Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vim že takových témat je tu hodně ale nikde jsem nenašla to co jsem hledala. Dnes jsem 29DC a test mi ukázal silnější druhou čárku. Minulý měsíc jsem měla samovolný potrat a testovala jsem 31dc a carka byla slabounka, do te doby nic a tenhle měsíc mi test ukázal silnější carky už 25dc, denně testuji a čárka sílí. Tak se chci zeptat, zda je možné, ze bych otěhotněla hned po SP, po revizi nejsem. Nebylo prý třeba. děkuji moc… bojím se abych zas nepotratila. Příkladam test z dneška. Po vyschnutí malinko zesvetlal, ale čárka se objevila do dvou minut.
Děkuju, potřebovala jsem slyšet názor někoho jiného. Jen jsem překvapená, ze tento měsíc mi test ukázal ducha už tak brzo. Zítra zkusím znovu. Jsem jak nemocná. ![]()
Možné to klidně je. Tohle je krásně pozitivní test. Potichu gratuluji a držím palce ![]()
@LuciiiV možné je vše, navíc když nebyla revize taks e spodek vyčistil s krvácenim. Já měla slabé čárky taky pár dní před ms ![]()
Ještě jednou vam moc děkuji, mám obrovskou radost. Dam vědět, jak to pokračuje. ![]()