Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TomPitlik píše:
To samé. Nechodím tam abych měl třeba neco zadarmo, co chci si koupím peníze mám:-)Jde mi jen o to aby dcera měla hezké detsví a na co vzpomínat. Nedávno sme šli vánoční zvonkový pruvod kde se jen šlo a nedávalo se nic zadarmo amluvila o tom dcerka 3 dny:-)
ale tak když vás to baví, tak to je v pořádku. Já taky nemyslela že tohle dělají všechny, jsou i výjimky ![]()
My byli teď čerstvě s dvouleťákem na výstavě mašinek. Byl z toho mimo ještě týden. Sice to nebylo tématické, vánoční a ani příliš atraktivní. Ale zážitek z toho má určitě větší, než z nějaké hurá akce v obchoďáku ![]()
@anubis25 píše:
@TomPitlik užasné že se tak nádherně věnuješ dceřidcerka bude mít na co vzpomínat až si začne něco pamatovat
Však si pamatuje jsou jí skoro 4 roky:-))
Abych to popsal přesněji:-)Možná jsem to blbě napsal. Nějaké huráá akce z obchodáku to nechodím. Ted jsou třeba vánoce a spousta akci spojené s nimi jako tř. rozsvícení stromečku, živý betlém, ted bylo loutkové divadlo tam chodíme každý týden atd.Tam se objevujem:-)Přes léto chodíme na bazén, na koníky, jezdíme na člunu, stanujeme a tak. Neznamená to, ale že každý den někam lezem:-)Vikendy tř. výlety autem rodina a tak.Asi to vyznělo že když nějaká firma pořádá něco a dávají tam balíček bonbonu zdarma tak letíme:-)))to zase ne!
Tak já nemusím hromadné akce typu rozsvěcení stromečku, stejně by z toho kluk nic neměl (díky těm davům jiných natěšených maminek). Takže radši se na něj zajdeme podívat nějaký další den. Teď před Vánoci vyrazíme do Betlémské kaple na výstavu betlémů a pak bruslit. Jinak v létě jsme hodně jezdili na výlety (hrady, zříceniny, Mirakulum, koupání), párkrát jsme byli v muzeu (vláčky odkud jsem ho po 3 hodinách nemohla dostat, kvůli mně zvládl výstavu A. Muchy a dokonce se mu to líbilo
). Na loutkové divadýlko se chystáme po novém roce, stejně tak i bna pražské věže ![]()
@lucenka píše:
Tak já nemusím hromadné akce typu rozsvěcení stromečku, stejně by z toho kluk nic neměl (díky těm davům jiných natěšených maminek). Takže radši se na něj zajdeme podívat nějaký další den. Teď před Vánoci vyrazíme do Betlémské kaple na výstavu betlémů a pak bruslit. Jinak v létě jsme hodně jezdili na výlety (hrady, zříceniny, Mirakulum, koupání), párkrát jsme byli v muzeu (vláčky odkud jsem ho po 3 hodinách nemohla dostat, kvůli mně zvládl výstavu A. Muchy a dokonce se mu to líbilo). Na loutkové divadýlko se chystáme po novém roce, stejně tak i bna pražské věže
Takže taky stále někde:-)Konečně někdo:-))
@TomPitlik jj spíš jsem myslela až bude větší třeba okolo 15let že bude vzpomínat na nádherné dětství..jakože já si pamatuji věci až okolo 6roku, ale tak každé dítě je jiné…ale je nádherné že se ji tak věnuješ spíš jsou tady diskuze jak je tatínek v práci jak má někdy problém ve volném času dítě třeba jen pohlídat na hodinku dvě a ty se ji tak pěkně věnuješ ![]()
@anubis25 píše:
@TomPitlik jj spíš jsem myslela až bude větší třeba okolo 15let že bude vzpomínat na nádherné dětství..jakože já si pamatuji věci až okolo 6roku, ale tak každé dítě je jiné…ale je nádherné že se ji tak věnuješ spíš jsou tady diskuze jak je tatínek v práci jak má někdy problém ve volném času dítě třeba jen pohlídat na hodinku dvě a ty se ji tak pěkně věnuješ
u nás by spíše mamina byla doma:-)
ano, ano, je to peklo