Sandálky a nadmerek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
15.6.22 10:53

Holky, moje dcery mají nožku obě 13,5 cm, sandálky jsem našla buď stélka 14cm nebo 14,5… Takže? :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
15.6.22 10:55
@mackA159 píše:
Holky, moje dcery mají nožku obě 13,5 cm, sandálky jsem našla buď stélka 14cm nebo 14,5… Takže? :lol:

Jdi s nimi do kamenného obchodu a zkus jim to. Nejde jen o délku, ale celkově jak ta botička sedí. Pokud padne skvěle, tak dítě 1cm nadměrek ani nepostřehne, jindy plandá a zakopává i bez nadměrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.6.22 11:04
@unuděná píše:
Jdi s nimi do kamenného obchodu a zkus jim to. Nejde jen o délku, ale celkově jak ta botička sedí. Pokud padne skvěle, tak dítě 1cm nadměrek ani nepostřehne, jindy plandá a zakopává i bez nadměrku.

U nás máme jen jednu obuv a tam mi svihli boty s velkým nadmerkem, mají Jonap. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
15.6.22 11:13
@mackA159 píše:
U nás máme jen jednu obuv a tam mi svihli boty s velkým nadmerkem, mají Jonap. :nevim:

Tak holt objednej víc typů a velikostí a vyzkoušej, pak vrať. Já si teda zrovna dětskou obuv neumím představit kupovat online… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3146
15.6.22 11:27

@unuděná Kupují už nejraději online, právě po zkušenosti z několika obuví… Dopadla jsem jednou v zimě stejně, děcko 1,5r na radu prodavačky nadměrek necelý 1.5cm, ať do jara vydrží, v obchodě chodilo dítě krásně. Na první vycházce cca 20m před domem se rozběhlo a hodilo to pěkně na ústa, za chvíli znovu a boty šly z domu. Teď objednám několikatery, děcka doma poběhají a obvykle některé padnou. Jen teď zrovna sandály taky nic, čekám na další zásilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.6.22 11:31

Je to blby, ale nadmerek 0,5 je fakt optimalni.
Tak bud toho objednej vic nebo dojed do jine prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková