Sdílíte s mužem společné plány do budousnosti?

Anonymní
10.9.16 20:46

sdílíte s mužem společné plány do budousnosti

Přeji všem hezký večer já vlastně ani nevím jak začít a nic konkrétního mě netrápí jen máme s přítel naprosto odlišné plány do budoucnosti když jsem byla mladší chtěla jsem opravovat dům ale dnes jsem už rezignovala popíšu několik situací které se mě staly přítel koupil schránku na internetu nerezovou hezkou byla někde pohozená asi rok půl něž ji byl schopen namontovat myslel si jak ho budu chválit a budu nějaká nadšená byla bych nadšená jenže bych byla spokojená kdyby to bylo před tím rokem a půl a tak je to v podstatě se vším několik let máme v průjezdě pokazenou sekačku dalších několik let tam bude tak též to je s garnýžema a prahem a tak bych mohla pokračovat faktem je že mě to dřív štvalo že to tak je dnes už jsem rezignovala ne že by mě to bylo úplně jedno ale už to neřeším přítel mě řekne at si poradím sama ale nejsem technický typ a vysvěluji mu že já po něm nechci vařit svíčkovou nebo žehlit že je to mužská práce když mu řeknu že si někoho na to pozvu vydírá mě že už neudělá nic ne že by nic nedělal ale trvá mu to a nesmím mu říkat co má udělat jinak neudělá nic nebo úplně něco jiného domácí práce ho nebaví jak by jste to řešily vy??? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24002
10.9.16 20:53

Našla bych si pořádného chlapa a tohoto poslala o dům dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.9.16 20:57

A proč s ním jsi? Co tě s ním drží? K otázce v nadpisu, ano, máme s mužem společné plány do života, ať už krátkodobé, tak i dlouhodobé. A to už od té doby, co jsme spolu začali vážně chodit. Před pár lety už nám muž vyhlédl i domov důchodců. :mrgreen:

PS: Příště prosím používat interpunkci. Ten příspěvek se jinak nedá číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.16 21:01

Jaké máte spolu závazky?

Můžu ti říct, že jsem teď byla u kamarádky, před deseti lety si koupili dům a dodnes jim tam trčí dráty ze zdí místo některých světel a vypínačů, do domu chodí po dřevěných prknech přes příkop, dveře na balkon už ani neodemykají, protože tam její manžel nedodělal zábradlí. Ona už udělala, co jako ženská zvládla, zbytek chtěla zaplatit řemeslníkům, ale jemu by ranila ego (prý je schopný práci někoho jiného zbourat)… Takže tam žijí jako čerství novomanželé, ona už rezignovala… Já tohle mít a nemít větší závazky, tak dám od takového vztahu ruce pryč :nevim: Za deset let jejich vztahu se nic nikam nepohlo

• Citovat
  • Upravit
2064
10.9.16 21:04

Pozvala bych si na to hodinového manžela. Přítel bude nejspíš překvapen, že je práce hotova a nejspíš bude předpokládat, že jsi to udělala ty. Takze bych mu natvrdo sdělila, kfo to provedl a sdělila částku, která na to padla z rodinného rozpočtu. Načež bych mu vysvětlila, že takto dopadne stejně garnyž, sekačka apod. Zkus se prostě chovat jako kdybys doma žádného chlapa neměla a zařídit si to přes nějakou firmu nebo OSVČ - přestaneš mu to pak vyčítat a jemu to možná dojde, že takhle zbytečně utrácíte peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
10.9.16 21:11

Ano máme, můj chlap je sice lempl, bordelář, než něco udělá stojí mě to dost sil, ale máme společné plány, bavíme se o tom, co jednou…prostě jsme partneři. Jo a občas mě sejří, ale nedělám si iluze, že já jsem v jeho očích dokonalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.9.16 21:21

Ano, s muzem sdilime spolecne plany do budoucna. Se vsim pomuze, vylozene chlapske veci dela on. Ale udela i vylozene zenske, stejne jako ja chlapske kdyz je fyzicky zvladnu. Vi, ze nesnasim bordel, tak ho nedela. To co pises bych nesnesla.

Prosimte a nauc se pouzivat carky a tecky za vetou. Hacky a carky se daji jeste pochopit kdyz se pise z mobilu, ale napsat takovy dlouhy prispevek jednou vetou je des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.9.16 21:24

Ach jo, za prvé se nauč psát, takovou slátaninu bez čárek, teček, otazníků a vykřičníků je strašné číst.
No a k věci, každý z nás máme za důležité něco jiného. Taky rekonstruujeme, taky jsou pořád nědodělky. Je toho moc. Barák, dílna a ještě zahrada. Člověk to musí brát tak, jak to je a nechtít všechno hned. Máme 3 děti, takže priority se značně posunuly a nenamontovanou schránku bych asi neřešila. U nás se teda dost hnulo před narozením první - prostě byly věci, které se museli dodělat. Teď chlapa (konečně) nutí dodělat podkroví, páč jsme na 2+1 se třema dětma. Ale vždycky je jedno na úkor dalšího. Udělá se něco kolem baráku - srovná se zahrada, udělá se plot, tak zase stojí věci uvnitř a naopak. Společné plány máme rozhodně, ale jestli daná věc/situace bude za rok, dva nebo pět, to už neví ani jeden z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.9.16 21:29

Ještě je strašně důležitý jakýma očima se na to kdo dívá a jak se vyzná. Chlap tady udělal mraky práce, která vidět není - vyhrabal kameny a dal místo toho cihly například. A pak práce, co vidět je - nové schody, dodělaná veranda.
A přijdou lidi, co se vyznají a řeknou: „sakra, ty jsi s tím teda hnul“ a přijdou lidi, neznalí a řeknou: „tady je ještě práce“. No prostě sklenice je buď z poloviny plná nebo z poloviny prázdná.
Máš pocit, že se fláká, že nic nedělá, sedí u PC, nemá o nic zájem? Pak je to špatně.
Pokud valí, pořád něco dělá, maká v práci, aby na rekonstrukci byly peníze? Pak to bohužel není tak vidět, ale on už neví, jak lépe to dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
10.9.16 21:43
@lleennttiillkkaa píše:
Ano máme, můj chlap je sice lempl, bordelář, než něco udělá stojí mě to dost sil, ale máme společné plány, bavíme se o tom, co jednou…prostě jsme partneři. Jo a občas mě sejří, ale nedělám si iluze, že já jsem v jeho očích dokonalá
:lol: máme to stejně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.9.16 21:52

To je opravdu největším problémem ve vašem životě schránka a garnýže? Super, ne? Kdo může něco takového říct.

A jestli chcete zvýšit svou psychickou odolnost, aby vás něco tak nepříliš podstatného neničilo, tak vřele doporučuju nějaké ty společné životní plány s mužem najít a jít za nimi. Bývá pro život dost přínosnější, pokud mají o něco větší přesah, než podoba hnízda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.16 22:00

.

Příspěvek upraven 11.09.16 v 06:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
10.9.16 22:01

Trochu nechápu, co má společného oprava věcí s plány do budoucna :think:
U nás, když po chlapovi chci něco udělat, tak mu to jednoduše napíšu na lednici a on to udělá. A já ho pochválím že je nejlepší.
Co se týče plánů do budoucna, tak ano, plánujeme i 3-5 let do předu podle toho, o co se jedná :)

• Citovat
  • Upravit
6879
10.9.16 22:17

S lenochem bych nebyla, muj muz je typ, ktery ma veci rad hned hotove a potom zabava. Ja jsem podobny typ. Pokud bych doma mela Tveho muze, utekla bych a nechala ho v bordelu samotneho. A nikdy bych si s takovym nic neporizovala, nejen nemovitost, ale ani dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.9.16 12:14

Pokud máš možnost, rychle od něj pryč-ten se nezmění a věř, že to bude jen horší(vlastní zkušenost-bohužel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí