Sháním koťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
29.6.18 19:41

Jak s miminkem z Cítova do Neratovic… už máme kotatko , děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.6.18 19:45

Aneb dárek za vízo/výzo na poslední chvíli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
29.6.18 19:57
@Bubla_Bučková píše:
Aneb dárek za vízo/výzo na poslední chvíli :P

Hmm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.6.18 08:22

@Bubla_Bučková ne to ne. Kotatko mám pro sebe, a navíc nemám nikoho kdo mám ted vysvědčení mám malé :zed: miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.7.20 17:43

Ahoj všem :D. Sháním koťátko. Nejlépe tříbarevnou (želvovinovou) kočičku s bílýma ponožkama. Přesně takovouhle jsme měli vyhlédnoutou v útulku. Jenže dnes jsem si volala s paní, a ta říkala, že malá se vůbec nedá ochočit. Je vemi divoká a agresivní, nenechá na sebe šáhnout :,(. Prý takové kotě ještě nezažila. Takové kotě k synovi nemůžu pustit.
Nicméně synovi jsem koťátko slíbila a oba dva se na něj moc těšíme. Syn je momentálně na táboře, a po návratu se na prcka moc těší. Nerada bych ho zklamala.
Dojedeme kamkoliv po Praze a okolí.

Jestli o někom víte, kdo takové kotě prodává nebo věnuje, tak bych byla moc vděčná!

Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
23.7.20 17:56

Zkuste na fb ve skupině Kočkaři a Kočkařky aneb milujeme Kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
23.7.20 17:56
@summersun píše:
Ahoj všem :D. Sháním koťátko. Nejlépe tříbarevnou (želvovinovou) kočičku s bílýma ponožkama. Přesně takovouhle jsme měli vyhlédnoutou v útulku. Jenže dnes jsem si volala s paní, a ta říkala, že malá se vůbec nedá ochočit. Je vemi divoká a agresivní, nenechá na sebe šáhnout :,(. Prý takové kotě ještě nezažila. Takové kotě k synovi nemůžu pustit.
Nicméně synovi jsem koťátko slíbila a oba dva se na něj moc těšíme. Syn je momentálně na táboře, a po návratu se na prcka moc těší. Nerada bych ho zklamala.
Dojedeme kamkoliv po Praze a okolí.

Jestli o někom víte, kdo takové kotě prodává nebo věnuje, tak bych byla moc vděčná!

Děkuji :D

Koukni na Sbazar, viděla jsem tam koťátek plno :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9374
23.7.20 18:49

@summersun Ahoj, my sháníme zájemce, máme měsíční koťátka. Ale jestli jste z Prahy, tak to by se vám asi nechtělo k Hulínu? Když tak napiš sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.7.20 19:07

@Petule030, myslíš Hulín poblíž Sedlčan? Tam bych i dojela. Morava je horší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.20 21:18

@summersun Morava, u Kroměříže. Možná by to při zájmu šlo spojit s výletem. :mrgreen: Ale chápu, z Prahy to je docela dálka a až dodatečně jsem četla, že chcete koťátko už k odběru. Na ty naše by se muselo čekat, takže asi nic. Třeba si diskuzi přečte i někdo z našeho okolí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
23.7.20 21:21

@summersun na internetu je plno koťat v nouzi. Útulky a dočasky praskají ve švech. Neber si prosím kotě od domácích množitelů co nejsou schopni svoji kočku vykastrovat a ta má koťata 2-3× do roka naprosto zbytečně. Zvířat v nouzi jsou mraky a kolem Prahy určitě není jen ten jeden útulek. My máme tady u nás jen jeden azýlek (jsme malé město) a koťat tu kvůli de. mentům máme 15 a plno jich zbytečně umírá na ulici, protože není místo :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný