SEBA MED

478
23.7.10 11:35

SEBA MED

ahoj holky, co říkáte na tuhle kosmetiku pro miminka? Napište prosím zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sebamed Dětský krém na opruzeniny?

Přidejte zkušenost s Sebamed Dětský kr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3034
23.7.10 11:38

Ahoj, myslím si že to je podle miminka jak mu sedne. Já jsem ji třeba u malé používala jen chvilku, pořádně se mi z ní osypala…takže putovala do koše, ale kamarádka ji používala a byla s ní spokojená a malému vyhovovala .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
23.7.10 11:39

Kamarádce atopičce tuhle kosmetiku doporučila kožařka jako dostupnou a dostatečně jemnou kosmetiku pro její mimčo. Kamarádka aktivně koupila celou řadu a pak jen vyhazovala. Zjistila, že toho na mimčo používá minimum a myslím, že dokonce jedna „lahvička“ malýmu nedělala dobře.
My jsme maximálně spokojení s tekutým mýdlem. Ale chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.7.10 11:43

Spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
23.7.10 11:49

Používám a jsem spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
23.7.10 11:58

Mám šamponek, pěnovou koupel, tělové mýdlo a olej a naprostá spokojennost.
Doporučila mi ji sestřenka s dvojčatama, kteří maj citlivou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.7.10 12:01

Mě se malej po ní osypal :-( používáme hipp ten nám vyhovuje a hezky voní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
23.7.10 12:07

Ahoj, ja teda dite jeste nemam, teprv cekam. ale sama jsem vyzkousela protoze jsem atopik a me nevyhovovala takhle znacka. moji sestrence taky… jde asi o to to vyzkouset. ja se snad konecne za cely zivot muzu krasne osprchovat a namydlit sprchacem z DMka znackou babylove sprchovy balsam a po umyti je kuze krasne vlacna. saba med nekomu kuzi dost vysusuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
23.7.10 12:10

max. spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.10 12:29

:palec: taky spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
23.7.10 12:35

je to jak píšou holky- každému sedne něco jiného, ale já byla max. spokojená. Používala jsem ji hodně, hlavně šampon-vůbec po něm malý neměl takové ty šupinky a má mírný atopický ekzém a s touhle kosmetikou se to dalo docela dobře zvládat. I teď jsem mu koupila krém a taky jsem používala tu koupelovou emulzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.7.10 13:12

Ja pouzivam sampon (paradne nam pomahal od detske spinky na hlave) a krem. Jsme spokojeni moc. Ale zalezi co komu sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.7.10 13:25

Nám taky moc vyhovuje - hlavně šampon (na šupinky funguje úžasně,dcera je nemá , ale u syna fungoval spolehlivě) a normální „kostka“ mýdla. Taky opalovací krém a chci vyzkoušet i krém na opruzeniny , s tím zatím nemám zkušenosti, zatím jsme používali RYbilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.7.10 18:04

Měla jsem Jemný krém na suchou exematickou kůži na ručičkách, myslím, že to celkem pomohlo, ale teď má malej to samé, akorát horší, pod kolínkama, a na to už to nezabírá. Takže já mám zkušenost s touhle jednou věcí. Jinak mám Niveu (mycí gel Nutri sensitive na celé tělíčko, Pečující olej po koupání, Soft krém a vlhčené ubrousky) a vyhovuje nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.7.10 20:24

my používáme krém na opruzeniny a nic lepšího jsem ještě neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie