Je možnost ještě druhé čárky?:)

54
29.9.15 15:09

Je možnost ještě druhé čárky?:)

Ahoj podle vypočtů bych mela byt 4+3 tt. A mám zpozdenou mensstruaci 3 dny včera jsem si delala test a negativní. Jinak menzes mm pravidelný 28. Myslíte ze je jeste sance byt tehotna? :) Neradte mi na krev. gyndu. Tam pujdu az tak za 2 tydny pokud to nedostanu. V kolikatem tt se vam ukazali dev carky? Kdy si mam jeste udelat dalsi test?
PS: Nemám tady vlastní učet tak pisu od kamarádky nedivte se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
29.9.15 15:13

Tak si nech udělat pouze odběr krve v takových těch odběrových místností, tam ti vyloženě řeknou, jestli máš zvýšenou hladinu HcG nebo ne :nevim:.. jako fakt nevím, jak jinak to zjistit, když test jsi si dělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
29.9.15 15:13

@1996aja já si dělala test treti den zpozdeni a mela jsem druhou caru jak hrom :think: test bych si byt tebou udelala tak za dva dny. Uvidis jestli se objeví aspon duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
29.9.15 15:14

@1996aja to je individuální, já po vynechání MS už měla dálnici… Jestli to nedostaneš, tak si udělej test třeba za 3-4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.9.15 15:59

@1996aja
Ano, máš 50% šanci. :mrgreen: Další test za dva dny - z ranní moči. Jinak na krev. Zpoždění ale nemusí vůbec nic znamenat, může to být prostě jen zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
29.9.15 16:02

U prvniho 3 dny po terminu MS nic, 6 dnu po pozitivni (slaba carka). U druheho jsem tedy cekala tyden - dalnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.9.15 10:19

Minulý měsíc se mi objevil duch dva dny po zpoždění, skončilo to samovolnym potratem a hned další cyklus se mi duch objevil už 24dc. Záleží kdy proběhla ovu. Určitě bych ještě počkala. U každého je to jinak. Ale chápu tvou nervozitu. Já jsem taky netrpelivec a proto jsem testovala tak brzo. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí