Schwarzenberg x Zeman

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
19.12.13 09:25

@pozlátko Ale já nemám potřebu se s tebou hádat… Vlastně nemám potřebu se hádat s někým, kdo si neodpustí ani v jednom příspěvku minimálně jedno sprostý slovo… Nebo urážku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.12.13 09:27
@KKatka23 píše:
@kate02 : No tak nevím, co sis zjistila o minulosti schwarzenbergů, já dělám v MZA a vím, že o tomto rodu se zmiňoval už K. H. Borovský…ale rozhodně ne kladně…to je fuk. Ano jeden není na post prezidenta ten pravý, ale radši jsem ze dvou zel volila to, které má české jméno a je mu při projevu rozumět…

Já myslela, že K. H. Borovský v Československu nežil. :oops: ;)

Já třeba Schwarzenbergovi rozumím normálně, ještě se mi nestalo, že bych mu nerozuměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
19.12.13 09:30

@Sisinka04 : Říkám, že moje první volba se netýkala ani jednoho z jmenovaných, tak jsem si prostě podle něčeho vybrat musela, ne? Když ty jsi volila KS, tak kdyby ve druhé volbě zůstali fisher a sobotka, tak si taky musíš podle něčeho vybrat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
19.12.13 09:32

@kate02 : tak právě proto říkám, že mají delší historii a že to byli pěkní raubíří :mrgreen: mě se jako docela líbí, že on umí konstatovat fakt bez okecávání, jako to vždycky uměla ODS, to jo…ale stejně jako bych nevolila toho potetovanýho vola, protože je potetovanej a ještě k tomu blbej, tak jsem prostě nechtěla KS taky hlavně z toho estetického důvodu :mrgreen: a taky proto, že su trochu levičák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.12.13 09:35

Podle tve rovnice Sobotku..:D Ja bych k volbam nesla no… Zodpovedny to neni, ale nedokazala bych volit jen tak nekoho i kdyz bych si myslela, ze je vul..:)) Nerikam, ze knize je dobra volba…ale podle me lepsi nez Zeman..ja toho cloveka vidim a je mi zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.12.13 09:37

@KKatka23 Tak já jsem taky spíš doleva, ale funkce prezidenta je podle mě trochu o něčem jiným… Nejsou to volby do parlamentu nebo senátu… :nevim: Mně teda po té estetické stránce příjde úplně fuk, jestli tam sedí jeden nebo druhej… :-D Takže u mě vyhrálo spíš to, co říkají… A v tom je Zeman pro mě prostě neakceptovatelnej, kdybych se teda dokázala přenést přes to, že neumí pít tak, aby nebyl na káry, tak přes to, co vypouští z pusy prostě ne…

Viz. třeba kecy o zemanech, kteří si museli vždycky všechno přivlatnit silou a znásilňovat a proto nezdegenerovali atd. atd. To jsou podle mě kecy rádoby „vtipnýho“ primitiva a mně to je na hony vzdálený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
19.12.13 09:57

Volila jsem Zemana a volila bych ho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
19.12.13 10:15

Nebylo jaksi z čeho vybírat, Zeman nebo Schwarzenberg, ani jednoho jsem na prezidentském postu nechtěla a v prvním kole nevolila. Zeman předčil moje očekávání aneb ještě větší blbec než jsme doufali…Nedělám si iluze, že by byl Schwarzenberg o moc lepší, ale snad by alespoň nedělal ostudu. Do druhého kola voleb jsem především nechtěla tyhlety dva a Fišera. Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.12.13 10:34

Volila jsem KS a volila bych zase stejně. To, co předvádí Zeman (ne jen teď) je pro mě neakceptovatelné.

To mi připomnělo nedávný výrok Tomáše Třeštíka: Dneska je tak krásný den, že jsem málem zapomněl, že je prezidentem naší země Zeman…

Trefné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.12.13 10:38

@RyBANA :mrgreen: To slyším prvně, ale asi to začnu používat

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
19.12.13 10:56
@jane-e píše:
@Alisa25 tobe to neda spat co? :lol:
volila jsem knizete a volila bych ho znovu, k Zemanovi nemam slusnych slov

Ano máš pravdu. Zvlášť když má člověk vidět chování obou s odstupem několika měsíců, téměř rok od voleb. Těšila jsem se že se naším předním představitelem stane někdo, kdo bude schopen pomoci našemu národu přenést se nad malichernostmi a křivdami minulého režimu, kdo mu dá najevo že píšeme 21. století a přesto že naše historie ve století minulém nebyla radostná, je třeba jít dál, někdo kdo dokáže náš národ sjednotit nad tématem toho co je pro nás důležité. Zeman bohužel potvrdil a nadále potvrzuje fakt, člověka s přehnaným egem, samolibého, pomstychtivého v případě že má někdo jiný názor než je ten jeho svrchovaný využívající úřad svěřený do svých rukou ke kumulaci vlastní moci. Člověka, který už po svém zvolení zapracoval na tom, aby náš národ dělil, už názvem horních několik tisíc a dolních 10 milionů, podporuje tím závist, netoleranci rozdílů, pomluvy když někdo žije jinak než já. To už jsme tu měli několik desetiletí a bylo toho dost.

• Citovat
  • Upravit
38135
19.12.13 11:02

@Alisa25 a ja s tebou souhlasim, je to jak pises; k Zemanovi mam odpor, ani jeho znamku na dopis nechci lepit, ale uz tam je a doufejme, ze tam nebude dyl, nez je nutne.. ale tady se nic noveho nez v predchozich diskuzich nedozvis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.12.13 11:02

@RyBANA to je fakt trefny, musim si zapamatovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.12.13 13:57
@kate02 píše:
Spíš Zeman je takový 2 v 1… vždyť ani jím jmenovaní ministři ho neberou vážně…

ono je to upa fuk, oba jsou **** :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.13 16:09
@Alisa25 píše:
Sledujete jejich vystupování a činy i po prezidentské volbě? Volili by jste i po roce stejně pokud by jste si museli vybrat z těchto dvou kandididátů nebo jste našly sympatie, k člověku z této dvojice kterému jste svůj hlas nedali?

JÁ VOLILA PANA S. a je mi líto, že nevyhrál

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová