Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj podle vypočtů bych mela byt 4+3 tt. A mám zpozdenou mensstruaci 3 dny včera jsem si delala test a negativní. Jinak menzes mm pravidelný 28. Myslíte ze je jeste sance byt tehotna?
Neradte mi na krev. gyndu. Tam pujdu az tak za 2 tydny pokud to nedostanu. V kolikatem tt se vam ukazali dev carky? Kdy si mam jeste udelat dalsi test?
PS: Nemám tady vlastní učet tak pisu od kamarádky nedivte se. ![]()
Tak si nech udělat pouze odběr krve v takových těch odběrových místností, tam ti vyloženě řeknou, jestli máš zvýšenou hladinu HcG nebo ne
.. jako fakt nevím, jak jinak to zjistit, když test jsi si dělala ![]()
@1996aja já si dělala test treti den zpozdeni a mela jsem druhou caru jak hrom
test bych si byt tebou udelala tak za dva dny. Uvidis jestli se objeví aspon duch.
@1996aja to je individuální, já po vynechání MS už měla dálnici… Jestli to nedostaneš, tak si udělej test třeba za 3-4 dny
@1996aja
Ano, máš 50% šanci.
Další test za dva dny - z ranní moči. Jinak na krev. Zpoždění ale nemusí vůbec nic znamenat, může to být prostě jen zpoždění.
U prvniho 3 dny po terminu MS nic, 6 dnu po pozitivni (slaba carka). U druheho jsem tedy cekala tyden - dalnice.
Minulý měsíc se mi objevil duch dva dny po zpoždění, skončilo to samovolnym potratem a hned další cyklus se mi duch objevil už 24dc. Záleží kdy proběhla ovu. Určitě bych ještě počkala. U každého je to jinak. Ale chápu tvou nervozitu. Já jsem taky netrpelivec a proto jsem testovala tak brzo. Držím pěsti