Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, mámb dvě dvojčátka Tomáška a Terezku, jsou jim tři roky, jsem poslední rok na mateřské a mám strach, že zo bez nich v práci nezvládnu, hrozně je miluju, jaké děti máte vy?
Proč anonymně? Stydíš se za lásku ke svým dětem?
Máme Toníka a Jáchymka a taky je miluju, ale asi je občas budu chtít i zabít
což už tu i párkrát bylo ![]()
Ahoj, já mám broučka tříměsíčního a je to moje láska největší, ještě jsem si úplně nezvykla na to, být maminkou, a pořád mám pocit, že bych pro něj měla dělat víc - víc chovat, víc ňuňat, víc hrát, tak snad se brzo uklidním.. ![]()
1. dvojčátka si nedovedu představit jinak než dvě
2. svoje děti miluju, ale občas jsem ráda, když se jich zbavím protože mám ráda i sebe
@Bejbyy píše:
Proč anonymně? Stydíš se za lásku ke svým dětem?
Máme Toníka a Jáchymka a taky je miluju, ale asi je občas budu chtít i zabítcož už tu i párkrát bylo
Ne, jenom měb pomlouvali v předchozí diskuzi, jsou to lásky, moji taky občas zloběj, ale tak jsou to děti ![]()
@Ostružka píše:
Ahoj, já mám broučka tříměsíčního a je to moje láska největší, ještě jsem si úplně nezvykla na to, být maminkou, a pořád mám pocit, že bych pro něj měla dělat víc - víc chovat, víc ňuňat, víc hrát, tak snad se brzo uklidním..
Jé, já to mám uplně stejně ![]()
@Ostružka píše:
Ahoj, já mám broučka tříměsíčního a je to moje láska největší, ještě jsem si úplně nezvykla na to, být maminkou, a pořád mám pocit, že bych pro něj měla dělat víc - víc chovat, víc ňuňat, víc hrát, tak snad se brzo uklidním..
Jé, já to mám uplně stejně ![]()
Já byla opičí věčně kojící matka. A pak jsem jí přihlásila do školičky, byla tam tak nadšená, že mám pocit, že jak jsem na ní koukala přes to okno, tak se ve mě něco zlomilo
Od tří let je ve státní školce a já v nové práci. V úplně nové, učím se a úplně měním profesi. A jsem šťastnější než předtím. Jsem na sebe pyšná a miluju jí snad ještě víc. Hodně dělá, že ve školce je naprosto šťastná, nikdy neplakala a nepracuji na plný úvazek, takže mám na ní pořád hodně času. Každý svoje děti miluje, ale je fakt, že co se týče mě, teď se mám raději.
@jahuhudka píše:
1. dvojčátka si nedovedu představit jinak než dvě
2. svoje děti miluju, ale občas jsem ráda, když se jich zbavím protože mám ráda i sebe
Asi tak ![]()
@Run píše:
Já byla opičí věčně kojící matka. A pak jsem jí přihlásila do školičky, byla tam tak nadšená, že mám pocit, že jak jsem na ní koukala přes to okno, tak se ve mě něco zlomiloOd tří let je ve státní školce a já v nové práci. V úplně nové, učím se a úplně měním profesi. A jsem šťastnější než předtím. Jsem na sebe pyšná a miluju jí snad ještě víc. Hodně dělá, že ve školce je naprosto šťastná, nikdy neplakala a nepracuji na plný úvazek, takže mám na ní pořád hodně času. Každý svoje děti miluje, ale je fakt, že co se týče mě, teď se mám raději.
krásný, to ti přeju ![]()
Ale zvládneš, nic jiného ti totiž nezbyde. A většinou je pro děti lepší, když maminka na ně není tak fixovaná.
Opici laska je v urcitem veku kontraproduktivni. Dite miluje temer kazdy rodic, zvladnes to jako ostatni;-)
Proč bys nemohla být s dětmi déle? užívej si, dokud jsou malé, do práce půjdeš později, nic neztratíš, děti vyrostou rychle, pak budeš litovar, klidně bud s nimi pár let doma, pokud doslova neživoříte. když se člověk uskromní, neboj, mám taky dvojky a jsem doma už 13 let a teprv ted si hledám práci a hlady neumíráme. jsem ráda, že jsem si jich užila.
Aha, tak v tom případě odpovídám, že moje dítě je skutečné. A tebe nahlašuji.