Sázka - nevím jak to udělat :)

Anonymní
21.3.23 14:31

Sázka - nevím jak to udělat :)

Mám dlouholetého kamaráda se kterým nás nepojí žádný milostný zájem, ale leckdo z okolí si to myslí (asi že nás občas vídá spolu).

Ze srandy jsem při další naší společné konverzaci u kafe prohodila, že až budeme na nějaké společenské akci, zatneme jim tipec a já až vejdu do sálu ho bez pochyb přivítám jako svého milého, ať se drbny propadnou a mají opět co řešit. Prvotně to byla jen pouhá zmínka ve srandě, kamarád se toho chytil až jsme se nakonec vsadili, že to dám. On mě podceňuje a posmívá se mi, já ale když řeknu, že něco udělám, tak do toho jdu bez vytáček.

Vsadili jsme se o docela drahé věci, takže já chci samozřejmě vyhrát a utnout zase tipec jemu. Nicméně absolutně netuším, jak by takové přivítání mělo vypadat. Já jsem totiž velmi konzervativní, rezervovaný člověk (proto mě podceňuje a říká, že sázku nedám, po těch letech mě asi zná) a tyto projevy jsou mi ale absolutně cizí, nota bene na veřejnosti.

Sázka zněla jednoznačné milostné přivítání, nechci jí projet, zároveň ho ale asi nechci zase úplně líbat :lol: Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
21.3.23 14:35

Ahoj miláčku, pověsit na krk, zakopnout nožičky a lííííbat. A u toho se musíte oba točit. Ne na mobil teda.
Milostně zamilované a bez líbání? To je jak pryty wumen na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
21.3.23 14:36

Líbačka :)

Jen, aby to z jeho strany nebylo trochu jinak a nehrálo mu to do karet;)

Příspěvek upraven 21.03.23 v 14:37

• Citovat
  • Upravit
11559
21.3.23 14:37
@boricmytu píše:
Líbačka :)Jen, aby to z jeho strany nebylo trochu jinak a nehrálo mu to do not;)

Neboj, to je jen kapesní nožík… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3685
21.3.23 14:38

Tak pokud nechceš líbat, tak bych ho letmo políbila na tvář a přitom mu láskyplně prohrábla rozkrok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
21.3.23 14:38
@Ivan PPZ píše:
Neboj, to je jen kapesní nožík… :mavam:

Rybička :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 14:41
@Ivan PPZ píše:
Ahoj miláčku, pověsit na krk, zakopnout nožičky a lííííbat. A u toho se musíte oba točit. Ne na mobil teda.
Milostně zamilované a bez líbání? To je jak pryty wumen na začátku.

Tak to jsem nechtěla slyšet, bude to jak líbat bratra, bože :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 14:43

@Fee-bee to s tím rozkrokem fakt nedám, to radši polibek. Berte prosím v potaz, že tohle je pro mě noční můra a m to vypadat věrohodně, takhle bych svého přítele tedy opravdu ve společnosti nezdravila :lol:

• Citovat
  • Upravit
11559
21.3.23 14:47

Sry, ale rozkrok tě měl jen posunout do reálna- líbání. Teda, tak jsem to rozklíčoval já.
Je přeci úplně jedno, jak bys to dělala reálně. Ale chceš vyhrát TV, tak se snaž. Jiné holky se taky snaží, vzdychaj, křičej, přísahaj, že je ten nejlepší. Taky to jsou takové sázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.23 14:51

Mě by hrozně zajímalo, o co jste se vsadili. :mrgreen: Prozradíš?

Jinak se taky obávám, že přinejmenším pusa na pusu tě nemine. :think: Je ošklivej? Představ si nějakýho herce, to dáš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 14:52

@Ivan PPZ myslela jsem něco vkusného a elegantního, přeci jen, oba máme nějaké postavení ve společnosti/práci a je na to třeba dbát, zároveň, any prý nebylo pochyb :D Asi zůstanu u obyčejné pusy a pohlazení, snad to vezme jakože splněno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 14:55

@broskvová zmrzlina on mě ubytování 2 noci ve four seassons a já jemu kurz jachtingu. Nemůžu si dovolit to projet, on jo :mrgreen:…proto se bojim, že jakože objetí a pusu na tvář mi neuzná :D

• Citovat
  • Upravit
3685
21.3.23 14:56
@Anonymní píše:
@Fee-bee to s tím rozkrokem fakt nedám, to radši polibek. Berte prosím v potaz, že tohle je pro mě noční můra a m to vypadat věrohodně, takhle bych svého přítele tedy opravdu ve společnosti nezdravila :lol:

Tak to my s manželem děláme běžně, ale na veřejnosti spíš tak letmě, nenápadně. Jednou jsem takhle v Bille čuměla do chlaďáku se sýry a periferně viděla vedle sebe manžela, tak jsem ho ze zvyku prohrábla. A ejhle, on to manžel nebyl… Pán středního věku koukal jak puk, ale nenaštval se, spíš se smál. Tak jsem se mu omluvila… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
21.3.23 15:00
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina on mě ubytování 2 noci ve four seassons a já jemu kurz jachtingu. Nemůžu si dovolit to projet, on jo :mrgreen:…proto se bojim, že jakože objetí a pusu na tvář mi neuzná :D

No a jak jsi se vítala se svojimi ex? To by mohlo projít, snad…

Teda ale obejmout a pusa na tvář, to je ukázkové kamarádské přivítání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.23 15:01
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina on mě ubytování 2 noci ve four seassons a já jemu kurz jachtingu. Nemůžu si dovolit to projet, on jo :mrgreen:…proto se bojim, že jakože objetí a pusu na tvář mi neuzná :D

Jooo, tak to chápu. :mrgreen: Chlapec má asi fakt něco za lubem. :lol: Ještě ho můžeš chytit za ruku k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová