Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj holky, co říkáte na tuhle kosmetiku pro miminka? Napište prosím zkušenosti ![]()
Máte zkušenost s Sebamed Dětský krém na opruzeniny?
Přidejte zkušenost s Sebamed Dětský kr...Ahoj, myslím si že to je podle miminka jak mu sedne. Já jsem ji třeba u malé používala jen chvilku, pořádně se mi z ní osypala…takže putovala do koše, ale kamarádka ji používala a byla s ní spokojená a malému vyhovovala .....
Kamarádce atopičce tuhle kosmetiku doporučila kožařka jako dostupnou a dostatečně jemnou kosmetiku pro její mimčo. Kamarádka aktivně koupila celou řadu a pak jen vyhazovala. Zjistila, že toho na mimčo používá minimum a myslím, že dokonce jedna „lahvička“ malýmu nedělala dobře.
My jsme maximálně spokojení s tekutým mýdlem. Ale chce to vyzkoušet.
Mám šamponek, pěnovou koupel, tělové mýdlo a olej a naprostá spokojennost.
Doporučila mi ji sestřenka s dvojčatama, kteří maj citlivou kůži.
Mě se malej po ní osypal
používáme hipp ten nám vyhovuje a hezky voní ![]()
Ahoj, ja teda dite jeste nemam, teprv cekam. ale sama jsem vyzkousela protoze jsem atopik a me nevyhovovala takhle znacka. moji sestrence taky… jde asi o to to vyzkouset. ja se snad konecne za cely zivot muzu krasne osprchovat a namydlit sprchacem z DMka znackou babylove sprchovy balsam a po umyti je kuze krasne vlacna. saba med nekomu kuzi dost vysusuje ![]()
je to jak píšou holky- každému sedne něco jiného, ale já byla max. spokojená. Používala jsem ji hodně, hlavně šampon-vůbec po něm malý neměl takové ty šupinky a má mírný atopický ekzém a s touhle kosmetikou se to dalo docela dobře zvládat. I teď jsem mu koupila krém a taky jsem používala tu koupelovou emulzi.
Ja pouzivam sampon (paradne nam pomahal od detske spinky na hlave) a krem. Jsme spokojeni moc. Ale zalezi co komu sedne.
Nám taky moc vyhovuje - hlavně šampon (na šupinky funguje úžasně,dcera je nemá , ale u syna fungoval spolehlivě) a normální „kostka“ mýdla. Taky opalovací krém a chci vyzkoušet i krém na opruzeniny , s tím zatím nemám zkušenosti, zatím jsme používali RYbilku.
Měla jsem Jemný krém na suchou exematickou kůži na ručičkách, myslím, že to celkem pomohlo, ale teď má malej to samé, akorát horší, pod kolínkama, a na to už to nezabírá. Takže já mám zkušenost s touhle jednou věcí. Jinak mám Niveu (mycí gel Nutri sensitive na celé tělíčko, Pečující olej po koupání, Soft krém a vlhčené ubrousky) a vyhovuje nám.
my používáme krém na opruzeniny a nic lepšího jsem ještě neměla