Sázení zeleniny do pytlů

174
25.2.15 14:37

Sázení zeleniny do pytlů

Ahoj, je tady někdo, kdo sází zeleninu, jako např: rajčata a papriky do pytlů? :). Zasela jsem si semínka, rajčat a paprik a už ted vidím, že všechno roste :) a kdybych si na to měla kupovat nádoby(květináče ),tak se nedoplatím. Jedna známá mi říkala, že se to dá sázet i do pytlů. Kdo s tím máte zkušenosti, jak na to? :). Nemám možnost mít záhonek. Myslíte, že i v pytli, když je to na sázené je dobrá úroda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1127
25.2.15 14:41

Naši takhle pěstují rajčata a v pohodě. Lepší než do klasické země. Dolů do pytle dát hnůj a potom nato kvalitní zeminu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.2.15 14:52

Taky jsem pestovala, cim vetsi pytel, tim lepsi. ale kdyz to chces ultrajednoduse, tak jen koupis pytel se substratem, postavis ho, uastrihnes vrsek a sazis. pozor - bejva derovanej, protejka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.2.15 14:53
@Pudloslava píše:
Taky jsem pestovala, cim vetsi pytel, tim lepsi. ale kdyz to chces ultrajednoduse, tak jen koupis pytel se substratem, postavis ho, uastrihnes vrsek a sazis. pozor - bejva derovanej, protejka.

to taky nevyjde moc levně, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.2.15 14:56
@hofka píše:
to taky nevyjde moc levně, ne?:-)

urcite levneji nez kvetinac odpovidajici objemem. ja teda navic predpokladam, ze kdo uvazuje o pestovani v nadobach, tak asi nebude mit zdroj kompostove zeminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.2.15 15:03

Já pěstovala rajčata takhle na balkóně v pytlech a bylo to úplně v pohodě, nejdříve jsem sazeničky rozpikírovala do kelímků od jogurtu, nebo pokud máš dostatek malých květináčků, potom sázíš do pytlů, teď jsem si sehnala nějaké kýble (od soukromého pekaře z náplní do koblih) :lol: :lol:… už mám také nasazené papriky a rajčata, těším se na jaro, až si z balkónu udělám zase zahrádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.15 15:10

@Radanka25 a prosím Tě, když jsi přepichovala do kelímku po kolika rostlinkách. Někdo říká dát rovnou dvě ( papriky ). Já už mám papriky taky v kelímkách ale dala jsem to po jedné :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.2.15 15:14

@Mensy já sázím nejdříve do truhlíku všechny semínka, potom přepichuju do kelímku po jedné rostlině a až je velká, tak dávám do pytle, papriky jsem letos sázela poprvé, ale postup byl stejný, semínka mám nasázené v truhlíku, až vzejdou, přesadím každou rostlinu zvlášť do kelímku, potom do pytle/kýble. Jestli pěstuješ papriky na balkóně, doporučovali mi odrůdu BALKONOVKA, dá se na podzim prý dát domů a sklízet až do vánoc, tak uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.2.15 15:14

Já mám každej rok rajčata a papriky v pytlích, a super :palec:
Loni jsem měla lepší rajčata než mamka ve skleníku…
Letos chci dát pár sazenic rajčat i do 10titrových kýblů… Tak jsem na to zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.15 15:17

No, taky z toho mám fakt radost, že semínka rostou, jo a holky, ještě poslední věc, mají mít ty pytle ze spodu díry? možná blbá otázka, ale aby se tam nedržela voda :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.2.15 15:17

Tady ještě jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.2.15 15:18
@Mensy píše:
No, taky z toho mám fakt radost, že semínka rostou, jo a holky, ještě poslední věc, mají mít ty pytle ze spodu díry? možná blbá otázka, ale aby se tam nedržela voda :mrgreen: :mrgreen:.

Já tam díry dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.15 15:19

@Lentilka89 nádhera fakt, kéž by se mi to letos povedlo, alespon z poloviny, jako tobě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.2.15 15:19
@Mensy píše:
@Lentilka89 nádhera fakt, kéž by se mi to letos povedlo, alespon z poloviny, jako tobě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Určitě se povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.15 15:20

@Lentilka89 snad ano, furt chodíme a sledujeme to, jak to roste :mrgreen: :mrgreen:.Už se těším až to budu moct dát ven. Počítám tak v půlce května. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí