Sbírka pro sourozence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Pardon, ale děti, které potřebují neustálou a speciální péči, si tedy představuji jinak
Taky nikde nevidím vysvětlení, proč nejste schopní ojeté auto financovat sami, ani proč na něj potřebujete tak vysokou částku.
@Wenda001 píše: Více
Neuvádíte, zda máte nárok na příspěvek na péči atd. A co se mi tedy vůbec nelíbí, že zveřejnujete dosti intimní údaje týkající se dětí. Děti s tím souhlasí? Já být 16 letý kluk, tak mi fakt vadí, pokud celý svět může vědět, jaké mám potíže. Stejně tak dcera 13. Jen potvrzujete můj negativní názor na Donio. To Vám tam poradili, že máte takhle veřejně psát o dětech? Musíte mj. kvůli dětem pracovat na zkrácený úvazek např.?
@Wenda001 to je šílené, zveřejňovat veřejně takové choulostivé informace o pubertálních dětech, děti s tím souhlasily?
Twl sbírka na auto, kterým budu jezdit s rodinou k moři
tak tohle se povedlo ![]()
Me tam chybi, jak je ty deti omezuji v tom, aby si na auto vydelali jako kazdy jiny. Pak jake prispevky uz pobiraji. Ja to chapu tak, ze deti jsou uplne normalne v institucich a obcas je tedy potreba s nimi jet k doktorovi nebo jsou nemocni. To ma ale tak vetsina rodin. Nekdo vic nekdo min.
@stinga píše: Více
Je to otřesný, co? Zveřejnovat, kde měl kluk jakou hadičku. A z toho odvodit, že mi ostatní mají dát 400t. na auto. Ne Donio už fakt ujelo někam podivně.
Chápu, že mít 2 nemocné děti je náročné, ale tohle není neustálá péče.
Mě by tedy zrovna to rozdělení financí mezi dítě a auto zajímalo, protože 400 000 Kč není málo.
A o jaký časový horizont se jedná - u té péče- protože tedy terapii dětem platí kde kdo ( myslím tím děti s psychiatrickými potížemi ).
A na to první dítě o kterém je půlka žádosti se nevybere nic?
Příspěvek upraven 19.05.25 v 08:16
- Upravit
Na tuhle sbírku nedám nic, myslim, že tohle je náročná situace, ale ne tak, aby to rodiče se standardní lékařskou apod pomocí nemohli zvládnout, pokud pracují a jsou zdraví. O tom tam žádná informace není, takže je to asi v pořádku.
Ale nijak mě nepohorsuje, že si požádali o pomoc, nemám potřebu je hodnotit a rypat do nich, nic mě nenutí tam peníze poslat
@Snopy123 píše: Více
Domnívala jsem se, že Donio přece jen nějak koriguje, co se zveřejní. Asi tedy ne.
Každá takováto sbírka jen znovu snižuje duveryhodnost donia. Očividně projde všechno. Smutné.
A dusldkem je, že člověk nakonec nevěří nikomu na Doniu. Nakonec, pamatuju diskuzi, kde se sháněly peníze v listopadu na koupi dřeva, na okna a celkově bydlení, protože zemřel živitel hasič. Po pár dnech to byl učitel a hasič dobrovolný, řeči o domě a palivu zmizely. Prostě zakladatel lhal, a když četl reakce, jen text upravil a dobrý. Jak tedy donio vlastně kontroluje?
Příspěvek upraven 19.05.25 v 11:23
Dobrý den,
diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.
Krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!