Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já tam byla asi před 2 lety v červenci. Mraky lidi ale jinak dobrý.
Jedni známí tam byli v hotelu Park INN v červenci nebo srpnu před dvěma lety. Je propojený s termálními lázněmi, vstup v ceně ubytování. Velká spokojenost.
Ahoj všem, omlouvám se, že jsem se již neozvala, nestíhala jsem včera.. ![]()
Ráda bych se dozvěděla pár informací ohledně letního pobytu v Sárváru, budeme bydlet v soukromí, vlastní stravování, takže dotaz na obchod - market nějaký a jaké tam mají ceny v porovnání s našimi, jaké jsou mopžnosti stravování přímo v areálu lázní..
Venkovní bazény - je dost lehátek, nebo si máme spíše vzít deku nebo co tam lidi mají
, vnitřní bazény - jak tam je? byli jsme na podzim, nosily se župany, to asi v létě ne,co, blbý dotaz
.
venkovní bazény - jaká je voda, je moc teplá nebo jsou více vyhřívané a méně vyhřívané?
Budu vděčná za jakoukoli praktickou radu, děkuji moc předem a přeji hezký večer
![]()
300m od lázní směrem ven z města je Tesco, jinak menší krámky směrem k centru. Přímo v areálu je stravování bufetově divoké, pár stánků s langošema, klobásama atd., uvnitř ta klasická bufetová „restaurace“.
Deku si vemte. Župany zpravidla nosí jen ti, co bydlí v hotelu spojeném s lázněmi - ParkInn, Vitalmed, mají je v ceně.
@Hroznej puberťák píše:
300m od lázní směrem ven z města je Tesco, jinak menší krámky směrem k centru. Přímo v areálu je stravování bufetově divoké, pár stánků s langošema, klobásama atd., uvnitř ta klasická bufetová „restaurace“.
Deku si vemte. Župany zpravidla nosí jen ti, co bydlí v hotelu spojeném s lázněmi - ParkInn, Vitalmed, mají je v ceně.
Ahoj a díky,my už jsme tady ????????????,ale neva????
@rsisa píše:
Ahoj a díky,my už jsme tady ????????????,ale neva????
Tak tam pozdravujte
Zajděte si večer (nebo hned ráno) vedle do lanového parku, mají o super ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Tak tam pozdravujteZajděte si večer (nebo hned ráno) vedle do lanového parku, mají o super
Ok díky ![]()
Ahoj všem, je tady někdo, kdo byl v létě v Sárváru?