Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ondrášovka.N píše:
To ted bude v kazde diskusi jako?
dokud nevyplníme dostatečný počet dotazníků ![]()
@Run píše:
Má prý pětiletýho kluka, co ho zklidňuje ledovou vodou, je drzý a děsně zlobí. Ona je učitelka a v práci je každý den snad do šesti. Najednou má dvojčata co děsně miluje a v práci není. Troll jak vyšitý.
To neni troll tp je deb. l. Vzdyt ani neumi trollovat ![]()
@terinka4444 píše:
dokud nevyplníme dostatečný počet dotazníků
Achjo
sotva vstanu
uz mi chybi jen diskuse o zmene casu
@Ondrášovka.N píše:
Achjosotva vstanu
uz mi chybi jen diskuse o zmene casu
co říkáš na změnu času, vadí ti to a dětem nebo ne? ![]()
@terinka4444 píše:
co říkáš na změnu času, vadí ti to a dětem nebo ne?
Haha
zadna tragedie
ale bude dele svetlo ![]()
@matrina píše:
Zdravím, mámb dvě dvojčátka Tomáška a Terezku, jsou jim tři roky, jsem poslední rok na mateřské a mám strach, že zo bez nich v práci nezvládnu, hrozně je miluju, jaké děti máte vy?
Tak presne tohle jsem rikala asi předevčírem pritelovi. Ze nevim jak zvladnu maleho nechat ve skolce a byt cely den v praci bez nej. Ze asi umru!! Netesim se na to. Ale on je sikulka a urcite to zvladne. Mam obavy, ze ja to odlouceni budu zvladat daleko hur nez on. Budu na nej porad myslet, co asi dela ve skolce, jestli mu nekdo neublizuje…je to takovej milacek a chce se s kazdym kamaradit. Uz parkrat se nam stalo, ze ho pak nejakej osklivej chlapecek pekne uzemnil (strcil do nej, prastil ho…) a nas malej byl z toho vzdycky desne spatnej a smutnej. Nechapal vubec, proc mu to dite ublizilo. Tohodle se fakt trochu bojim i az bude v te skolce..
je to takovej hodnouckej chlapecek, je desne citlivej a nechci aby mu nekdo ubližoval. Dost spatne to snasi a nechci aby byl z toho pak smutnej. Je mi ho vzdycky pak tak lito…
a hlavně se mi po nem bude strasne styskat!!
Já jen nechápu, že jí @admin ještě nesmazal. Ta spamující dotazníková už smazaná je. A že nadávala zrovna tahle do p. č se vůbec nedivím
![]()
@matrina píše:
Zdravím, mámb dvě dvojčátka Tomáška a Terezku, jsou jim tři roky, jsem poslední rok na mateřské a mám strach, že zo bez nich v práci nezvládnu, hrozně je miluju, jaké děti máte vy?
kdybys měl dvě dvojčátka, máš 4 děti
@matrina píše:
miluju svoje děti, ale např týden bez staršího je tak báječný relax, že si to neumíš představit.. těším se na léto, až bude u babi
![]()
Před dvěma dny měla zakladatelka jedno dítě, tady to píše https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
a dneska má tříletá dvojčata
.Holka ty jsi zralá na léčení.
Kdyby aspoň vymyslela nějakou pořádnou detektivku nebo tak něco…
@jahuhudka píše:
@matrina kolik těch dětí máš? Hlásím tě, už včera mi bylo divný to vložení fotky. Myslím, že jsi ta, co dává dceři vše drahé, taky vkládala fotky
Má přece pětiletého kluka, co ho šoupe pod sprchu, protože neposlouchá ![]()