Šátek Storchenwiege Leo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
30.8.11 21:17

v pohodě ti bude stačit velikost 5 - tedy 4,2 metru :)

A Leo je určitě fajn šátek, mrkni klidně po bazarovém - už jsou zanošené a líp se s nimi váže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.8.11 21:19
jayjay píše:
DIKY a aku dlzku holky doporucujete? vidim to tiez tak do 10-12kg max :))

Já mám asi 170cm, 65 kg, konfekční velikost 38/40. Šátek jsem měla vel.6 (4,6m). U KsK (kříž s kapsou uvnitř) mi ještě přebývalo, stačilo by vel 5 (4,1m). Ale později jsem s ním dobře uvázala DH (double hammock - na záda), to jsem byla ráda, že je delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.8.11 21:22

Souhlas se Saxanou, bazarový je lepší, šátky nebývají zničené (až na výjimky :roll:) a jsou měkké a hebké, líp se s nimi váže. Nový šátek musíš zanosit, viz. http://www.salatky.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.8.11 21:51

Já bych skoro doporučila tu vel 6 (cca 4,7m). Ono i dost záleží na reálné délce. Já mám třeba jednu čtyřku jen o 10 cm kratší, než pětku. S pětkou s malým miminkem uvážu bez problémů, šestku mám s novorozence skoro ke kolenům, ale s klukem mi už okolo 9ti měsíců byla krátká a na záda jsem s ní DH neuvázala nikdy. Takže poku chceš opravdu jeden šátek na delší dobu, vzala bych delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.8.11 22:01

Ja mela cervene leo na Zuzku, elastik mi prisel silenedlouhej, v Leu jsem nosila vic jak rok, pak jsem zacala prikupovat satky…
Ted B. nosim tez, v Leu byl tez parkrat, ale mam vic satku + ergo.

Za me doporucuju, je to skvelej satek, nikde se nezatrhava apod,nemusis mit o nej strach a je vzdusny a prece je to drzak. Satek na cele satk. obdobi.
Doporucuju 4,1m nebo 4,5m. (co vim Houlecice na nosenideti.cz prodavala zrovna tohle prirodni Leo v tehle delce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.8.11 22:10

Dakujem krasne holky!! Uz sa tesim, i ked naucenie da asi zabrat, ked si ale pomyslim ako prvy syncek hodne plakal, chcem sa teraz lepsie pripravit :)). Dobru noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.8.11 22:12
jayjay píše:
Dakujem krasne holky!! Uz sa tesim, i ked naucenie da asi zabrat, ked si ale pomyslim ako prvy syncek hodne plakal, chcem sa teraz lepsie pripravit :)). Dobru noc.

Druhátka neplačou :wink: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.11 22:42
Alpaka píše:Druhátka neplačou :wink: :andel:

:lol: :lol: no nepláčou, páč se nosí :lol: teda aspoň moje holky jsou jak přes kopírák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.4.12 13:45

Ahoj Jayjay, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi si nakonec koupila šátek Storchenwiege Leo v barvě béžové. Moc se mi líbí…uvažuji, že si ho koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.4.12 19:48

ahoj, vlastne nie, pretoze mi pozicala znama ten jej. Ale bola som pren rozhodnuta… tak dobre rozhodnutie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.4.12 19:52

@iwka22

Tak já ti sem hodím jednu motivační fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.4.12 22:29

Moc hezká fotka, Chuanitko!! Děkuju za motivaci:) Šátek jsem objednala, jenom doufám, že se v něm bude Vojtovi líbit. Je to můj první a Vojta má už 4 měsíce :) Těším se na něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.4.12 09:06

Chuanitka, dokonala fotocka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.10.13 09:07

Ahoj všem šátkujícím maminám. Potřebuji radu, z půjčovny mám na pár dní vypůjčený Storchenwiege Vicky http://www.nosenideti.cz/…wiege-Vicky/ mám doma 5 týdnu staré mimi, vážící zhruba 5 kg, s tímto šátkem mi to šlo velmi dobře, ačkoliv je v popisu, že je spíše na hodně těžké děti ( takže spíš asi na starší dítka, je takový tužší, podařilo se mi sehnat zanošený Leo, šátek je ve výborném stavu a je měkounký, ale nejde mi s ním vázat! Respektive, uvážu, ale když tam dám dítko, tak to prostě není ono, nevím čím to může být, že by byl šátek až příliš jemný? je to možné? Nevím jestli jsem já tele, nebo to prostě není pro náš ideální šátek, na Leo jsem četla a slyšela jen samou chválu, tak nevím :nevim: :nevim: měla jsem takovou radost že se mi podařil rychle sehnat, než budu muset vrátit Vicky, ale ted jsem v rozpacích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
7.9.18 11:42

Ahoj zkusim obnovit tuhle diskuzi, chci ze zeptat zda nekdo nema toto: https://www.babooca.cz/…iege-tyrkys/ , nebo tohle: https://www.eshopbaby.cz/…n-blend-ava/?… nemuzu se rozhodnout co poridit jsem zacatecnik, na satek si netroufnu. Mala ma 7tydnu a vazi 4200g(por.vaha2780g) chtela bych to na prilezitostne noseni, kdyz pujdu na vetsi nakup,na urad apod. proste tam kde je to s kocarkem slozite. Vim, ze na FB existuje skupinka, ale FB nemam a nejprve se zkusim zeptat na zkusenosti tady nez si ho kvuli tomu zalozim. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí