Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravim, prosim o radu. Dceri je 13m, vazi 9kg a je takova drobounka. Ted resim dilema jakou znacku plenek poridit. Potrebuji, aby byly hodne save a zaroven ji nebyly velke. Jakou znacku byste mi doporucily?
Naše dcera hodně pije a po všech těch značkách co jsme zkusili jsme skončili u bílých Pampers premium.Jsou sice dražší, ale pohltí fakt všechno.
@mackA159 omlouvam se, zapomnela jsem napsat, ze DADA pouzivame. Vel 4 ani 5 dceri nevydrzi celou noc. Dokud byly fialove, pouzivali jsme ty. Bohuzel zlate i zelene nam protekaji.
Za nás mohu doporučit také pampers premium Care, jsou dražší, ale bývají dost často v akci. Používám hlavně na noc, zvládnou hodně nasaknout. A náš je taky hubenour a sedí dobře 😊
Mě se osvědčily plenky bella happy. Potom co malá vypije se divím že ta plenka drží
![]()
Jsem spokojena s Pampers premium care, malýmu vydrží celou noc
Babylove, Bella happy
jinak recenze najdeš tady
ostatní mohou přidávat ![]()
Ahoj, huggies elitte soft, lepší než pampers premium care, cena zhruba stejná, určitě se vyplatí, není taková spotřeba a kvalita plenky je lepší i co do detailu vyrobku, třeba má kapsu na zádech proti prokadeni, jádro savé opravdu po celé délce, jsou tenké a saji skvele. Zatím otestovane velikosti 1 a 2, příště už budu konečně kupovat 3. Kvalitu čekám stejnou ![]()