Ergonomické nosítko - poradíte?

170
12.3.12 20:20

ergonomické nosítko - poradíte?

Hezký večer,
právě řeším nákup ergonomického nosítka - našla jsem nové za nějakou akční cenu 1799 Kč; zn. ERGOBABY. Máte někdo prosím nějaké zkušenosti? Je dobré? Mám 5ti měsíčního synka - 72 cm, 8,5 kg neřeším již novorozence, ale ráda bych nosítko využila i do budoucna. Nechci či nepředpokládám, že ho budu využívat denně, ale určitě několikrát za týden a rychlou otočku na nákup či cestu, kde je zbytečné brát kočárek a samozřejmě pak v létě na dovču. Ještě jsem koukala na BECO či MANDUCU, ale ta cena je víc než lákavá. Prosím poradíte někdo? Není tu někdo, kdo by ho případně prodal? V Plzni k dostání nikde bohužel není a do Prahy se nyní nedostanu. Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
12.3.12 20:32

Toto konkrétní nosítko neznám, máme Manducu a jsem hodně spokojená. Důležité je, aby Ti nosítko dobře sedlo, takže doporučuji vyzkoušet. Pokud tedy máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.3.12 20:37

No jak píšu, dnes jsem obešla celou Plzeň a všude na mne koukají jak na blázna, tady nikde nic podobného nevedou a to jsem zkusila ze zoufalství i zdravotnické potřeby :nevim: . Tak asi to bude sázka do loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.3.12 20:48

Ahojky. My máme manducu. Jsem spokojená, tohle ergo také neznám. Zkus net.. je tam možnost vyzkoušení (nosítko si koupíš a když ti nebude sedět, pošleš zpět a oni ti pošlou peníze) nebo některé shopy je pujčují třeba na týden za poplatek a ty se pak můžeš rozhodnout, jestli si nosítko necháš. Tak jsem to udělala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.3.12 20:50

aha, díky, zkusím se na toto takto zeptat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 20:52

Já jsem před víc jak dvěma lety kupovala nosítko, rozhodovala jsem se mezi mandukou a ergem, chtěla jsem spíš ergo, ale nesedlo mi na ramenou, mám ramena celkem úzká, ergo je takové víc polstrované a nedoléhalo mi to, takže jsem odešla s mandukou.
Ale kdyby ti nějak brutálně ergo nesedělo, tak za tuhle cenu ho podle mě v pohodě prodáš, když bude nové a jen vyzkoušené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.3.12 20:55

tak nevím, já ho nebudu nosit hodiny, ale manžel možná na dovče ano, já jsem celkem malinká - 158 cm a manžel je požízek, tak to bude asi něco ;) , to se asi moc netrefíme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 21:24

Muž je vysoký, ramenatý a manduka mu sedla v pohodě, jen teda frfňal, že vpředu nosit nebude a pak taky byla poučná chvilka, kdy se vysvětlilo, že zapnout manduku do pasu neznamená si ji pustit na půl žerdi na boky :mrgreen:
A i mrňousům to ergo může sednout, to je právě to, že dokud nevyzkoušíš, tak nevíš. Hlavně teda pro prťavý je u nosítek obecně blbé, že jsou moc dlouhé popruhy a nejde to pak už dotáhnout, to se ak dá vyřešit jen překřížením popruhů.
Ale věř mi, pokud ti nesedne, tak to prodáš, když to dáš novou za 1700, tak je hned pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.3.12 08:56

Tak jsme se chystali v sobotu do Prahy, našli jsme, že více nocítek mají v látkovkách.cz na Praze 4, ale dle tel. rozhovoru jen v úterý, poradíte nám, kde by měli na prodejně k vyzkoušení nosítka např. Manducu, Ergo, Beco (to nemusí býát, to tedy znám). Na netu jsme nic nenašla. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.12 18:14

Naší malé je něco málo přes pět měsíců a máme Manducu a jsme velice spokojení :lol: doporučuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.3.12 18:25

My mame Beco, a kupovali jsme ho tady v Praze www.vbavlnce.cz, maji tam vsechny na vyzkouseni. Me napriklad Manduca vubec nesedela, jsem taky malinka 158cm. Pak se mi moc libilo Ergo ,ten je vazne super a nejlip mi tedy sedel prave Beco tak jsme ho vzali. Manzelovi 185cm sedeli vsechny tak zalezelo na me. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
19.3.12 21:43

Ahoj. Mě přišlo Ergo moc mohutné. Mám Beco a maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.3.12 22:06

Moc všem děkuji, já po tel. poradě s paní z látkovek.cz jsem vyhodnotila, že pro našeho cvalíka bude dost vhodné ergo, prodávala ho tu jedna mamina, dnes jsem se na něj šla podívat, vyzkoušet a rovnou jsem si ho vzala. Asi má širší popruhy, ale spadnout nemůžou, malého v něm vůbec necítím, tak dnes jsem ho ponosila jen doma a jsem nadšená, beco jsem také zkoušela, moc se mi líbilo, ale je fakt, že ta kapsička když navlhne, tak to asi pro nikoho není nejideálnější, ale také jsem byla spokojená. Dnes mi dokonce kamarádka půjčila šátek, také super na nošení. Díky moc děvčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.3.12 16:26

ahoj mamči, mám dotaz. Taky jsem si koupila Manducu a v prodejně mi řekli, že dětem chvíli trvá než si na to zvyknou, že tam mají hodně roztažené nožičky a je potřeba je přivykat. Máte s tím nějaké zkušenosti? Malá má necelé 4 měsíce a přes 6 kilo a zatím se jí tam moc nelíbí ani v novorozenecké vložce ani bez. Mám týden na vyzkoušení, tak radši pátrám jestli je to běžné, že jim trvá než si zvyknou. moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.3.12 20:09

To jsem nikdy neslysela ze by se na to meli deti zvykat. Nase mala se nosila rada od prvni chvili, a rada v nem usinala. My tedy meli ze zacatku klasickou klokanku a pak presli na Beco. Nosily jsme ji uz jako hodne malinkou snad od jednoho mesice, protoze ji trapily prdiky a ve vsem nam brecela, jedine klokanka. Ale ne vsechny deticky jsou stejny, oni ty prodavacky asi taky budou vedet sve. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí