Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, namate niektora prosim skusenost s tymto satkom? http://www.nosenideti.cz/…-Leo-bezovy/
Som zaciatocnik, 168cm, bude to pre mimi od narodenia
Je pevny, kdesi som citala, ze je to pre zaciatocnika lepsie. Ak by ste mi poradili co a ako, budem len rada. Diky!!!
mam jen v jine barvě a max spokojenost, druhy pevny satek ani elastik nepouzivam, nosim jen tento
Jé, přesně ten jsem měla
Prodala jsem ho, když měla dcera asi 11kg, to přestal být dostatečně „nosný“.
Takže na miminko určitě ano, i na starší dítě.
Pro začátečníka je sice lepší elastický šátek, ale je jen na chvilku (tipuju tak dva měsíce
), pak přestane být pohodlný.
Zkus to rovnou s pevným, já vázala s pevným taky už od miminka.
DIKY a aku dlzku holky doporucujete? vidim to tiez tak do 10-12kg max ![]()
Také záleží jaký máš „objem“
Univerzální je velikost 6, štíhlým stačí i 5.
pri tomto satku su iba metre, ta velkost tam takto nie je, mozes mi povedat, co je 5 a co je 6?
Diky
Leo jsem měla jen jako Ringsling. Přijde mi jako jeden ze slabších, sama mám ráda silnější. Ale spíš proto, že mám už zkušenost s nošením 13ti kilového batolete. Je pravda, že novoš se mi lépe váže do tenších. Stejnak pokud budeš nosit déle (rok a více), můžeš pořídit jiný silnější, nosnější, zarputilé šátkařky u jednohostejně nezůstanou ![]()
Leo jsem měla jen jako Ringsling. Přijde mi jako jeden ze slabších, sama mám ráda silnější. Ale spíš proto, že mám už zkušenost s nošením 13ti kilového batolete. Je pravda, že novoš se mi lépe váže do tenších. Stejnak pokud budeš nosit déle (rok a více), můžeš pořídit jiný silnější, nosnější, zarputilé šátkařky u jednohostejně nezůstanou ![]()
Měla jsem dva - dlouhý na pidimimi a pak krátký na batoh - a vyhovoval mi i na 15kg batole, takže co se nosnosti týče bude to asi podle vkusu každého soudruha (měla jsem i další šátky + nějaké testovací, takže srovnání by bylo). Batohák mám a používám občas doteď.
Délka podle tvé konfekční velikosti.