Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky
Mám takovou blbou úchylku na čistotu a ráda používám savo, to klasický smradlavý občas s ním i vytru celý dům, hlavně protože mám doma velké psy, ale ráda s tím stříkám takovou tu špínu, kam se blbě dostává hadrem, která díky savu zmizí nebo prostě vanu, záchod, umyvadlo apod… Ale co mi fakt vadí je ten smrad a potom ten nezbavitelny pocit v ústech a to se nemusím ani nadýchat tolik, stačí jednou vdechnout a fuj. No zkrátka nevíte některá o nějakém takovem vyziravem čističi, který teda nesmrdí tolik, ale zároveň působí podobně? Díky.
@welovefashion Sanytol je ale dezinfekce a neodstraní nástřikem špínu ne?
Tak na vytirani použij ten sanytol, já bych se udusila než bych savem vytrela celý byt. Na vanu nebo záchod ho použij, nebo to stridej s něčím obycejnejsim, já na koupelnu používám písek na nádobí, nebo sprej na koupelnu z lidlu a savem jenom jednou za čas, když dělám důkladnější úklid.
Já používám domestos zelený. Na koupelnu. Ne pokoždé ale jednou začas jako dezinfekce, i dřez na nádobí. Na vytírání vždy domestos a trochu jaru na mastnotu.
@dog.s píše:
@welovefashion Sanytol je ale dezinfekce a neodstraní nástřikem špínu ne?
Savo je ale taky jen chlor, který špínu neodstraní, jen vydesinfikuje, takže je to ve finále jedno.
Raději anonym. Pracuji ve zdravotnictví, kde přicházím hodně do styku s chemií. Doma uklízím s octovou vodou.
@Anonymní píše:
Raději anonym. Pracuji ve zdravotnictví, kde přicházím hodně do styku s chemií. Doma uklízím s octovou vodou.
proč anonym, hodně lidí uklízí jen s octem. Já to neumím, mám rádá tu vůni domestosu, čisticích prostředku…jakože čistota… ale kdo to dělá a umí, za mě super
@Aduš8 píše:
Savo je ale taky jen chlor, který špínu neodstraní, jen vydesinfikuje, takže je to ve finále jedno.
právě a oba mají variantu rozprašovače, tak bych řekla, že je to v podstatě jedno…
Jinak já taky často používám domestos na podlahu, ten má různé vůně, ale ten chlor z něj cítím taky…
Já všeobecně ty přípravky ráda střídám ![]()
Používám Domestos na koupelnu a záchod, plus občas přidám pri vytirani. Na podlahy německý Mr. Proper a na linku či stůl Sanytol nebo Savo bez chloru.
@Anonymní píše:
já ti fandím, uklízím téměř jen s octovým čističem nebo jiným ekologickým, šetrným k nám i přírodě, takže se nestyd
za mě palec nahoru
@Aduš8 Savo neodstraní špínu? Právě že úplně nejlíp. Nastrikej si třeba savo na odpad nebo na nějakou zanesenou špínu třeba za baterií nebo jiný kout, atd. a uvidíš jak to rychlé zmizí a bude zase čisté, pak smeješ. Jenomže to právě smrdí, mě by teda nevadil ten smrad mě vadí následně že to mám celý den v ústech jak to člověk dýchá.