Šátkování - rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
16.7.15 08:44

@Markolka pevný,já se právě toho po jídle bojím. Usíná najedený, natažený a v šátku bude v klubíčku…no uvidíme, těším se až se cca za 2h probudí (je jak hodinky) a zkusíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.7.15 08:49
@Raddkka píše:
Dobrý den, jak mám syna učit v šátku? Je mu 11dní. Nevím v jakou chvíli ho do něj strčit. Je mi líto ho budit, ale vzhůru je jen okolo jídla a být v klubíčku mi u jídla a po něm přijde nepohodlné. Vůbec nevím jak začít.

dej ho tam tehdy, když je nabaštěný, spokojený. Budit a tak určitě ne, spojí si to s nepříjemným zážitkem. Klidně po jídle - já měla blindící dítě, v šátku jen lehce ublinkával :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
16.7.15 08:51

@Raddkka jak je malý velký??pokud není úplný mrnousek tak mu nemusís dávat nozicky do zabicky, ale normálně z sátku ven..a úvaz na začátek kříž z kapsou uvnitř.. na youtube jsou super videa, kdyz si najdeš vonzino1, jsou tam ukázaný úvazy i s novoskama :-) hodně úspěchu a je super, že chceš miminko nosit, je to krásný pocit a taky člověk hodně udělá..když je zrovna třeba a miminko třeba něco trápí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.7.15 09:13

@Markolka skoro 4kg :D musím začít šátkovat hned dokud ho unesu a užiju si to :D nohy ven! to je fakt!! už koukám na fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
16.7.15 09:49

@Raddkka kdyz zacnes hned, tak ti to neprijde..náš malej měl 6 kg kdyz jsem zacala..a ted má 10 a je to ok..postupně to cloveka zocelí..nozky ven..to už je chlapák, pokud to zvládne, nicemu to nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.7.15 10:10

@Raddkka Ja jsem taky rovnou davala nozicky ven, mne ta zabicka prijde divna.. a uplne v pohode. Prvne jsem ho takhle navazala asi v 10 dnech :)

• Citovat
  • Upravit
25099
16.7.15 11:35

@Raddkka Já nosila vyloženě na spaní, tak nevím… možná bych dala i dřív, napapané, přebalené… ale to je na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí