Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem psala už na fb, že bych tam znovu nešla. U mě tam dámy, které při screeningu byly, řekly, že jsem nebyla na krev, přitom byla, i jsem to řekla, ale nějak mě neslyšely. Tak v tom byl zmatek, já jsem z toho byla pak úplně na nervy, vyřízená, protože jsem dostala jenom zprávu z ultrazvuku a ne komplet výsledky, které ke screeningu patří. Takže jsem pak podle měření plodu zjišťovala, jestli je to vlastně ok. Na gyndě se doktor taky divil, volal do nemocnice, tam že výsledky z krve jsou, takže to vlastně jenom museli dát dohromady a odeslat to k doktorovi. Mně taky někdo volal, paní se omlouvala, že se jim to ještě nikdy nestalo.. Jinak je to tam asi dobré, když se to prý stalo jenom u mě.. Ale já mám blbou zkušenost i z dalších screeningů, protože malá není zdravá a přicházelo se na to tak postupně, spíš se na to mělo přijít už dřív. Záleží, kdo ten screeninig zrovna prováděl. Jinak přítel tam mohl, fotky taky dělají, celkově je to tam na tomhle oddělení prý dobré, jenom já jsem si to zrovna vybrala.. ![]()
Ahoj, čeká mě screening v 1 trimestru. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti screeningu v České Lípě. Jesli je vyšetření pečlivě udělané, jestli mi udělají fotku miminka a jestli můžu mít doprovod. Chci mít jistotu, že vyšetření bude pečlivě udělané. Za každou zkušenost, odpověď budu ráda.