Šátek pro začátečnici?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5130
26.7.17 20:16

Satek pro zacatecnici

Zdravim vsechny,
Rada bych si nechala poradit jaky satek ci nositko-satek si poridit. Rada bych nosila jiz od narozeni a mam predstavu tak do roka, pak mam Ergobaby nositko. Chtela bych neco, co se jednoduse vaze. Popr. Se mi libi takovy ten kokon jakoby :-) vubec se v tom nevyznam. Jinak moje vaha je cca 60 kg, vyska 160 cm. Poradi nekdo? :-) dekuji predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
26.7.17 20:22

Pro snadné vázáni je supr MeiTai, jinak z klasických šátků se začátečnikum většinou dobre váže elasticky šátek. Nemáte ve městě nejake materske centrum, kde je moznost vyzkoušet různé typy?

• Citovat
  • Upravit
5130

Libi se mi neco takoveho…
Foto pujcene z bazarku, snad nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mne se moc osvedcil satek Didymos. Sice jsem ho vazala jen jednim zpusobem namisto dvaceti, moc sikovna nejsem, ale poslouzil mne i manzelovi dokonale. Dcera ho milovala a travila v nem cele dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.7.17 20:23

@Marie432875 urcite mame :-) jen bych rada vedela trosku dopredu od ceho se odpichnout a jake jsou moznosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 20:24

Didymos vypada podobne jako na te fotce. Pruzny neni, ale pro miminko pohodlny a vypada hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.7.17 20:32

A co toto? elasticky satek Moby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.7.17 20:37

Tentoooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.7.17 20:48

Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
26.7.17 20:59

@valina1
No elasticke satky ti dlouho nevydrzi. Tak do sedmi kil max.pak uz se zacinaji provesovat. Ale na nauceni vazani jsou dobre. Lepsi by bylo ale asi pujcit. Ja jsem ted v 5 tydnech nejmladsiho uz presla na pevny. Z elastiku se mi vyvrtoval. U treti jsem mela moby a ten vydrzel o chlup dyl -byl trochu pevnejsi. (Ted mam liliputi) presla jsem na pevny Vatanai-ted na leto je nejtenci co mam. Jinak musim souhlasit s @BloomingGorgeous a nedam dopustit na Didymos. Muj nejoblibenejsi satek. Mam ale stribrne vlny a je dost teply. Nyni tedy k noseni nepouzitelny. Jinak od toho pul roku cca Manduca-rychlejsi na instalaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
26.7.17 22:11

@valina1 @Marie432875 @BloomingGorgeous @terezahlavackova

Holky, co říkáte na CabooDx?
Na elastický šátek už je u nás asi pozdě, nechci pevný, neměla bych na to nervy.

Manduca se mi jeví moc tuhá a miminko v ní nic moc.

Nosit chci, tak max do roku miminka.

Jsem hodne drobná, 160 cm.

Mimi 9 týdnů, 5,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 22:15
@Trojlístek píše:
@valina1 @Marie432875 @BloomingGorgeous @terezahlavackova

Holky, co říkáte na CabooDx?
Na elastický šátek už je u nás asi pozdě, nechci pevný, neměla bych na to nervy.

Manduca se mi jeví moc tuhá a miminko v ní nic moc.

Nosit chci, tak max do roku miminka.

Jsem hodne drobná, 160 cm.

Mimi 9 týdnů, 5,5 kg.

Podle fotky tezko rict. Nemam zkusenost. Mne vyhovuje vic satek, ale kdyz nemam srovnani, tezko to objektivne posoudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
26.7.17 22:16

@Trojlístek juuu to vidím poprvé a vypadá to skvele. Minimálně na vyzkoušení bych brala :palec:

• Citovat
  • Upravit
10876
26.7.17 22:22

@Marie432875 @BloomingGorgeous

Caboo Dx go, to je ještě takové lepší se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 22:24

Nejlepsi by bylo jich vyzkouset vic a vybrat na zaklade porovnani. Ja satek objednavala na internetu podle recenzi, stejne jako kocarek, to je o dost horsi metoda ;) I kdyz satek nezklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí