Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina on mě ubytování 2 noci ve four seassons a já jemu kurz jachtingu. Nemůžu si dovolit to projet, on jo…proto se bojim, že jakože objetí a pusu na tvář mi neuzná
Ježiš, dej to s tím rozkrokem. Alespoň uvidíš, jestli by třeba nestál v tom 4 seas. za hřích, přece tam nebudeš nocovat sama. A „postavení“ by si upevnil zcela jistě. Alespoň na tu chvíli nepochybně. ![]()
Jezis, staci pusa a celou dobu se drzet za ruku a porad se cumte do oci…
Po tomto co pises vsadim boty, ze z toho neco bude ![]()
Nebo bys mu mohla hned mezi dveřma vynadat. Pak to bude vypadat, že už jste spolu dlouho. ![]()
Já bejt von, tak teda pusa a za ruku málo. A to asi i objektivně málo.
Ježiš, tos nikdy neviděla žádnej slaďák?
Stačí „ahoj lásko“, pohled zblízka do očí, „sluší ti to, chyběl jsi mi“. Prostě něco, co s ním obyčejně neděláš. ![]()
@PetraJ píše:
Nebo bys mu mohla hned mezi dveřma vynadat. Pak to bude vypadat, že už jste spolu dlouho.
No, a nějaký jako filmový trik? Přivinout se a „líbat“, ale přitom mít ve výši obličejů ruku se šálou, vlajícím širokým rukávem nebo tak něco, že na rty nebude vidět?
@Anonymní píše:
Jezis, staci pusa a celou dobu se drzet za ruku a porad se cumte do oci…Po tomto co pises vsadim boty, ze z toho neco bude
Fuj..to ne
Nějak zapadlo, na jaké akci se ta zdvíhačka odehraje. Bejby nebude sedět v koutě.
@Anonymní píše:
Mám dlouholetého kamaráda se kterým nás nepojí žádný milostný zájem, ale leckdo z okolí si to myslí (asi že nás občas vídá spolu).Ze srandy jsem při další naší společné konverzaci u kafe prohodila, že až budeme na nějaké společenské akci, zatneme jim tipec a já až vejdu do sálu ho bez pochyb přivítám jako svého milého, ať se drbny propadnou a mají opět co řešit. Prvotně to byla jen pouhá zmínka ve srandě, kamarád se toho chytil až jsme se nakonec vsadili, že to dám. On mě podceňuje a posmívá se mi, já ale když řeknu, že něco udělám, tak do toho jdu bez vytáček.
Vsadili jsme se o docela drahé věci, takže já chci samozřejmě vyhrát a utnout zase tipec jemu. Nicméně absolutně netuším, jak by takové přivítání mělo vypadat. Já jsem totiž velmi konzervativní, rezervovaný člověk (proto mě podceňuje a říká, že sázku nedám, po těch letech mě asi zná) a tyto projevy jsou mi ale absolutně cizí, nota bene na veřejnosti.
Sázka zněla jednoznačné milostné přivítání, nechci jí projet, zároveň ho ale asi nechci zase úplně líbatPoradíte?
Peskuj ho. Nepij. Nekoukej na tu ženskou. Narovnej se. Říkala jsem ti, ať si vezmeš jinou kravatu. Iluze partnerství bude dokonalá ![]()
@Premek_Orac to asi nebude vůbec čekat
zas na druhou stranu tohle je takový stereotyp. Já tohle jimdy nedělala a ani ve svém okolí nemám jedinou ženu, která by chlapa takhle peskovala ![]()
Už pomalu začínám litovat, že jsem do toho šla, to jsou nápady, couvnout nemůžu a realizovat to se mi taky úplně nechce
![]()