Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zdravím všechny, chtěla bych si pořídit šátek na nošení 3 měsíční holčičky, celkem se mi zamlouval šátek od firmy baby doo. Máte někdo s tímto šátkem zkušenost? Momentálně mám půjčený Amazonia, ale je příliš hrubý. Chtěla bych nějaký na teplejší počasí a za rozumnou cenu. Děkuji za rady a zkušenosti.
Jaký Amazonas? Guatemalské šátky Amazonas jsou poměrně slabé… Jsou i vzdušnější šátky, ale nevím, jestli je až tak důležité se za tím honit, v létě bude teplo ve všem, spíš stojí za to zkusit jednovrstevné úvazy…
Na půjčeném šátku je pouze firma Amazonas, ale to není podstatné - je kvalitní a na zimu super. Mne by zajímal názor na šátky od firmy Baby doo. Děkuji
Ahoj,
máte prosím někdo také zkušenost s těmito šátky? http://www.babydoo.cz/…satky-5-m-14
Na první dítko jsme pořídili Kibi - jsme celkem spokojeni, ale teď hledám alternativu pro novorozence, než doroste.
Takže hlavní podmínka, aby byl šátek vhodný hlavně pro malá miminka, ale samozřejmě lépe, když unese i těžší.
Nikdy jsem šátek neměla ani nezkoušela, tak teď hledám levnější, ale funkční variantu, abych si to mohla vyzkoušet a pak případně uvidím co dál.
Na tyhle šátky jsem slyšela, že celkem ujdou - ale nechci se unáhlit.
Na rovinu, myslím, že budu šátek používat spíš na občasné poponášení, stejně, jako KiBi, tak nechci investovat majlant.
Já měřím cca 173 cm a 62 kg, ale muž je samozřejmě větší - říkala jsem si objednat 5m?
@hanula23 mam obe velikosti a nestezuji sije z hutne latky, v lete velke teplo, ale dceru jsem odnosila do 3 let a synovi se take libi uz 4 mesice. Prome to nebyla takova investice a na me noseni do skolky a do lesa se psem to staci. Kamaradka ma take a je take spokojena. Porizovaly jsme si ho nezavazne na sebe, prisly jsme jednou na schuzku se stejnym satkem ![]()
Příspěvek upraven 02.05.16 v 22:43
@hanula23 co jsem slyšela, je pohodlný tak do 10 kilo, takže než by dorost do kibi, mohl by stačit ![]()
@hanula23 u nás má holčina to babí léto, je spokojená.. já nosím v šanami - taky vychází cenově podobně a spokojenost.. nebála bych se toho.
@xjuklickova @Isabou díky za odpověďi, @martina.se díky, šanami je taky favorit!
hele a máš šanami tu standartní řadu?