinka udělej si další test tak za 3 dny
Jestli jsi nebo nejsi ti tady nikdo neřekne
@Destinka ahoj
podle toho, co pises, by to mohly byt priznaky - kazdopadne kazda zena reaguje na tehotenske testy jinak - nektera ma silne carky uz nekolik dni pred MS a jina zase slabe i tyden po vynechani.. pockej par dni (treba tyden po vynechani) a zkus test znova - pokud bude pozitivni, tak je to jasne, pokud negativni, jak se objednej k dr. a nechej se zkontrolovat
drzim moc pesti, at jsi tehu ![]()
Mohlo by být, zkus test znovu pozítří. Jestli dneska byl slabý duch, tak za 2 dny už poznáš čárku.
Já měla silnou druhou už v den vynechání, ale záleží kdy si měla ovu. Rozhodně bych zkusila za dva dny znovu. Držím pěsti ![]()
Určitě bude sílit. Me se duch objevil už 24dc a ted mám čárku silnou a jsem 30dc. Takže to nevzdavej. Já testovala každý den a každý den byl znát rozdíl
Ahoj… nevim zda se to hodi zrovna sem ale třeba nejaka poradi… brala jsem od 16 let antikoncepci a nikdy nijak sem neresila ovulacni dny ms cyklus mam 21 dni a trvani 3 dny ted ovšem s přítelem jsem mela nechraneny styk ale uz delší dobu neberu antikoncepci prestala sem ji snášet vždy sme si davali pozor ale par dni zppet to byl opravdu nechraneny sex a tim bych se chtěla zeptat zda mi muze někdo cca priblizit kdy sem mela ovulaci když další ms mam ted okolo 3.10 dekuji a je popripadne mozne tehotenstvi? ![]()
Každá má ovulaci jinak, ale většinou bývá v polovině cyklu, ale neni to pravidlem..ted můžeš jedině čekat a pak si udělat test. Ale jelikož máš krátký cyklus, test ti může ukázat těhotenství az dyl nez v den očekávané MS.
@LuciiiV dekuji koukala jsem schvalne na ovulacni kalkulačku i když vim ze to není 100 % ale uvedla jsem kdy sem dostala ms a opravdu ovulace vychazi kdy jsem mela nechraneny sex
a další ms by mi měli zacit podle te kalkulačky od včera a zatím nic… jinak me poboliva v podbrisku prsa nebo spise bradavky a sem porad unavena
![]()
Tak to vypadá, že by jsi mohla být těhotná. Zkus testik. Já kupuju dr. Max za 39kc a vždycky ukázal co měl. Zkoušej to v rozmezí dvou dnů. Minulý měsíc mi ukázal pozitivní az 4dny po zpoždění a skončilo to SP. Ted mi vyšel duch už 4dny před ocekavanou MS. Tak držím pěsti at to dopadne jak si přeješ ![]()