Šatní skříň

495
21.1.18 14:57

šatní skříň

Zdravím :kytka:, sice si říkam, že už mně úpně hrabe, ale řeší se tu takových blbin, však to má zde sloužit zároveň i jako oddechový pokec, tak co :lol:.

Vím, že je to nakonec na mně, ale chci znát váš názor, kterou ze zmínených skříní byste si vybrali a proč. P5edevším mi jde o to, že se jedná o levné skříně řetěcu Sconto, nábytek Helcel, asko apod > je mi jasné, že asi vše na jedno brdo, takže je to nejspíš jedno odkud. A určitě tu někdo s nimi zkušenosti má.

Jsme v pronájmu s tím, že nevíme, kdy se budeme stěhovat, moc úložného prostoru není, máme malou skřín a ta druhá je v katastrofálním rozpadlém stavu, tenkrát jsme si ji nechali na nouzovou chvíli, která trvá už 4 roky :-D. Místo na novou je šířka 240 cm. Máme 4 zvířata (granule, přepravky, jezdíme hodně na výlety - tašky, stan, věci na lyže > spoustu krámů), takže jsme si řekli, že využít maximum prostoru za minimum ceny, i tak máme třeba vánoční věci v plastovém boxu z ikea na skříni apod, tak at můžeme maximum věcí uložit do. Tedy malá skřín, která je v dobrém stavu by sloužila na naše krámy, pro mimčo slouží prostorná komoda s přebalovákem, a věci do zásoby apod by taky byly v té malé skříni. Pro nás by sloužila ta velká. Skrz prostor není stěžejní, jestli bude mít otevírací nebo šoupací dveře > ale šoupací by byly lepší, nicméně u těchto levnějších skříní, nepo*ere se to jezdítko za chvíli?

https://www.sconto.cz/…-vera-2.html > 228cm výhoda za 7000 kč bomba, dopravili bysme si zdarma (před akcí byla za 8200 klubová cena…) nevyhoda málo přepážených poliček

https://www.nejlevnejsinabytek.cz/…-199089.html > výhoda šuplíky, drahé polovičče to přijde lepší, cena dobrá s dopravou 7500kč, ale už je to „jen“ 196 cm

dvě varianty boží skříne za 8000kč 200cm, za 9000kč + 500kč doprava 233cm > posuvné dveře, nevím, jestli Helcel nemá spíš negativní zkušenosti
https://www.nabytek-helcel.cz/…dlo-203cm-1/
 https://www.nabytek-helcel.cz/…hneda-233cm/

samozřejmě ta nejdražší má super členění skříně, vše na půl, vršek by se dla hezky rozdělit povlečení, prosěradla, ručníky… není to jedna přepůlená police, ale oproti první skříni za 7000kč stejného rozměru, chtěli jsme se držet co nejvíce při zemi a otázka, jestli by se investice vyplatila. a ted babo raď :think:

Aneb díky všem, ano moje rozhodovací schopnosti u kupování věcí jsou na bodu mrazu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kytkalenka
21.1.18 15:18

https://jysk.cz/…-s200-cm-dub my jsme kupovali nedavno do hostinskeho pokoje tuto a je opravdu velika, daji se k ni prikoupit police. Satnu mame z Ikea, ale tam za ty penize nejsou ani ty dvere. Zase Ikea ma vyhodu ze se da dokupovat postupne vnitrno vybaveni.

• Citovat
  • Upravit
19
21.1.18 15:24

Chápu, že se vám za skříň nechce dávat moc peněz, ale ještě jednou bych to zvážila. Mám několik zkušeností s těmito levnými skříněmi, které vydržely v průměru jeden rok. Do roka dvere mimo kolejnicku, ruplý základ skříně, poličky držící na dobré slovo a v případě otevíracích dveři vykynklaná ramena, upadlé šuplíky nebo držáky k nim nebo dokonce urvaná celá jedna část otevírání. Tyto zkušenosti nemám jen já. :think: ale třeba má někdo jiné zkušenosti. Už bych nikdy takovej krám nekoupila. Stačí si něco málo připlatit a máš už tu kvalitu alespon o trochu jinde. Já kupovala naposledy za 21tis. šoupačky. Skříň jsem si vytvořila podle sebe (rozměry, vnitřní uspořádání apod). Sice jsem ji neměla hned, ale drží mi už tři roky bez jediného náznaku jakéhokoliv problému. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.1.18 16:01

Opravdu si nemůžete dovolit dát za skříň více? Tyhle opravdu bývají nedobrou volbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.1.18 16:44

Tu prvni ze sconta ma sestra v pokoji, je opravdu velika a vejde si ji do toho hodne, pripadne by jste si mohli nejakou polici nechat dodalat…a pro ty co tvrdi ze nevydrzi…sestra ji ma 3 roky urcite a je porad jak nova a to je pubertacka, ktera s tim obcas bouchne…my mame jednu z levnejsich skrinic z jysku s pojezdovymi dvermi a mame ji rok a drzi v pohode, samozrejme jsou lepsi to bezpochybi ale potrebovali jsme skrin a finance davali do baraku takze tak…urcite promyslete hlavne tu velikost aby vam vyhovovala znam kdyz se bojuje s kazdym centimentrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
21.1.18 16:45

Máme ze Sconta 2 skříně Imperial, dělají je v různých barvách a šířkách a už 6 let pěkně drží, jsou fakt bytelné, jen byste museli připlatit, ale jsou ověřené a fakt toho do nich hodně vejde, jsou velké skoro jak vestavné, mám téměř do stropu v ložnici. V dřevoprodeji jsme nechali uříznout pár polic navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.1.18 16:46

Jeste me napadla skrin z Ikei Pax…muzete si tam vymyslet presne co a jak chcete, nejdrazsi jsou tam tedy asi dvere, ale ty si muzete koupit dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.1.18 21:33

Rozhodne Pax z Ikey radeji nez vyse zminene. Sestavite si ji presne jak potrebujete, casem muzete libovolne dokupovat policky, tyce, kose, cokoliv co zjistite ze je treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.20 22:19

Dobrý den @JDISS :mavam:
Prosím mohla byste mi poradit, kde jste si nechávala skříň dělat?
Předem děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.5.21 10:46

Také jsem šatní skříně vybírala hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.21 12:00

Přesně tak, ač jsem si myslela, že budu mít vybráno hned, tak to tak nebylo. Nicméně se povedlo a mám skříň od nábytek Mikulík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.22 08:42

I my máme od Mikulíka, jsem ráda, že jsou tu na něj samé kladné recenze. my s nimi byli moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.9.22 17:11

My jsme kupovali šatní skříně u Paul nábytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
12.9.22 17:18

Máme veeelkou skříň z ikei, úplně snad tu nejobyčejnější a super. Máme ji přes tři roky a vůbec jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný