Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kamarádka říká Sanynko, Sandřičko, Sandřiště… A Sněhule, když zlobí
je to hezké jméno.
Sandra752 píše:
Sandra,Sandruška,Sáňa,Sanynka,Sandruš,Sandřinka,Sandrunka,Sandrulka,Sany,Sandy,SanďaJÁ JSEM SANDRA
ahoj holky,ja mam termi porodu az v rijnu,ani nevim co to bude,ale citim,ze holka
uz mam dva kluky,tak snad do tretici
kluci se jmenuji Alexandr a Gabriel,no a u holky vypada to,ze budu drzet tradici netradicnich jmen
tudiz Sandra je na prvnim miste,pak Nella a Nikola. ale Sandra drzi
asi bych ji rikala Sarinka
nevim,ale mam pocit ,ze se ji to jmeno libi ![]()
Ahojky, já mám ségru Sandru a říkáme jí Sendi, kamarádi ji řikají Sendy, a mamča když jsme byly malé tak jí řikala, Sandíku, Sandrušo (když zlobila), myslím si, že i ty sama si vymyslíš nějakou zdrobnělinu jak jí budeš říkat. ![]()
Nečtu ostatní příspěvky, jen vypíši tvary jména Sandra, které užívá kámoška (jejich dcerka je už třetí generace s tímto jménem) ![]()
takže: Sandří, Sandřík, Sája, Sájinka, Sájík, Sájina, Sajda, Sajdík, Sandřenka, Sandruška, Sáňa, Saninka, Sandy, Sandyna, Sanouš, Sany, Sandulka, Sanynka… a pousta dalších ![]()
Když Sandy hodně zlobí, její taťka jí říká i Sandokan ![]()
Mně se to jméno líbí ![]()
Ahoj,my doma máme téměř dvouletou Sandru a taky mi nikdo tohle jméno nepochválil,tedy kromě manžela,ale od malička jí říkáme Sáďo a tak se to chytlo,že jí tak říkají všichni a je to roztomilý a moc jí to jméno sluší,nenech se ovlivnit,je to jen na tobě ![]()
Nejradši mám Sandro
ale kamarádi si našli Sájo, babičky Sandrinko.. máma když zlobím Sandrino! Přítel vymyslel Sandréš.. Nesnáším Sanďo a když jsem byla malá tak jsem nenáviděla Sašo, teď by mi to už tak nevadilo. Za jméno jsem každopádně ráda, ikdyž mamka taky říká, že jí ho nikdo moc nepochválil. Tak v té době to bylo dost nezvyklé asi.. San ![]()
Holky chci se zeptat od kolika stupňů už se nedává fusak? My máme dnes 12 st malou jsem teda hodně oblékla ale fusak vyndala má dvě deky a teplý povlak na matraci co máme v kočárku nos má teploucky a ruce taky a spinka už 2 hodiny venku na zahrádce. Ale i tak mi to pořád lítá hlavou jestli jsem se neunahlila
. Děkuji za odpovědi ![]()
@Petka199 píše:
Holky chci se zeptat od kolika stupňů už se nedává fusak? My máme dnes 12 st malou jsem teda hodně oblékla ale fusak vyndala má dvě deky a teplý povlak na matraci co máme v kočárku nos má teploucky a ruce taky a spinka už 2 hodiny venku na zahrádce. Ale i tak mi to pořád lítá hlavou jestli jsem se neunahlila. Děkuji za odpovědi
Omlouvám se to nepatřilo sem
děkuji za pochopení
Uprimne jmenuju se sandra 🤣 a vadi mi jakakoliv prezdivka 🤣 sáňa kdyz slysim tak boucham
Sandra,Sandruška,Sáňa,Sanynka,Sandruš,Sandřinka,Sandrunka,Sandrulka,Sany,Sandy,Sanďa
JÁ JSEM SANDRA