Sbíráte něco s dětmi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
1.4.15 09:50

Sbíráte něco s dětmi?

Sbíráte něco s dětmi? Např. známky, pohlednice,.. Mám děti 6 a 4 roky a přemýšlím, co by je mohlo zaujmout. Pokud něco sbíráte a děti to baví, budu ráda za tip. Začali jsme provozovat geocaching a sbíráme a měníme předměty v keších. Děti jsou nadšené, ale ráda bych ještě něco jiného. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19015
1.4.15 09:56

Určitě turistické vizitky. Lepí se do deníčku, takové barevné samolepky. Je to perfektní. A není to tak drahé. A mají je skoro všude :mrgreen: :mavam:

Příspěvek upraven 01.04.15 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.4.15 10:05

Na tohle se ptám ja taky :-) jsem zatím pouze nějaký 28 tt ale první narozeny 40+6 po 16 h bolesti.
Tak jsem zvedava na to druhé dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.15 10:07

@Jannys :lol: :lol: to mělo asi patřit o diskuzi výš: jaký bude druhý porod, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
1.4.15 10:10

My dřevěné pohlednice. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
1.4.15 10:14
@Luisiana píše:
Určitě turistické vyzitky. Lepí se do deníčku, takové barevné samolepky. Je to perfektní. A není to tak drahé. A mají je skoro všude :mrgreen: :mavam:

To mě zaujalo. Prosím, můžete sem vložit fotku nebo odkaz z netu, jak to vypadá? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
1.4.15 10:16

I když nesbírám je to toto. :)

http://turisticky-denik.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
1.4.15 10:20

@vin http://turisticky-denik.cz/

Jsou to takové samolepky, krásně barevné velikosti vizitky. Je tam i mapa. Je jich už přes 2 tisíce. Mají je na všech pěkných turistických místech, ve městech hlavně v infocentrech. Jedna stojí 12 Kč, to je v pohodě. Lepí se do deníčku, ten si můžete koupit taky v nějaké íčku, mají je skoro všude. A do deníčku se dá taky zapisovat jaké bylo počasí, nějaké zážitky, někdo si tam dává razítka.

Deníček je na 100 samolepek ale když je nazbíráte a pošlete kody od vizitek na jejich info tak vám zdarma zašlou nový deníček, takže kupujete jenom ten první a pak už nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
1.4.15 10:21

@Marka76

Moc děkuji - to vůbec neznám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.4.15 10:23
@simpa píše:
Sbíráte něco s dětmi? Např. známky, pohlednice,.. Mám děti 6 a 4 roky a přemýšlím, co by je mohlo zaujmout. Pokud něco sbíráte a děti to baví, budu ráda za tip. Začali jsme provozovat geocaching a sbíráme a měníme předměty v keších. Děti jsou nadšené, ale ráda bych ještě něco jiného. Díky za odpovědi.

Jé, to je krásné téma. Určitě je dobré vést děti ke sběratelství, protože tento krásný koníček s moderními technologiemi hrozně upadá. Já sbírám od dětství pohlednice koní, mám jich asi 25 000. Děti k tomu bohužel neinklinují, vydrží krátkou dobu něco sbírat, ale snažím se je pro něco nadchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.4.15 10:24

Diky za tip. Vidím to tak, že se pustíme do sbírání turistických vizitek. Vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.4.15 10:24
@Kakika píše:
@Jannys :lol: :lol: to mělo asi patřit o diskuzi výš: jaký bude druhý porod, že? :lol:

:-D :-D :-D :-D jezisiiii az ted koukam kam sem se to dostala :-D :-D :-D jo melo sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
1.4.15 10:27

My sbirame pametmiky ale malymu je 11 mesicu :mrgreen: ale uz jsme s nim ziskali 3 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
1.4.15 10:27

@simpa Je to moc prima. Ten deníček není moc velký takže se dá tahat v baťůžku všude sebou. A kde bydlíte?

Jinak jsem před tím zbírala turistické známky - takové dřevěné kolečka ale šíleně to zdrahlo a pro mě to úplně ztratilo to kouzlo. Nedalo se to brát nikam sebou. Mám to doma v bedne a marně přemýšlím co s tím. :think:

Vizitky jsou podle mne mnohem lepší, krásné, barevné. Děti to baví a hlavně mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
1.4.15 10:29

@Luisiana Z tohoto důvodu jsem od sbírání tur. známek upustila. :think:
My se dali na ty pohlednice-jsou na to složky a mám to v šanonech. :) Je to sice větší jako ty vizitky.Ale super je že ty vizitky jsou dost rozšířené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí