Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@domca1221 píše:
viď, ten nevypadá špatně, navíc je dost velký, což je dobře a cena taky dobrá a hlavně mají dopravu zdarma a při reklamaci nemusíš nic posílat, pro vše si oni přijedou, což mi v dnešní době taky příjde taky jako plus
Jen teda nevím jakou tu látku-mají 2 druhy která bude pevnější ![]()
@Marka76 ten jeden je zdarma, ten druhý za příplatek, tak to přesně taky netuším ![]()
@domca1221 píše:
@Marka76 ten jeden je zdarma, ten druhý za příplatek, tak to přesně taky netuším
No právě jestli se neoplatí radši připlatit
.Aby ta zdarma nebyla hadr. Zkusím jim napsat.
@domca1221
Tak mě odepsali.
1 je mikroplyš-odstíny Tara a 2 je Nylon-nylonová snadno očistitelná umělá látka.
Já se v látkách moc nevyznám
tak se musím zeptat kamarádky je švadlena tak by měla vědět.
@Marka76 tak já nevím, navíc mam psa tak nechci něco jako kůži - to by mi hned pošrábal
Já mám přes rok tenhle: http://www.e-bydlenicko.cz/…ci-vaky-3xl/
Strašně jsem ho tenkrát chtěla, ale teď se po něm válej děti. Už by teda potřeboval doplnit kuličky, ale jinak je super. Vyhovuje mi, že se nemusí prát, jenom ho otírám.
@Marka76 ahojky, zjistila jsi od té kamarádky, co bude lepší? mě se jedná o to, aby to mohlo být i pro psa -tudíž něco, co nebude hned chlupatý, jak blázen ![]()
Říkala že neví. Tak musím se zeptat někde ve městě v prodejně látek ![]()
@domca1221
Já ještě uvažuji na www.ceskevaky.cz sedací vak Las Vegas za 1999kč. Seděla jsem v něm a
.kamarádka ho bere malému a ještě druhá bere 2ks.Jen nevím co udělá ta ekokůže. Taky si říkám že za ty peníze koupím u nás i v nábytku a nemusím platit ještě pošt. ![]()
Musím zjistit ty látky a uvidím. V ůterý bych měla jet do města-dám vědět.
@Marka76 dobrá, dej vědět - moc děkuji. Pro mě ta ekokůže není dobrá, pes by mi jí poškrábal (aspoň myslím) a četla jsem recenze, že v létě se lepí na tělo ![]()
Ale nějak se mi nedaří zjistit jak vypadá ten mikroplyš
Nemáte zkušenost s vaky Kampet? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… který materiál raději vybrat?
@hany83 zkušenosti nemám a netuším jaký je rozdíl v materiálu, ale ta cena je super.
viď, ten nevypadá špatně, navíc je dost velký, což je dobře a cena taky dobrá a hlavně mají dopravu zdarma a při reklamaci nemusíš nic posílat, pro vše si oni přijedou, což mi v dnešní době taky příjde taky jako plus