Sbírka pro mého syna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sbírka pro mého syna
Dobrý den,
pomůžete mi prosím zviditelnit sbírku pro mého syna (Facebook, Instagram atd.)? Pokusím se vložit odkaz, tam jsou veškeré informace k nemoci a na co budou korunky použity
i malá částka pomůže
děkujeme ![]()
https://www.donio.cz/PomozmeDomikovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jendazeskolky píše:
Sdílím u sebe na Facebooku. Cca 240 v přátelích.
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý anděl vám nepřispívá? I když je váš příběh smutný, tato diskuze je proti pravidlům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babu04 píše:
Děkuji moc
Není zač. přidat Odkaz na FCB je to nejmenší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Dobrý anděl vám nepřispívá? I když je váš příběh smutný, tato diskuze je proti pravidlům.
Paní má dítě po operaci kostní dřeně, a vy řešíte, že tato diskuze je proti pravidlům. Pro vás je asi leukémie sranda. Je mi vás líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jendazeskolky píše:
Paní má dítě po operaci kostní dřeně, a vy řešíte, že tato diskuze je proti pravidlům. Pro vás je asi leukémie sranda. Je mi vás líto.
Děkujeme za Vaše slova…já vlastně popra ani nevím, že je to protivný pravidlům, to se tedy omlouvám…žádám pouze o pomoc při sdílení…ještě jednou děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babu04 píše:
Děkujeme za Vaše slova…já vlastně popra ani nevím, že je to protivný pravidlům, to se tedy omlouvám…žádám pouze o pomoc při sdílení…ještě jednou děkuji
V pohodě. mám dítě přibližně věku vašeho syna, takže chápu. Lidi si mají pomáhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
tuto diskuzi nevnímám jako porušení pravidel, přesunula jsem ji do kategorie dobré skutky. Upozorňuji jen, že nejde o iniciativu emimina, ani se za to nemůžeme zaručit, ale vzhledem k transparentnímu účtu a síle příběhu nechceme bránit dobré vůli, kterou v diskusi vidíme.
Přeji krásný den
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý den,tuto diskuzi nevnímám jako porušení pravidel, přesunula jsem ji do kategorie dobré skutky. Upozorňuji jen, že nejde o iniciativu emimina, ani se za to nemůžeme zaručit, ale vzhledem k transparentnímu účtu a síle příběhu nechceme bránit dobré vůli, kterou v diskusi vidíme.
Přeji krásný den
Diana
Neskutečně děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!