Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sbíráte něco s dětmi? Např. známky, pohlednice,.. Mám děti 6 a 4 roky a přemýšlím, co by je mohlo zaujmout. Pokud něco sbíráte a děti to baví, budu ráda za tip. Začali jsme provozovat geocaching a sbíráme a měníme předměty v keších. Děti jsou nadšené, ale ráda bych ještě něco jiného. Díky za odpovědi.
Určitě turistické vizitky. Lepí se do deníčku, takové barevné samolepky. Je to perfektní. A není to tak drahé. A mají je skoro všude
![]()
Příspěvek upraven 01.04.15 v 12:01
Na tohle se ptám ja taky
jsem zatím pouze nějaký 28 tt ale první narozeny 40+6 po 16 h bolesti.
Tak jsem zvedava na to druhé dítko
@Jannys
to mělo asi patřit o diskuzi výš: jaký bude druhý porod, že? ![]()
@Luisiana píše:
Určitě turistické vyzitky. Lepí se do deníčku, takové barevné samolepky. Je to perfektní. A není to tak drahé. A mají je skoro všude![]()
To mě zaujalo. Prosím, můžete sem vložit fotku nebo odkaz z netu, jak to vypadá? Děkuji.
@vin http://turisticky-denik.cz/
Jsou to takové samolepky, krásně barevné velikosti vizitky. Je tam i mapa. Je jich už přes 2 tisíce. Mají je na všech pěkných turistických místech, ve městech hlavně v infocentrech. Jedna stojí 12 Kč, to je v pohodě. Lepí se do deníčku, ten si můžete koupit taky v nějaké íčku, mají je skoro všude. A do deníčku se dá taky zapisovat jaké bylo počasí, nějaké zážitky, někdo si tam dává razítka.
Deníček je na 100 samolepek ale když je nazbíráte a pošlete kody od vizitek na jejich info tak vám zdarma zašlou nový deníček, takže kupujete jenom ten první a pak už nikdy ![]()
@simpa píše:
Sbíráte něco s dětmi? Např. známky, pohlednice,.. Mám děti 6 a 4 roky a přemýšlím, co by je mohlo zaujmout. Pokud něco sbíráte a děti to baví, budu ráda za tip. Začali jsme provozovat geocaching a sbíráme a měníme předměty v keších. Děti jsou nadšené, ale ráda bych ještě něco jiného. Díky za odpovědi.
Jé, to je krásné téma. Určitě je dobré vést děti ke sběratelství, protože tento krásný koníček s moderními technologiemi hrozně upadá. Já sbírám od dětství pohlednice koní, mám jich asi 25 000. Děti k tomu bohužel neinklinují, vydrží krátkou dobu něco sbírat, ale snažím se je pro něco nadchnout.
Diky za tip. Vidím to tak, že se pustíme do sbírání turistických vizitek. Vypadá to moc hezky.
@Kakika píše:
@Jannys![]()
to mělo asi patřit o diskuzi výš: jaký bude druhý porod, že?
jezisiiii az ted koukam kam sem se to dostala
jo melo sorry
My sbirame pametmiky ale malymu je 11 mesicu
ale uz jsme s nim ziskali 3 ![]()
@simpa Je to moc prima. Ten deníček není moc velký takže se dá tahat v baťůžku všude sebou. A kde bydlíte?
Jinak jsem před tím zbírala turistické známky - takové dřevěné kolečka ale šíleně to zdrahlo a pro mě to úplně ztratilo to kouzlo. Nedalo se to brát nikam sebou. Mám to doma v bedne a marně přemýšlím co s tím. ![]()
Vizitky jsou podle mne mnohem lepší, krásné, barevné. Děti to baví a hlavně mě ![]()
@Luisiana Z tohoto důvodu jsem od sbírání tur. známek upustila. ![]()
My se dali na ty pohlednice-jsou na to složky a mám to v šanonech.
Je to sice větší jako ty vizitky.Ale super je že ty vizitky jsou dost rozšířené. ![]()