Nevhodný cvik v těhotenství

L44
3
10.3.25 08:10

Nevhodný cvik v těhotenství

Ahoj, jsem 14tt, zatím nemám skoro žádné bříško, takže mě nic neomezuje. Občas mě bolí hrozně záda, tak jsem si šla zacvičit.
Bohužel jsem si vůbec neuvědomila, že cvik “nohy za hlavu” je víc než nevhodný a ze bych mohla ublížít miminku. Cvik jsem udělala pouze na chvíli, ale teď mám strach aby to opravdu nemělo nějaký negativní dopad. Je mi pořád dobře, ale občas trochu cítím tlak, možná mírnou bolest na levé strane v podbřišku. Ted nevim jestli jsem si treba jen něco vsugerovala/ je to normální / nebo opravdu nebo špatne… Co myslíte 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11798
10.3.25 08:17

Stane se no :lol:…různé pobolivani podbřišku pokud to nejsou vyloženě křeče je normalni…kdybys začala krvácet nebo cítila křeče tak k lékaři, ale jinak se na 99% nic nestalo. Mimčo je ještě malé, takže jsi ho nijak nezmackla…v 8m by to bylo horší, ale to už bys asi kohy za hlavu nedala…
Na protahování zad jsou lepší cviky, třeba s opřením o stěnu, nebo na židli, různá dechová cvičení…pohledej na YouTube…já jsem měla věčně bloknutou hrudní páteř takže jsem cvičila každou chvíli…a taky jsem dělala kočičí hřbety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí