Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dcerka mívala Superfity, ale má už 29 a já pochybuju, že seženu s uzavřenou špičkou. Ona docela zakopává
. Moji sestru nadchly tyto sandály. Máte někdo zkušenost jaká je kvalita těchto bot? Díky.
Výborná, kupuji každý rok dvoje. Ve Sportisimu je mají za 349 a víc druhů
Dcera má loap tenisky a kvalita odpovídá ceně.. jsou takové trochu fórové. pokud se ti líbí tento typ bot, koukni na sandále keen. ale cenově to je stejné jako ty superfity, možná lehce výš…
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka mívala Superfity, ale má už 29 a já pochybuju, že seženu s uzavřenou špičkou. Ona docela zakopává. Moji sestru nadchly tyto sandály. Máte někdo zkušenost jaká je kvalita těchto bot? Díky.
dělala jsem v jednom eshopu + reklamace z kamenných prodejen. Nevím jak konkrétně tahle bota, ale celkově Loap moc kvalitní nejsou. Bylo od nich prakticky nejvíc reklamací. Nicméně syn měl letos v zimě boty od Loapu a vydržely, ale moc je nenosil, protože byly hodně teplý a jemu v nich při letošní zimě bylo vedro.
@nozu A stačí na léto takhle děrované boty? Nebude v nich horko? Fakt bych radši, aby měla plnou špičku.
@lleennttiillkkaa Díky. Tak asi pořídím ještě sandály a tyhle nechám na střídání, když bude chladněj.
@Genovesa jak tu někdo psal, kvalita odpovídá ceně. Kamarádka měla pro kluka myslím tyhle a vydržely jim celý léto, ovšem on ještě k tomu nosil crocsy a otevřenější sandále, tak to nebyly jediný botky.
@lleennttiillkkaa píše:
@Genovesa jak tu někdo psal, kvalita odpovídá ceně. Kamarádka měla pro kluka myslím tyhle a vydržely jim celý léto, ovšem on ještě k tomu nosil crocsy a otevřenější sandále, tak to nebyly jediný botky.
Přesně takhle to nejspíš taky udělám. Crocsy teda nee, to by se zabila. Ale má textilní uzavřené na sucháče, pak budou ty loapy a klasika sandále. Ty bude asi nosit nejvíc, tak tam připlatím za kvalitu.
@Genovesa dcera měla vloni pouze tyto a v pohodě. na horko si nestěžovala. a k vodě crocsy
Já kupuju Santé, s uzavřenou špičkou a textilní podšivkou. Mají do vel. 30, jsou krásně měkké. Loapy jsou pro nás moc široké, takže je nevím, jen jsme vyzkoušeli…
@Genovesa syn je měl prvně loni, na delší procházky superfity a na lítání na zahradě tyhle a vydržely. Extra vzdušný asi nejsou, ale chtěla jsem taky s plnou špičkou, specielně na to lítání.
@Genovesa# Dcera je nosila už dvakrát cele leto a spokojenost.
Loni je nosil snad každý
Za mě super, vydržely všechno, odrážedlo, máčení.. Letos jsem teda koupila Keeny, ten ohebnější typ. Ale jen proto, že byly za super cenu, jinak bych šla zase do těhle..
Synovi (3) se v nich docela potila noha, taky je nezvládne sám obout. Tatínek taky brblal, když mu to měl obouvat. Lépe se to obouvalo s ponožkou. Byly dost natěsno, měl otlačené nohy. Radši jsem pak zakoupila druhé sandály Santé a ty jsou úplně v pohodě - nepotí se, dají se i naboso bez odřenin, sám si je obuje, nevadí mu v nich klečet. Nosil je i přes zimu do školky místo bačkor.