Sedací vak pro dospělé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1157
6.11.12 10:38

Sedací vak pro dospělé

Prosím o tipy na sedací vak pro dospělé. Jaký máte a jste s ním spokojeni? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
6.11.12 10:40

http://www.day-dream.cz/ od tehle firmy..a presne nevim jak muzu byt s vakem spokojena nebo nespokojena..proste na nem sedavame a je to prijemny - vyuzivame ho hodne a maji je i psi..a myslim ze je jedno od jaky firmy je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.11.12 10:45
@mikitaa píše:
http://www.day-dream.cz/ od tehle firmy..a presne nevim jak muzu byt s vakem spokojena nebo nespokojena..proste na nem sedavame a je to prijemny - vyuzivame ho hodne a maji je i psi..a myslim ze je jedno od jaky firmy je..

Třeba jestli v něm není málo kuliček, jestli se dají doplňovat, údržba potahu, je malý/dostatečně velký… atp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.11.12 10:45

@hany83 Já teď objednávala k ježíšku a dlouho jsem hledala. Nechtěla jsem nic předraženého a nic nekvalitního a aby to odolalo kočkám. A skončila jsem u tohohle http://www.nejlevnejsipytel.cz/…piskova.html Zrovna dnes ho jdu vyzvednout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.11.12 10:53

My máme tenhle http://www.kancelarskezidle.com/…vak-wave.php dá sedobře omývat vlhkým hadříkem a může se používat i venku na trávě. Využívá ho hlavně malá :lol: na ležení a válení, máme studenou podlahu. Kuličky se časem jaksi zmenší a dá se doplnit (suchý zip) Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.11.12 11:08
@hany83 píše:
Třeba jestli v něm není málo kuliček, jestli se dají doplňovat, údržba potahu, je malý/dostatečně velký… atp :-)

jo tak kulicek je tam dost…daji se dosypat…mame uz druhym rokem a dosypavala jsem poprve a to je teda hodne v kurzu. potah se da sundat a vyprat…nebo i otrit..je nepropustny. velky je dle toho jak velkej si koupis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.11.12 11:22
@mikitaa píše:
jo tak kulicek je tam dost…daji se dosypat…mame uz druhym rokem a dosypavala jsem poprve a to je teda hodne v kurzu. potah se da sundat a vyprat…nebo i otrit..je nepropustny. velky je dle toho jak velkej si koupis :mrgreen:

To právě nevím, jak velký, nemám kde vyzkoušet… ale ta tak snad ten 180×140 bude pro dospělého na válení stačit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.11.12 11:23
@Jája8 píše:
@hany83 Já teď objednávala k ježíšku a dlouho jsem hledala. Nechtěla jsem nic předraženého a nic nekvalitního a aby to odolalo kočkám. A skončila jsem u tohohle http://www.nejlevnejsipytel.cz/…piskova.html Zrovna dnes ho jdu vyzvednout :D

Ty vypadají dost dobře :-) měla jsi od někoho doporučení? Jen se nedají prát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.11.12 11:29
@hany83 píše:
To právě nevím, jak velký, nemám kde vyzkoušet… ale ta tak snad ten 180×140 bude pro dospělého na válení stačit… :-)

cim vetsi tim lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.11.12 11:35
@mikitaa píše:
cim vetsi tim lepsi ;)

to jsem chtěla „slyšet“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.11.12 12:01

Díky za příspěvěk, nemáte někdo sedací vak z ikei - spokojenost? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.11.12 08:25

@hany83 Já jednou za týden beru vodním vysavačem celou sedačku, tak vemu i pytel, takže mě to nevadí, že není sundavací obal. Ji nak doporučení jsem neměla, ale co jsem prohledala internet a strávila nad ním celej den a hledala informace, tak tady to bylo kvalitní i s přijatelnou cenou. Už mi i došel domu, ani do auta jsem ho přes kufr nemohla skoro protlačit jak byl velkej :mrgreen: Už se těším na vánoce jaký bude na něj ohlas a taky ho vyzkouším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
8.11.12 08:35
@Jája8 píše:
@hany83 Já jednou za týden beru vodním vysavačem celou sedačku, tak vemu i pytel, takže mě to nevadí, že není sundavací obal. Ji nak doporučení jsem neměla, ale co jsem prohledala internet a strávila nad ním celej den a hledala informace, tak tady to bylo kvalitní i s přijatelnou cenou. Už mi i došel domu, ani do auta jsem ho přes kufr nemohla skoro protlačit jak byl velkej :mrgreen: Už se těším na vánoce jaký bude na něj ohlas a taky ho vyzkouším :lol:

Ty jsi brala ten největší že? 22cm… Já přemýšlím nad menším 180-200cm, to by pro chlapa mohlo stačit :D Cena je to suprová, měl by být omyvatelný, tak snad by stačit ho jen otřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.11.12 08:46

@hany83 No jasně ten největší, abych se mohla přidat k rozvalování k němu :mrgreen: Jen to bylo o fous dát do aouta i přes složené sedačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.12 08:54

Ja bych teda ze sve zkusenosti bez sundavaciho obalu nebrala…dite bylo nemocny…poblilo ho…vylila na to neco…psi..atd atd…i kdyz je to omyvatelny (ten muj je taky) tak kdyz se na nej vylije sklinka dzusu tak se neco dovnitr dostane a rado to zacina plesnivet…takze ten vnitrek vydelavam kazdych co ja vim 14 dni..necham vyvetrat a obal vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný