Tatínek dítěte nechce sex

Anonymní
20.2.12 16:28

Tatínek nechce sex

Ahoj, chci se zeptat, jestli je běžné že tatínek nechce sex, protože se bojí, aby miminku neublížil???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.12 16:30

Tak nadpis je dost :roll: já teda nevím s tatínkem nesexuji jen s mužem nebo přítelem :lol:

• Citovat
  • Upravit
9995
20.2.12 16:34
Anonymní píše:
Tak nadpis je dost :roll: já teda nevím s tatínkem nesexuji jen s mužem nebo přítelem :lol:

Taky jsem se lekla, že nejsem na emiminu :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.2.12 16:35
Anonymní píše:
Tak nadpis je dost :roll: já teda nevím s tatínkem nesexuji jen s mužem nebo přítelem :lol:

Tak ještě tatínek k tomu by byl vrchol, když už máš muže a přítele :mrgreen:

Jinak zakladatelko, určitě takoví chlapi existují, ale já osobně žádného neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.2.12 16:38

Tak můj (ani otec, ani manžel :mrgreen: ) se mnou nic mít nechtěl, ale bylo to tím, že jsem z počátku krvácela a pak i po vyšetření, tak se o nás bál. Zlato naše :hug: .

Příspěvek upraven 20.02.12 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 16:38

Zakladatelko, měla jsi napsat „Přítel nechce sex“ ;) ale to je jedno, myslim že jsme pochopili problém. Abych odpověděla - ano stává se to že někdy je chlap nesvůj a bojí se sexovat.. Vysvětli mu, že opravdu dítěti neublíží, pokud ty máš normální těhotenství bez potíží sexovat můžete s klidem až do porodu! :palec:

• Citovat
  • Upravit
11522
20.2.12 16:39

je to uplne normalni ;) sice taky takove muze neznam, ale ten muj se treba zacal bat, ze by to mohlo ublizit me (je mu jasne, ze se k diteti nijak ,,nedostane") ;) zkus si o tom s partnerem promluvit, vysvetlit mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 17:05

Ten můj je na tom úplně stejně. Vysvětlování nepomůže, rozumově to chápe, ale prostě nemá chuť. Už při minulém těhotenství to bylo špatné, ale teď jsem prakticky bez sexu. On se sice přemůže, když dotírám, ale podle toho to taky vypadá, vidím, že si to neužívá, že to dělá jen z povinnosti, takže jsem raději rezignovala. Doufám, že to u něj není trvalý stav.
Jsme domluvení, že pokud to po porodu nepřejde, zajde si k doktorovi.
Ale naprosto tě chápu, je to otrava. Já bych mohla v těhotenství furt a celkem dost tím pádem trpím. Navíc mi dr. pořád řekla, že máme sexovat, že se porodní cesty líp připraví a může to pomoct vyvolat porod. Tak jsem jí řekla, ať mi na to napíše recept :lol:
Naštěstí je manžel jinak úžasnej, takže mu tohle toleruju.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.2.12 17:23

Já s manželem spím tak 1× za 2měsíce.Má blok,a nějak mu to nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20662
20.2.12 17:34
alsem píše:
je to uplne normalni ;) sice taky takove muze neznam, ale ten muj se treba zacal bat, ze by to mohlo ublizit me (je mu jasne, ze se k diteti nijak ,,nedostane") ;) zkus si o tom s partnerem promluvit, vysvetlit mu to…

A já znám,protože ho mám doma :mrgreen: V prvním těhu jsem spolu spali asi 3×,od půlky těhu jsem neměla chut ani já ani on :mrgreen: Při druhým těhu byl zákaz od mudr,takže jsme se aspon nemuseli na nic vymlouvat :P :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.2.12 17:41

Šmankote to je přestava :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.2.12 17:44

jo u nás to bylo taky, on normálně není žádnej přeborník a v těhotenství, když už to na mě bylo znát, tak útrum. ale bylo to tak nějak celkově, jednak, aby něco nepoto, a i že je tam s náma pupek, já se nemohla už pak ani hnout..no prostě..bylo to na dvě věci, neboť jsem byla mimořádně při chuti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.2.12 18:01

No, nadpis je krapet zavádějící, ale asi všechny chápeme co tím chtěla zakladatelka říct - nastávající tatínek, že? :mrgreen:

No, ten muj se taky bál, ale já se na něj vrhla a bylo po bojácnosti :mrgreen: , ale těhu jsem měla naprosto bezproblémový, za to teď je to krapet horší a tomu mýmu se nějak nechce věřit, že je to jiný než u prvního, chlap no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
20.2.12 18:05

Můj manžel měl chuť pořád a pořád mi říkal jak jsem těhu hrozně sexy. A když mi to doktor zakázal tak jsme si našli jiné alternativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
20.2.12 22:44

Jo můj taky nechce, protože jsme se strašně dlouho snažili a sjezdili kdejaká vyšetření, IUI, injekce do břicha apod. Pak mi gyn řekl, ať do 12 týdne nesexujem, mně bylo zle do 4. měsíce a prostě tohle všechno vedlo k tomu, že nic, no. Říká, že kdyby mi něco udělal nebo mimi, že by se zbláznil. Ale mluvím o styku jako takovém, jinak se něco dělat dá :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky