Často chodím s malou ven na různé akce

32
19.12.13 06:54

Stále někde lítáme

Ahoj chtěl sem se zeptat jak tos dítětem máte vy.my stále nekde sme, kde se co šustne kde je nějaká akce, nějaké divadýlko tam jdus dcerou. v létě také, jdus ním na člun, jezdíme po výletech, chodíme do bazénu atd.Ted jsou vánocetakze kde je nějaký předvánoční program tak tam jdeme.Je to normální? :P Jak to máte vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
19.12.13 07:00

@TomPitlik :palec: no záleží jestli to baví i dceru nebo jen tebe :lol: :lol: to byl vtip :mrgreen: my takový akční nejsme ani náhodou, ale když byla starší menší tak jsme taky docela často vymetali různé akce ;) teda kromě těch „hlučných“, dcerka od malička měla paniku z příliš hlučného prostředí a davů lidí. Takže spíš kina, hřiště, bazén, aquaparky, výlety, kluziště, inline atd.
Teď bohužel nestíhačka při malém, ale snad se to popraví, když trošku povyroste :P A dcera už si dělá program sama (je jí 11) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 07:07

Já tedy doufám že to baví oba:-)Jelikož je dcerka trošku živější tak s ní prostě ven musím:-)taky se stane že se jí někam nechce, ale co doma. Každý den zase někam nelezem, ale snažím se s ní něco dělat. třeba v létě převládalo kolo na hřišti o občas někam, jenže co ted v zimě když není sníh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.12.13 07:11

Pokud si malá nestěžuje že je toho mac tak je to bezvadné, jsou mamky co jsou s dětmi furt doma, já hlídám děti, a každou chvíli někam vyrážíme, nedávnu jsem s malým byla autobusem na vánočních trzích apod. :)

• Citovat
  • Upravit
16186
19.12.13 07:17

@TomPitlik tak to je paráda, když jí to baví. I maminka musí mít radost, že se tak věnuješ :palec: My strašně rádi vyrážíme i teď společně všichni 4, takže když už, tak jedině o víkendu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 07:20

Však jo. Třeba sestra ma syna stejně starého jako je má dcera tedy skoro 4 roky a ty mu stále pouštéjí doma pohádky…což o to my taky, ale on to má puštěné celý den. Nedávno sem mu koupil v ikee na příkaz rodiču i křeslo k televizi. :lol: Já s ní 2krát ven jdu. Když tedy není ve školce jako třeba ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 07:23

Neila o víkendu na výlet někam pryč? Když máte ve městě neco jako ted před vánoci třeba zpíváni koled a tak to nejdete? To žena je s toho občas i neštastná:-)že sem moc akční, ale já doma nevydržím a holka by to tu zbourala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.12.13 07:37

@TomPitlik bydlíme kousek od Prahy, tady není vůbec nic, ani silnice na pořádnou procházku, o kultuře nebo sportu nemůže být vůbec řeč :roll: Já miluji Prahu, takže když bylo lepší počasí to jsme pořád o víkendu trajdili, teď míň. Malý z toho ještě nic nemá a já se leda tak spotím jak blázen než ho oblíknu a všechno narvu do auta :lol: Takže si spíš promyslíme kam a jestli vůbec a pak vyrazíme :) A ty koledy a tak, to je zrovna věc, která nás nějak nebere, ale svítící stromečky si určitě ještě pojedeme mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.12.13 08:45

Já zase tohle vymetání všeho co se šustne, jen abych tam byla nesnáším :mrgreen:
Chodíme jen tam, kde nás opravdu něco zajímá a raději si naplánujeme výlet, kam se chceme podívat všichni.

Ale já jsem asi mimo nějakej záběr, protože nesnáším i dětské herničky a podobná místa, kde se shlukují jisté typy matek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.12.13 09:02

Nesnáším hromadné akce, hlavně ty pro děti, pořád tam někdo řve, pobíhá a ječí, hlavně teda ty děti :lol: Taky tam je velká koncentrace matek a to mi nedělá dobře, ty jejich moudra a tak, ne že by to říkaly mě ale slyším to :roll: MC jsem byla za asi 4 roky 3× a další návštěvu plánuji až s vnoučetem asi s pátým :think:, potřebuju se z toho dostat :think: takže na akce chodím fakt minimálně tak 2× roka, prostě mi vadí hovadské chování lidí, neberou ohledy na nikoho, vylízané matky s kočárky jedou přes mrtvoly, hlavně aby oni byli ve předu a když je něco zadarmo jde o život, ať už se jedná o papírový pohled nebo něco sladkého.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
19.12.13 09:09

@TomPitlik užasné že se tak nádherně věnuješ dceři :potlesk: dcerka bude mít na co vzpomínat až si začne něco pamatovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
41882
19.12.13 09:21

@K-Black cheche, můj člověk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 09:33
@lyrica píše:
Já zase tohle vymetání všeho co se šustne, jen abych tam byla nesnáším :mrgreen:
Chodíme jen tam, kde nás opravdu něco zajímá a raději si naplánujeme výlet, kam se chceme podívat všichni.Ale já jsem asi mimo nějakej záběr, protože nesnáším i dětské herničky a podobná místa, kde se shlukují jisté typy matek :lol:

To zase já nééé hlavně abych tam byl:-)))samozřejmě musím rozpoznat zda se nám to bude líbit.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.12.13 09:35

@TomPitlik no já znám právě samé typy jako,,musímtamzakaždoucenubejt,, :D A pak se tam tlačej, ulopocené, naštvané matky, naráží do sebe s kočárkama. Děti brečí, protože je to absolutně nezajímá..hlavně že viděli z dálky Coca Cola kamion :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 09:39
@K-Black píše:
Nesnáším hromadné akce, hlavně ty pro děti, pořád tam někdo řve, pobíhá a ječí, hlavně teda ty děti :lol: Taky tam je velká koncentrace matek a to mi nedělá dobře, ty jejich moudra a tak, ne že by to říkaly mě ale slyším to :roll: MC jsem byla za asi 4 roky 3× a další návštěvu plánuji až s vnoučetem asi s pátým :think:, potřebuju se z toho dostat :think: takže na akce chodím fakt minimálně tak 2× roka, prostě mi vadí hovadské chování lidí, neberou ohledy na nikoho, vylízané matky s kočárky jedou přes mrtvoly, hlavně aby oni byli ve předu a když je něco zadarmo jde o život, ať už se jedná o papírový pohled nebo něco sladkého.

To samé. Nechodím tam abych měl třeba neco zadarmo, co chci si koupím peníze mám:-)Jde mi jen o to aby dcera měla hezké detsví a na co vzpomínat. Nedávno sme šli vánoční zvonkový pruvod kde se jen šlo a nedávalo se nic zadarmo amluvila o tom dcerka 3 dny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová