Sázka - nevím jak to udělat :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3694
21.3.23 15:01
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina on mě ubytování 2 noci ve four seassons a já jemu kurz jachtingu. Nemůžu si dovolit to projet, on jo :mrgreen:…proto se bojim, že jakože objetí a pusu na tvář mi neuzná :D

Ježiš, dej to s tím rozkrokem. Alespoň uvidíš, jestli by třeba nestál v tom 4 seas. za hřích, přece tam nebudeš nocovat sama. A „postavení“ by si upevnil zcela jistě. Alespoň na tu chvíli nepochybně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 15:03

Jezis, staci pusa a celou dobu se drzet za ruku a porad se cumte do oci…

Po tomto co pises vsadim boty, ze z toho neco bude :)

• Citovat
  • Upravit
8523
21.3.23 15:04

Nebo bys mu mohla hned mezi dveřma vynadat. Pak to bude vypadat, že už jste spolu dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.3.23 15:05

Já bejt von, tak teda pusa a za ruku málo. A to asi i objektivně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
21.3.23 15:07

Ježiš, tos nikdy neviděla žádnej slaďák?
Stačí „ahoj lásko“, pohled zblízka do očí, „sluší ti to, chyběl jsi mi“. Prostě něco, co s ním obyčejně neděláš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
21.3.23 15:08
@PetraJ píše:
Nebo bys mu mohla hned mezi dveřma vynadat. Pak to bude vypadat, že už jste spolu dlouho. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
21.3.23 15:10

No, a nějaký jako filmový trik? Přivinout se a „líbat“, ale přitom mít ve výši obličejů ruku se šálou, vlajícím širokým rukávem nebo tak něco, že na rty nebude vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 15:13

@Slavek79 nikdy nijak na veřejnosti. Pouze letmá pusa na tvář

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
21.3.23 15:13

Trapné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 15:16
@Anonymní píše:
Jezis, staci pusa a celou dobu se drzet za ruku a porad se cumte do oci…Po tomto co pises vsadim boty, ze z toho neco bude :)

Fuj..to ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 15:21
@Tajemnadama píše:
Trapné…

Děkujeme za vyčerpávající příspěvek

• Citovat
  • Upravit
11559
21.3.23 15:28

Nějak zapadlo, na jaké akci se ta zdvíhačka odehraje. Bejby nebude sedět v koutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
21.3.23 15:50
@Anonymní píše:
Mám dlouholetého kamaráda se kterým nás nepojí žádný milostný zájem, ale leckdo z okolí si to myslí (asi že nás občas vídá spolu).

Ze srandy jsem při další naší společné konverzaci u kafe prohodila, že až budeme na nějaké společenské akci, zatneme jim tipec a já až vejdu do sálu ho bez pochyb přivítám jako svého milého, ať se drbny propadnou a mají opět co řešit. Prvotně to byla jen pouhá zmínka ve srandě, kamarád se toho chytil až jsme se nakonec vsadili, že to dám. On mě podceňuje a posmívá se mi, já ale když řeknu, že něco udělám, tak do toho jdu bez vytáček.

Vsadili jsme se o docela drahé věci, takže já chci samozřejmě vyhrát a utnout zase tipec jemu. Nicméně absolutně netuším, jak by takové přivítání mělo vypadat. Já jsem totiž velmi konzervativní, rezervovaný člověk (proto mě podceňuje a říká, že sázku nedám, po těch letech mě asi zná) a tyto projevy jsou mi ale absolutně cizí, nota bene na veřejnosti.

Sázka zněla jednoznačné milostné přivítání, nechci jí projet, zároveň ho ale asi nechci zase úplně líbat :lol: Poradíte?

Peskuj ho. Nepij. Nekoukej na tu ženskou. Narovnej se. Říkala jsem ti, ať si vezmeš jinou kravatu. Iluze partnerství bude dokonalá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 16:01

@Premek_Orac to asi nebude vůbec čekat :lol: zas na druhou stranu tohle je takový stereotyp. Já tohle jimdy nedělala a ani ve svém okolí nemám jedinou ženu, která by chlapa takhle peskovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 16:06

Už pomalu začínám litovat, že jsem do toho šla, to jsou nápady, couvnout nemůžu a realizovat to se mi taky úplně nechce :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová