Sebevzdělávání se na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pears206 píše:
@Trojlístek Ale zájemce o práci není to samé co uchazeč. Jsou tam jiná práva a povinnosti.
Teď asi fakt moc nerozumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Trojlístek ale kurzy up ČR nemusí pořádat. Na to jsou i vzdělávací instituce.
Ja jsem jako samozivitelka byla ráda, že mi to tenkrát pracáku umožnil. Jako zájemce o práci jsem si mohla kurz udělat, pro mě bezplatně. Zaplatil to pracak.
No, to jo, ale asi záleží jak kde pro který ÚP to agentura dělá. Byla jsem na Rekvalifikačním kurzu a taky ještě na nerekvalifikačním, úroveň obou kurzů byla naprosto otřesná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Mne bylo doporučeno, cíleně kvůli rekvalifikaci, nechat se zaevidivat jako zájemce o práci a zažádat o kurz. Po kurzu jsem se odhlásila. Během té doby nemusíš na schůzky, protože nejsi uchazeč o zaměstnání. Nemáš téměř žádné povinnosti, nepobiras podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
No, to jo, ale asi záleží jak kde pro který ÚP to agentura dělá. Byla jsem na Rekvalifikačním kurzu a taky ještě na nerekvalifikačním, úroveň obou kurzů byla naprosto otřesná.
Jo, věřím. Já měla kliku. Ono je ideální, když to dělá školící středisko, co má zkušenosti a úroveň, no. Já bych už dnes a taky to dělám, platila vše sama. Tenkrát jsem na tom byla bídně.
Teď si platím sama taky si vybírám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Mne bylo doporučeno, cíleně kvůli rekvalifikaci, nechat se zaevidivat jako zájemce o práci a zažádat o kurz. Po kurzu jsem se odhlásila. Během té doby nemusíš na schůzky, protože nejsi uchazeč o zaměstnání. Nemáš téměř žádné povinnosti, nepobiras podporu.
A jo takhle to myslíš. Tak to ano, tak to je. Jakože jsi to myslela tak, ze se zakladatelka takto nahlásí na ÚP zažádá, kurz udělá a zase odhlási? To jde v její situaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
A jo takhle to myslíš. Tak to ano, tak to je. Jakože jsi to myslela tak, ze se zakladatelka takto nahlásí na ÚP zažádá, kurz udělá a zase odhlási? To jde v její situaci?
Ja to tak udělala na rodicaku. Bylo mi to doporučeno, takto mi to mohl up zařídit.
Pokud má zakladatelka peníze a čas, taky doporučuji financovat si sama vzdělání.
Ja třeba teď si platím ten jazyk, ja bych se fakt nedokázala jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Najdi si, kdo je uchazeč o zaměstnání a kdo je zájemce o zaměstnání.
Zájemce není to stejné jako uchazeč. Oba se registrují, ale každý má jiný formulář. Zájemce nemusí být nezaměstnaný. Může to být osoba ohrožena ztrátou zaměstnání nebo klidně žena na RD. Přesto se může registrovat a žádat rekvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit