Šátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.12 13:31

Ahoj, potřebovala bych se poradit..chtěla jem šátkovat s prvním dítětem, ale dokopala jsem se k tomu až v jeho 4 měsících a bylo to fiasko, skončili jsme s manducou a tam se nosí rádo:) Takže spokojenost na obou stranách..Teď čekám miminko a řeším logistiku, kočárky…budou od sebe 17 měsíců. Myslíte, že kdybych s šátkem začala hned po narození, tak by mimčo bylo zvyklé a neprotestovalo? Nebo to se nedá říct a každý prtě to má jinak? Do manducy malé dítě dávat nechci..až tak v těch 4 měsích, dřív tomu moc nevěřím..

• Citovat
  • Upravit
31594
14.1.12 14:08

Druhého syna jsem poprvé navázala v 11dnech. No moc nadšený z toho nebyl. Celkově nošení někdy vyšlo, někdy ječel, bylo to asi i hodně dané tím, že se často kojil, plus nesnesl počuranou plínku, když jsem ho dala do šátku čerstvě nakojeného a přebaleného, tak se to většinou dalo. V zhruba 3 měsících jsme skoro nosit přestali, byl víc bdělý a v šátku se mu zkrátka nelíbilo. Pak jsem to zase zkusila a někdy v 4-5měsících začal být spokojenější, spokojenější, až se při navazování začal smát a v šátku se mu líbí.

Vázala jsem do pevného šátku (ale tenčího), možná by se mi býval hodil i elastik kvůli rychlejší manipulaci s dítětem.

Oba kluci začli mít nošení rádi cca v těch 5m, do té doby to vždycky bylo takové vachrlaté, prvorozený sice tolik neřval, ale na nějaké delší výpravy to též nebylo.

Jinak se dvěma dětma jsem to zpočátku dělala tak, že mladší byl v kočárku, starší pěšo a když jsem potřebovala jít rychle nebo třeba nastoupit do autobusu, hodila jsem ho na záda do manduky a nesla jsem jeho. Děti mají rozdíl 26m, nechtělo se mi investovat do tandemu.
A samozřejmě jsem též praktikovala dítě do šátku, starší do kočárku, pokud jsem jela dál, syn je zvyklý ještě teď odpoledne spát, tak proto. Sporťák mi jde do lehu, takže se v kočáru mohli klidně prostřídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merzedes
13.9.13 07:18

Ahoj chtěla jsem se zeptat, dneska jsem si koupyla šátek a skrz to ježdění v mhd vím že zadarmo jezdí maminky jako doprovod s kočárkem ale jak je to u šátků, já nejsem přímo z brna ale často tam jezdím tak jestli mám jízdenkovat nebo to unávají jako kočárek??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak