Sandály Loap Bam

11620
24.4.15 20:39

Sandály Loap Bam

Ahoj, dcerka mívala Superfity, ale má už 29 a já pochybuju, že seženu s uzavřenou špičkou. Ona docela zakopává :roll:. Moji sestru nadchly tyto sandály. Máte někdo zkušenost jaká je kvalita těchto bot? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
24.4.15 20:43

Výborná, kupuji každý rok dvoje. Ve Sportisimu je mají za 349 a víc druhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
24.4.15 20:45

Dcera má loap tenisky a kvalita odpovídá ceně.. jsou takové trochu fórové. pokud se ti líbí tento typ bot, koukni na sandále keen. ale cenově to je stejné jako ty superfity, možná lehce výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.4.15 20:45
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka mívala Superfity, ale má už 29 a já pochybuju, že seženu s uzavřenou špičkou. Ona docela zakopává :roll:. Moji sestru nadchly tyto sandály. Máte někdo zkušenost jaká je kvalita těchto bot? Díky.

dělala jsem v jednom eshopu + reklamace z kamenných prodejen. Nevím jak konkrétně tahle bota, ale celkově Loap moc kvalitní nejsou. Bylo od nich prakticky nejvíc reklamací. Nicméně syn měl letos v zimě boty od Loapu a vydržely, ale moc je nenosil, protože byly hodně teplý a jemu v nich při letošní zimě bylo vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.4.15 20:47

@nozu A stačí na léto takhle děrované boty? Nebude v nich horko? Fakt bych radši, aby měla plnou špičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.4.15 20:48

@lleennttiillkkaa Díky. Tak asi pořídím ještě sandály a tyhle nechám na střídání, když bude chladněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.4.15 20:58

@Genovesa jak tu někdo psal, kvalita odpovídá ceně. Kamarádka měla pro kluka myslím tyhle a vydržely jim celý léto, ovšem on ještě k tomu nosil crocsy a otevřenější sandále, tak to nebyly jediný botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.4.15 21:05
@lleennttiillkkaa píše:
@Genovesa jak tu někdo psal, kvalita odpovídá ceně. Kamarádka měla pro kluka myslím tyhle a vydržely jim celý léto, ovšem on ještě k tomu nosil crocsy a otevřenější sandále, tak to nebyly jediný botky.

Přesně takhle to nejspíš taky udělám. Crocsy teda nee, to by se zabila. Ale má textilní uzavřené na sucháče, pak budou ty loapy a klasika sandále. Ty bude asi nosit nejvíc, tak tam připlatím za kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
24.4.15 21:07

@Genovesa dcera měla vloni pouze tyto a v pohodě. na horko si nestěžovala. a k vodě crocsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.4.15 21:07

Já kupuju Santé, s uzavřenou špičkou a textilní podšivkou. Mají do vel. 30, jsou krásně měkké. Loapy jsou pro nás moc široké, takže je nevím, jen jsme vyzkoušeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
24.4.15 21:12

@Genovesa syn je měl prvně loni, na delší procházky superfity a na lítání na zahradě tyhle a vydržely. Extra vzdušný asi nejsou, ale chtěla jsem taky s plnou špičkou, specielně na to lítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
24.4.15 21:16

@Genovesa# Dcera je nosila už dvakrát cele leto a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.15 21:40

Loni je nosil snad každý :mrgreen: Za mě super, vydržely všechno, odrážedlo, máčení.. Letos jsem teda koupila Keeny, ten ohebnější typ. Ale jen proto, že byly za super cenu, jinak bych šla zase do těhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
26.4.15 18:17
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka mívala Superfity, ale má už 29 a já pochybuju, že seženu s uzavřenou špičkou. Ona docela zakopává :roll:. Moji sestru nadchly tyto sandály. Máte někdo zkušenost jaká je kvalita těchto bot? Díky.

Máme, jsou skvělé, doporučuju ;)

• Citovat
  • Upravit
1641
28.4.15 10:41

Synovi (3) se v nich docela potila noha, taky je nezvládne sám obout. Tatínek taky brblal, když mu to měl obouvat. Lépe se to obouvalo s ponožkou. Byly dost natěsno, měl otlačené nohy. Radši jsem pak zakoupila druhé sandály Santé a ty jsou úplně v pohodě - nepotí se, dají se i naboso bez odřenin, sám si je obuje, nevadí mu v nich klečet. Nosil je i přes zimu do školky místo bačkor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí