Second hand přímo z Anglie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
29.10.12 12:17

Mě by docela zajímalo, jestli to tam maminy prostě nedají na charitu, a někdo pak po tom neznámo jakým způsobem chňapne a začne s tím obchodovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.10.12 12:18

@mamaterka
Ze se tu otvira jeden anglickej bazar vedle druhyho. Chapu, da se to levne nakoupit. Z Francie by to asi bylo drazsi. Jen u nas vim o trech takovych anglickych sekacich, tady je kazda druha diskuze o tom, jak si otevrit obchod hadrama z Anglie, uprimne nechapu, ze by se to mohlo jeste nekomu vyplatit.

• Citovat
  • Upravit
2153
29.10.12 12:24
@LuciKo píše:
Mě by docela zajímalo, jestli to tam maminy prostě nedají na charitu, a někdo pak po tom neznámo jakým způsobem chňapne a začne s tím obchodovat…

Obvykle ano, ale je to způsob fungování té charity - nefunguje to tak, že by se použité oblečení přímo dodávalo potřebným, ale napytluje se, prodá do secondhandů a výtěžek z prodeje jde instituci charitou podporované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.12 12:27
@ncc1701 píše:
Co je na tech anglickejch onosenejch vecech tak spesl oproti vecem onosenym v CR? Nedelame ze sebe zase jen popelnici Evropy?

jsou hezčí a hlavně výrazně kvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.10.12 20:41
@Elke píše:
Obvykle ano, ale je to způsob fungování té charity - nefunguje to tak, že by se použité oblečení přímo dodávalo potřebným, ale napytluje se, prodá do secondhandů a výtěžek z prodeje jde instituci charitou podporované.

No, tak to mě nenapadlo 8)
Ale takhle to je ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová